Landelike veilige brûe van Balıkesir

balikesir platteland het veilige brûe gemaak
balikesir platteland het veilige brûe gemaak

Veilige brûe is op die platteland van Balıkesir gebou; Die Hongaars-Karamanlar en Nusret-Kepsut-stroombrugge, wat 'n groot gevaar vir gebruik het, is deur Balıkesir Metropolitaanse Munisipaliteit vernietig en as 'n veilige en dubbele baan herbou. Danksy die brûe wat vir verkeer oopgemaak is, is vervoer tussen die woonbuurte verkort en beveilig.

Die departement van wetenskaplike aangeleenthede van Balıkesir Metropolitaanse Munisipaliteit werk steeds in landelike woonbuurte. Sy lewe voltooi in die sentrale distrik van die Hongaarse Hongare wat verbonde is aan die buurt van die distrikte wat aan die brug gekoppel is, en die Karamanlar-woonbuurt wat aan die Kepsut'a-landelike Nusret-buurt gekoppel is, gekoppel aan die distrikskern van Balikesir-brug, is hernu. Die brûe, wat van groot belang is vir die inwoners van die streek, is deur Balıkesir Metropolitaanse Munisipaliteit gesloop en herbou en veiliger en meer funksioneel gemaak.

Die brug wat die Hongaarskwartier en Karamanlar-paaie verbind, is van kardinale belang, aangesien dit vervoer na baie dorpe bied, terwyl die brug wat die distrik Kepsut en die sentrum Balıkesir vanaf die Nusret-kwartier met die smal staat verbind, uitgebrei en nuttiger gemaak is.

TOEGANG TOT HONGARIE IS MAKLIK

12 meter breed 61 meter lange dubbele baan, wat deur die Hongare en Karamanlar'ın gebou is, is die voetgangers aan beide kante van die brug verbind, wat veilig vir verkeer gebruik kan word. Met die opening van die brug vir die verkeer van baie dorpe in die omgewing van Hongare is dit makliker.

NUSRET SENTRUM 20 KM BENADERING

Die enkelbaanbrug wat vervoer na die landelike woonbuurt Nusret bied en terselfdertyd 'n groot gevaar inhou, is dubbele baan deur spanne van die Balıkesir Metropolitaanse Munisipaliteit se departement van wetenskaplike aangeleenthede; 12 meter breedte 30 meter lengte is oopgemaak vir verkeer deur voetganger stoep aan albei kante.

Die voltooiing van die bou van die brûe en die verkeer na die mense van die streek voor die komende winter het groot vreugde gewek.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar