ESHOT-oefening ontvang die volledige graad van kundiges

ESHOT gereed vir noodgevalle
ESHOT gereed vir noodgevalle

ESHOT-oefening ontvang volgraad van kundiges; ESHOT Algemene Direktoraat Gediz Swaar onderhoudsfasiliteite in die aardbewing en brandbore was opwindende minute.

Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit ESHOT Algemene Direktoraat, in ooreenstemming met die wette van noodoefeninge, soek nie na aksietoneel nie. In die Gediz-swaaronderhoudsaanleg het die aardbewing van die 6,3-grootte plaasgevind as gevolg van die scenario, en daarom het 'n brand in die elektriese stelsel in die sentrale pakhuis uitgebreek. Die personeel het die pakhuis sonder paniekerigheid verlaat en agtergekom die vlamme groei deur die ontbranding van vlambare materiale en ontbied die brandweer. Aan die ander kant het die personeel wat verantwoordelik was vir die blus en die ontruiming van brand wat binne die pakhuis binnegekom het, die buise die eerste keer ingegryp. Oefeninge het volpunte van kundiges ontvang

Werknemers wat in die veilige omgewing bymekaargekom het, is getel en die getal het weens die oefening ontbreek. Daar is begin om die vermiste personeel op te spoor. Na die eerste ingryping deur die mediese span aan die gewonde personeel, is die personeel per ambulans na die hospitaal gestuur. Met behulp van hierdie oefeninge wil ESHOT Algemene Direktoraat gereed wees vir moontlike noodgevalle.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar