Izmir Opvoufietsaansoek

izmir voufiets-toepassing
izmir voufiets-toepassing

Met die nuwe aansoek van Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit, sal u op sekere tye met munisipale busse met opvoubare fietse kan ry.

Metropolitaanse munisipaliteit, wat belangrike projekte onderteken het om Izmir 'n 'fietsstad' te maak, begin 'n nuwe aansoek. Met die 26-toepassing, wat in Augustus in werking getree het, kan u op sekere tye met openbare busse met opvoubare fietse ry.

Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit verwyder die hindernisse vir fietsryers om een ​​vir een voordeel te trek uit openbare vervoer ten einde die gebruik van fietse in die stad te bevorder en aan te moedig. Binne die raamwerk van die besluit geneem deur ESHOT Algemene Direktoraat, fietsgebruikers, 26 Vanaf Augustus 2019, is dit moontlik om voordeel te trek uit openbare vervoerdienste met opvoubare fietse in sekere tydsones.

Gevolglik kan die stadsbusse gedurende die week tussen 09.00-16.00 en 21.00-06.00 uur oor die naweke en op openbare vakansiedae met die opgevoude fietse inklim.

Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit het die afgelope jaar met die reëlings getref deur die treinstelsel en seevoer die voordeel van die fietspassasiers gemaak. Sommige busse het spesiale toerusting aangebring vir die vervoer van nie-voubare fietse.

Voorbeeldstad in fietsvervoer

Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit, wat die modelle vir die vervoer van omgewings beywer het om oplossings vir die digtheid van die verkeer te vind en om by te dra tot die uitgang van die klimaatskrisis, voer belangrike werke uit om die gebruik van fietse in die stad te bevorder. Die gebruik van fietse het toegeneem met die bekendstelling van fietspaadjies en fietsverhuurstelsel İS BİSİM Kent in die stad het 'n opskudding gekry toe die burgemeester, Izmir, Tunç Soyer, gereeld fietsry verkies het in stedelike vervoer in plaas van die motorvoertuig. Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit beplan om die bestaande fietspad in die stad tot 2030 kilometer met 453 te vergroot, om toegang tot die binneste dele van die stad per fiets te gee en om die toegang van fietsstasies tot spoornetwerke en oordragsentrums te verhoog. Izmir, die EU-befondsde projek "Kom Turkye Bike" is gekies as 'n pionier in die stad.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar