Treinongelukbrief van Corlu aan die minister van vervoer van die moeder wat haar seun verloor het

brief van die moeder aan die minister van vervoer wat haar seun in die treinongeluk verloor het
brief van die moeder aan die minister van vervoer wat haar seun in die treinongeluk verloor het

Mısra Öz Sel, die ma wat haar seun Arda Sel in die treinongeluk Çorlu verloor het, het 'n teks geskryf met vrae oor Cahit Turhan, die minister van vervoer. Sel het Cahit Turhan, minister van vervoer, gevra: 'Wat het u gedoen vir die veiligheid van die mens sedert die 500-dag? Garo Paylan, MP-LP, het die brief van Sel gelees tydens die begrotingsonderhandelinge van die Ministerie van Vervoer, wat in die Turkse Groot Nasionale Vergadering aan die gang is.

Die boodskap van Mısra Öz Sel aan Cahit Turhan, die minister van vervoer, was soos volg:

“In die halfuur-verklaring wat u gedurende die 11 maande gelede tydens die Turkse groot nasionale vergadering gemaak het, het u gesê dat die fokus op menslike lewe en veiligheid is”. Na die ongelukke Çorlu en Ankara, was daar 'n ongeluk op die spoorweë. Die laaste twee bestuurders is dood. Watter sekuriteitsmaatreëls fokus u op die mens se lewe?

Ek vra ook vir 12 om die mosie van die Çorlu-treinmoord in Junie in die parlement voor die oë van die pynlike gesinne te verwerp en te sê dat daar al 'n voortdurende navorsingsproses is en 'n reaksie op Cahit Turhan is, of wat uitgebreid ondersoek word: 500 weglatings is ooglopend. Die hele onderhoud en kontrole van TCDD-dakke word met die hand en visueel uitgevoer, en een persoon is verantwoordelik vir die 700-kilometerlyn. Padwagte word verwyder. Ihale Geen toelae ”vir die herstel van gebrekkige duikers word gekanselleer. Niemand is in staat om meteorologiese verslae te evalueer nie, en dit vervoer miljoene mense.

Wat het u gedoen sedert die dag van 500 vir menslike veiligheid? Ek vertel u van die tekortkominge hier, en u weet meer. Weet u nie hiervan in u navorsing wat u sê of uitgebrei ondersoek word nie? Sal al hierdie tekortkominge toegeskryf word aan 'n spoorwegwerker tydens die Çorlu-bloedbad? Dit is duidelik dat die topbestuur van die TCDD verantwoordelik is vir hierdie tekortkominge. İsa Apaydın en toelaat dat ander bestuurders verhoor word?

Ons sal u woorde oor die bestaan ​​van ware geregtigheid sien vanuit u houding teenoor diegene wat verantwoordelik is vir die dood van die 25-persoon tot geregtigheid. Slegs dan kan u ontslae raak van die plaag van die kind 7 met 25. Vertel my; Moet Oguz Arda wins maak by diegene wat my seun in die swart grond gesit het? Hoeveel meer Oguz Arda moet uit hierdie lewe geneem word weens verwaarlosing?

Ek nooi u uit na 'n gewete en verdienstelike diens! '

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar