Bursa Courthouse Junction Pressed

die knoppie is gedruk vir die jurisdiksie aansluiting
die knoppie is gedruk vir die jurisdiksie aansluiting

Knoppie gedruk vir Bursa Courthouse Junction; Die nuwe hofgebou, die Wetenskap- en Tegnologie-sentrum, die uitstallingsentrum, die oprigting van die voortgesette polisiedepartement en die Gökmen Ruimte- en Lugvaartsentrum tydens die voltooiingstadium van die verkeersdigtheid, sal deur die Bursa Metropolitan Municipal Junction uitgeskakel word.

Om die vervoerprobleem in Bursa te elimineer, gaan Bursa Metropolitaanse Munisipaliteit voort met sy werke soos die verbreding van paaie en nuwe paaie, slim kruisings, die aanmoediging van openbare vervoer, die optimalisering van die seinstelsel en aan die ander kant is dit van plan om die verstopte are van verkeer met nuwe brûe te oorkom. Met die verskuiwing van die nuwe gerechtsgebou neem die verkeerslading by die aansluitingspunt van die nabygeleë oostelike ringweg na Istanbostraat toe met elke dag wat verbygaan, en die Metropolitaanse Munisipaliteit sal hierdie probleem oplos met tweelus-kruising.

Projekwerke is begin

Bursa Metropolitaanse munisipaliteit se burgemeester Alinur Aktaş, beide in die gebied van die Courthouse Junction en die oprigting van die nuwe bykomende diensgebou op die gebied van Science Works. Die departement van vervoer binne die BUSKI Acemler, die departement van wetenskaplike aangeleenthede en die parktuine, die departement van stads-estetika, het gesê dat die president Aktaş ook naby die 400'e metropolitaanse personeel 'n ernstige intensiteit veroorsaak het. Aktaş, burgemeester Aktaş, het gesê dat die 60-gedeelte van die diensgeboue voltooi is en dat hulle die werke soos April en Mei wil voltooi, en het gesê: 'Hierdie streek het belangrik geword as die ligging van die gerechtsgebou. Ons het 'n parkeerreëling geïmplementeer, maar veiligheidsgeboue neem toe. Direk agter is die Gökmen-ruimte- en lugvaart sentrum, waarvan ons ook belanghebbendes is. Ons het ook 'n sentrum vir wetenskap en tegnologie. Met inagneming van die regverdige gebied, het ons met 'n proses begin wat verband hou met die aanleg van 'n nuwe kortpad na Yalova-pad en die ontwerp van die hofkruising op die terrein. 'N Luipu van die aansluiting sal op die 14-draaiarea van ons munisipaliteit wees. Die ander lus sal onteien word. Ons het begin met projek- en beplanningstudies. Ons wil met die nuwe jaar begin werk. Ons sal hierdie streek, wat ernstige opeenhoping veroorsaak het, heeltemal verlig het.

die knoppie is gedruk vir die jurisdiksie aansluiting
die knoppie is gedruk vir die jurisdiksie aansluiting

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar