ENKA bou hoofweg in Serwië saam met vennoot Bechtel

bechtel enka uk sal snelweg in Serbië bou
bechtel enka uk sal snelweg in Serbië bou

ENKA, tesame met sy gesamentlike ondernemingsvennoot Bechtel, is deur die regering van die Republiek van Serwië gekies om die ontwerp en konstruksie van die Morava Corridor Motorway Project van 10 kilometer, wat Sentraal-Serwië met die Pan-Europese korridors 11 en 112 sal verbind, te onderneem.

Die Morava Corridor-snelwegprojek is ontwerp met 1 km / u-ontwerp vanaf Pojate en A130 (Noord-Suid-snelweg in Sentraal-Serwië), wat deur Kruševac (voormalige industriële sentrum van Joego-Slawië) tot by Preljina in die noorde van čačak gaan. 112 is 'n kilometerverdeel snelweg met spoed.

Die projek sal in die oost-wes-rigting in die Wes-Morava-riviervallei strek en word gesien as 'n verskaffer van nuwe ekonomiese gange tot die industriële stad Kruševac en internasionale verbindings met Bosnië, Montenegro en Macedonië.

Ingevolge die voorwaardes van die ondertekende kontrak, sal die konstruksie van die snelweg in die vroeë maande van 2020 begin en sal dit voltooi wees in 'n totale konstruksiejaar van 2.5, waarvan elke onderdeel minder as 4 jaar is.

'N Uitgebreide telekommunikasienetwerk word beplan langs die snelwegroete om toeganklikheid in die streek te verbeter en om 'n digitale korridor te bied. Binne die projek se omvang, nuwe kruising 10, talle strukture wat snelweë, spoorweë en Moravarivier langs die roete kruis, uitgebreide erosiebeskermingswerke as gevolg van die groot vloedvlakte van die Wes-Morava-rivier, vloedbeskermingsmaatreëls, lang rivierafleidings, walwalke en 'n nuwe Die konstruksie van die rivierbedding sal plaasvind.

Daarbenewens is 78-brug, 24-deurvaart, 12-ondergang, 20 miljoen m3 opgrawingswerk, 17 miljoen m3 beton, 490.000 miljoen m3 subbasis, 1.7 miljoen ton asfalt en 3 km lang reling.

ENKA en sy gesamentlike onderneming vennoot Bechtel, sedert die jaar xnumx'l Albanië, Kroasië, Kosovo, Turkye en suksesvol onderneem groot infrastruktuurprojekte in die streek, insluitend die groot paaie in Roemenië. Danksy hierdie vennootskap is die snelweg van 1990 kilometer gebou uit 'n kroeg belangrike ingenieursstrukture soos tonnels, brûe en viaducts.

ENKA sal hierdie belangrike infrastruktuurprojek verwesenlik danksy sy uitstekende ingenieurs-, konstruksie- en vervaardigingskennis wat in die 60-geskiedenis opgedoen is, sowel as sy uitstekende gehalte, omgewing, gesondheid en veiligheidstandaarde.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar