Karamanoğlu Mehmetbey Universiteit sal akademiese personeel werf

karamanoglu mehmetbey universiteit sal akademiese personeel werf
karamanoglu mehmetbey universiteit sal akademiese personeel werf

Die volgende eenhede van die rektoraat van die Karamanoğlu Mehmetbey Universiteit is: 2547-personeel sal gewerf word ooreenkomstig die verordening oor die prosedures en beginsels rakende die sentrale eksamen- en toelatingseksamens wat toegepas moet word op die aanstellings van die fakulteitslede anders as die fakulteitslid, die Wet op Hoër Onderwys nr.

Kandidate kan persoonlik of per pos met die belirtilen Instrukteur Aansoekvorm ları en die dokumente wat hieronder uiteengesit is, aansoek doen by die betrokke departemente rakende die inligting wat hulle verklaar nadat hulle hul aansoeke elektronies ingedien het by http://servis.kmu.edu.tr/basvuru/ In die omgewing kan die vereiste dokumente gelees en geskandeer word volgens die verduidelikings in die aanlyn-aansoekstelsel. Aansoekers wat die vereiste dokumente aanlyn indien, hoef nie dokumente persoonlik of per pos in te dien nie en sal die oorspronklike of goedgekeurde afskrifte van die dokumente aan die jurie voorlê as hulle kwalifiseer vir die toelatingseksamen.

Die aanvangsdatum van die aansoek is die amptelike aankondigingsdatum van die Staatskoerant

Sperdatum vir aansoek: 20 / 12 / 2019 Vrydag
Voorevalueringsdatum: 25 / 12 / 2019 Dinsdag
Toelatingseksamen: 27 / 12 / 2019 Vrydag
Finale evalueringsdatum: 31 / 12 / 2019 Dinsdag

resultate www.kmu.edu.t is sal op die webwerf bekend gemaak word.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar