Handelsmerkonderneming in Rusland

rederye uit Rusland
rederye uit Rusland

Alhoewel daar baie vorme van vervoer in gedagte hou by vervoer, is die oorwegendste metode van vervoer die padvervoer per vragmotor. Ons maatskappy voer al baie jare plaaslike en internasionale vragmotorvervoeraktiwiteite in baie provinsies van ons land uit. Ons maatskappy werk aktief saam met die hele 81 in ons land en lewer effektiewe werke in internasionale Europa, Asië en die Midde-Ooste. Ons maatskappy, wat een van die aktiefste lande in internasionale vervoer is, is in staat om voldoende vervoerdiens te lewer met sy wye vloot voertuie in uitvoer- en invoervervoer.

Ons land is ook besig met logistieke aktiwiteite Gestuur na Rusland Ons maatskappy is een van die seldsame ondernemings wat volledige en gedeeltelike vervoerdiens met Turkse en buitelandse plaatvragmotors kan lewer en volledige afleweringsdienste bied aan alle stede van Rusland, hoofstad Moskou, en volledige diensleweringsdiens vir gedeeltelike vervoer.

Ons maatskappy, wat onder die skaars organisasies is wat volskaalse internasionale vervoerondernemings bedryf met vragvervoermagtigingsertifikaat, vragmotorverslagkaart en cmr-versekering, bied ook probleme aan sy klante in gebiede soos swaarmeter vervoer, verkoelde vervoer, houervervoer. As gevolg van die beperking van die toerusting van Turkse voertuie in Russiese vervoer, word 'n beperkte aantal dokumente binne 'n kort tydjie uitgeput, dus is dit nodig om met buitelandse plaatvragmotors te vervoer. Ons maatskappy is in staat om genoeg voertuie te organiseer om hierdie leemte te dek met Russiese plaatvragmotors wat aan sy agentskappe in Rusland gekoppel is.

wat dien as 'n gerieflike vervoer dienste te vervoer vrag per pad regulasies 'n goeie werk van Mersin Turkye-Rusland Vervoer logistiek lyn onderteken, het 'n naam vir homself in talle projekte in sy koets. Stuur maatskappye in Rusland Ons maatskappy, wat ook die titel het van die gewildste logistieke onderneming, reageer op alle kort skriftelike en mondelinge vervoerversoeke van sy kliënte in die kortste tyd met sy ervare operasionele span wat met die begrip 7 / 24 saamwerk. bied.

Nuus: Mehmet Ali BAL
Nuusvoer: Konya Vervoer

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar