İmamoğlu'ndan, Minister Çavuşoğlu'nun Channel Istanbul, antwoord op die opmerking

Antwoord op kommentaar op cavusoglun se kanaal istanbul
Antwoord op kommentaar op cavusoglun se kanaal istanbul

Rem BB President Ekrem amo mamo Ÿ mlu beantwoord die vrae van joernaliste na sy toespraak in die rem Earthquake Workshop ep. Amo ImamoÄamolu het op die seevaart gereageer sodra ons getref het, kan Kazma erek deur die Minister van Buitelandse Sake Mevlut Cavutoglu, wat Ÿ Kananal Istanbul € beteken.

Beklemtoon dat mense met halkstanbul kennis het oor konusunda stanbul op die nok Channel Kanal, Ä mamo Ä m, mamo Ÿ lu, sal die wêreldwye, ekosisteem, klimaat en aardbewing in alle opsigte beïnvloed, Ons onderstreep dat 'n saak wat die konstruksie sal beïnvloed nie oppervlakkig ontwikkel word nie en dat daar nie 'n proses toegeken moet word nie. Waar die Minister van Buitelandse Sake lei, waar eksterne betrekkinge of ander kwessies lei, hou hy my glad nie aan nie. Ek het 16 miljoen mense aan Istanboel gesê om te sien wat hierdie land gaan kos.

Ekrem Imamoglu, die burgemeester van die Istanbul Buyuksehir-munisipaliteit (BB), kom na die kamera na sy toespraak by die aardbewingwerkswinkel. . Die vrae wat joernaliste aan Imamoglu gevra het, en die antwoorde wat die president van BB gegee het, was soos volg:

Daar was name in die protokol waarna die oë gesoek het; Goewerneur van Istanboel, president van AFAD. Almal hier is uitgenooi, met my wete. Hou van die betrokke ministerie aan die goewerneur. Miskien is daar iemand wat die direksies of delegasies verteenwoordig; maar ek weet nie wie gekom het nie, blykbaar nie. Ek hoop hulle het opgedaag. Vandag is die onderwerp eintlik wetenskaplikes, tegniese mense op die hoogste vlak wat hulle sal byvoeg. Ons is die mense wat na die bestuurders moet luister en verantwoordelikheid moet neem. Al kom hulle nie, sal ons die verslae hê.

â € œEk kyk na Istanboel

U het ook die kanaal in Istanboel besoek. Politiek is ook op die agenda. Die Minister van Buitelandse Sake Mevlâvit ÇavuþoðluŸlu het woorde gehad soos deniz wat u vaar op die oomblik toe ons azKamma getref het. U houding gaan voort. Waarheen gaan die Kanal Ä Istanbul-projek? Omdat die vleuel van mag vasberade en dringend op hierdie kwessie is.

Ons sien dat die mense in Istanboel byna nul kennis in ons navorsing het. Hulle ken die kanaal stanbul stanbul, die projek van g interessante kanaal, die kanaal wat van êrens af gaan. Hulle het dus geen inligting oor die impak, die skade wat dit gaan oprig, die voordele en nadele van wat dit sal kos nie. 'N Onderwerp wat die aarde, die ekosisteem, die klimaat en die aardbewing in alle opsigte beïnvloed, sal die bevolking en die struktuur beïnvloed, word nie 'n oppervlakkige ontwikkeling genoem nie. Ons trek die goud van die balk. Waar die Minister van Buitelandse Sake lei, waar eksterne betrekkinge of ander kwessies lei, hou hy my glad nie aan nie. Ek kyk na Istanbul, 16 miljoen mense, wat hierdie land gaan kos. Dit word dus verklaar miskien 75 miljard, miskien 125 miljard pond. Wat is die koste-effektiwiteit van so 'n koste in Turkye vandag? Watter invloed het hierdie stad op sy antieke geografie, sy historiese verlede? Wat is die impak op die landbou of bosgebiede? Watter invloed het dit op die mens se lewe, die geheel van die geografie van die verkeer? Ek sal daarvoor sorg. Dit is wat my interesseer. Ek sal aanhou aankondig, deel en praat.

â € œKRÄ ° TÄ ° K MELENâ €

Wat is die jongste situasie in damme? Sal daar 'n watertekort in Istanboel wees? Tans is ons damme 'n bietjie hoër as die 36% van die besetting. Die besettingsyfer, wat al 'n paar weke in 'n afwaartse neiging is, het gestyg tot 'n onlangse 3-4-dag. Ons betreding is vertraag; maar ons het nog nie gelewe nie. Die Istanboel se vernederende waterscenario hou verband met droogte in die top van die 2-jaar. Ons sal sien hoe hierdie droogte die somermaande gaan beïnvloed. Dit is tans moeilik om 'n voorspelling oor die meisie te maak. As daar volgende jaar 'n droogte is, sien ons vriende uit na 'n watertekort by 2021. Natuurlik is hier die ongelooflike 2-ding. Een daarvan is die historiese projek waarvoor bekend is dat Melendam voor 2 hierdie jaar geopen is, en dat daar miljoene kubieke meter watertoevoer daar is. net Weens die jongste inligting wat ons ontvang het, is die relevante vergoeding vir die koste van die bykomende projek vir die opheffing van die verkeerde vervaardiging hier nog onopgelos. ¦ 2040â € X, 2071â € totdat ons 'n waterprobleem het, het ons 'n stad oorgeneem, waaronder die President, insluitend die heer President, aan die samelewing gegee is. Ons is gekies deur die waarborg te neem. Daarom is hierdie proses ook 'n nasionale kwessie. As DSÄ ° 'n toelaagprobleem ondervind, waarsku ons die instellings wat hierdie toelaag oor hierdie kwessie sal instel en nooi hulle om sensitief te wees. Dit is 'n belangrike saak. Ek dink ten minste dat ons nie waterprobleme sal hê totdat die X 2040, X die N 2071 Ÿ deur die President van die Republiek belowe en belowe is nie. Ons nooi alle instellings en organisasies om verantwoordelikheid te neem vir die toewyding om die hele probleem op te los. Op die oomblik beteken 2 nie dat daar in die toekoms geen waterprobleem sal wees nie. Benewens die kritieke Melen-dam, gaan ons projekte rakende besparing en waterbronne wat ons gaan ontwikkel voort. In Januarie werk ons aan water. Ons sal dit daar oorweeg. Maar laat ons dit eerstens uitdruk; Die feit dat die Kanal Kanal-stanbul-projek waterbakke rondom 30 sal vernietig, is nog 'n bewys van hoe onnodig en riskant dit vir Istanboel is. Laat ons sy goud trek.

â € œNIE OM TE INTERVENSIE IN HOOFWETENSKAPLIKE GEBIEDE nie

Sommige name wat al 'n geruime tyd in die aardbewing werk, het reaksies op sosiale media gehad oor die rede waarom dit nie deur die bestuur van dan BBB by die studie opgeneem is nie. Is u bewus van hierdie uitnodigings en sal u 'n boodskap daaroor hê?

Wie as burgemeester genooi is, wat nie ¦ Ek is nie opdringerig nie en ook nie reg om op wetenskaplike gebied te wees nie. Laat ons dit net een keer sê. Daar is niemand genooi nie. Wat daar gepraat word, is om 'n spreker te wees. Gedemonstreerde reaksie Ons wetenskaplike wie se naam ook aktief saam met ons munisipaliteit op ander gebiede werk. Ek weet byvoorbeeld dat Ä SKIK € hulle 'n aanbod gemaak het om te werk. Daarom kan geen wetenskaplike buite Istanbul bly nie. Kan onvolledig wees. Ons het baie wetenskaplikes. Dit is moontlik dat almal nie 'n spreker is nie. Maar daar moet verseker word dat almal in die proses is. Ons skep borde om dit te verseker. Ek is jammer dat ons ons vriend al gesê het of daar 'n fout begaan is, het hy gesê. Maar hulle moenie kies om nie te kom nie, want ek is nie 'n spreker in die naam van die wetenskap nie. Ek hoop dat vandag of môre hulself die hoogste deelnemer sal wees en sal deel met die inligtingsaanbieding solank die bydrae is. Nie net vir hulle nie, natuurlik nooi ons almal in hierdie sin uit. Tekortkominge word uitgeskakel. Dit is nie die eerste of die laaste nie. Ons sal altyd gebiede en prosesse insluit waaroor ons sal praat in hierdie aardbewing in elke oomblik van Istanboel. Omdat ons eerste uitgawe die aardbewing is.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar