Karamanoğlu Mehmetbey Universiteit sal akademiese personeel werf

karamanoglu mehmetbey universiteit sal akademiese personeel werf
karamanoglu mehmetbey universiteit sal akademiese personeel werf

Karamanoğlu Mehmetbey Universiteit sal akademiese personeel werf; Die volgende eenhede sal van die Rektoraat van die Karamanoğlu Mehmetbey Universiteit gewerf word ooreenkomstig die toepaslike artikels van die Wet op Hoër Onderwys, genommer 2547 en die Regulering oor die Aanstelling en Bevordering van Akademiese Personeel.

Aantal elemente: 20
Amptelike publikasie van die Staatskoerant: 05.12.2019
Aansoekperiode: Die vyftiende dag van die aankondiging op die datum van publikasie is aan die einde van die werksure.

eenheid artikel Departement stuk Groep titel graad BESKRYWING
Liggaamsopvoeding
en Sportskool
Sportbestuur Sportbestuurswetenskappe 1 medeprofessor 1 Om die titel van medeprofessor op die gebied van sportwetenskappe te hê en aan kommunikasie en besluitneming in sport te werk.
Fakulteit Lettere Engelse taal en letterkunde Engelse taal en letterkunde 1 Dr. Dosent. lid 5 Om studies oor kontemporêre Skotse teater te hou.
Fakulteit Ekonomie en Administratiewe Wetenskappe bedryfstelsel Bestuur en organisasie 1 medeprofessor 1 Om medeprofessor te wees op die gebied van bestuur en strategie, om op die gebied van strategiebestuur, innovasie en korporatiewe bestuur te werk.
Fakulteit Ingenieurswese Energiestelselsingenieurswese Hernubare energie stelsels 1 medeprofessor 1 Medeprofessor in die veld van ingenieurswese vir energiestelsels en studies vir sonenergie en energie-doeltreffendheid.
Fakulteit Ingenieurswese Siviele Ingenieurswese Boumateriaal 1 medeprofessor 1 Om medeprofessor te wees op die gebied van siviele ingenieurswese. Om studies te doen oor veselarmbeton en optimalisering.
Fakulteit Ingenieurswese Departement Meganiese Ingenieurswese meganiese 1 Dr. Dosent. lid 5 Magister- en PhD-grade in meganiese ingenieurswese. Om studies oor die biomeganika van been en kraakbeen te doen.
Fakulteit Gesondheidswetenskappe Voeding en dieetkunde Gesamentlike voedingstelsels 1 Doktor in die Fakulteit 4 Om 'n doktorsgraad in die fisiologiedepartement van die Fakulteit Geneeskunde te hê en om aan orgaantoksisiteit en -skade te werk as gevolg van chemoterapeutiese induksies van medisyne.
Fakulteit Gesondheidswetenskappe Voeding en dieetkunde Gemeenskapsvoeding 1 Doktor in die Fakulteit 4 Produksie van medisinale plante met weefselkultuurtegnieke en antioksidant eienskappe.
Gesondheidswetenskappe
Fakulteit
verpleging Verpleegkunde vir openbare gesondheid 1 medeprofessor 1 Om studies oor hidatiede sist in die openbare gesondheidsdimensie te onderneem.
Fakulteit Gesondheidswetenskappe verpleging Psigiatriese Verpleegkunde 1 Dr. Dosent. lid 5 Studeer aan die Departement Verpleegkunde en voltooi sy doktorsgraad in psigiatrie-verpleegafdeling. Fuzzy logic model and assessering van selfmoordrisiko.
Fakulteit Gesondheidswetenskappe Oudiologie Oudiologie 1 Dr. Dosent. lid 4 Spesialisasie in die neus en keelarea en 'n pasgebore gehoortoets.
Saglik
Beroepsskool
Mediese dienste en tegnieke oogkundige 1 Dr. Dosent.
lid
4 Om 'n PhD-graad in wiskundige fisika te hê.
Beroepsskool vir gesondheidsdienste Mediese dienste en tegnieke Mediese beeldingstegnieke 1 Dr. Dosent. lid 4 Om 'n PhD-graad in kernfisika te hê en om aan stralingswapens te werk.
Beroepsskool vir sosiale wetenskappe Hotel-, restaurant- en spysenieringsdienste Gebak en bakkery 1 Dr. Dosent. lid 4 Ph.D. in voedselhigiëne-afdeling / -veld.
Beroepsskool vir tegniese wetenskappe Masjinerie en metaal tegnologie Produksie kwaliteit beheer 1 Dr. Dosent. lid 4 'N PhD in bedryfsingenieurswese en werk op die gebied van koopgedrag in elektroniese handel.
Fakulteit Geneeskunde Chirurgiese Mediese Wetenskappe Narkose en Reanimasie 1 medeprofessor 1 Die Turkse Anesthesiologie en Reanimation Association en European Association of Anesthesiology (ESA) het die kwalifikasiesertifikaat ontvang. Om die effekte van verskillende narkose tegnieke op intraokulêre druk te bestudeer.
Fakulteit Geneeskunde Chirurgiese Mediese Wetenskappe Ortopedie en Traumatologie 1 Dr. Dosent. lid 5 Gespesialiseerd te wees in Ortopedie en traumatologie en om aan onstabiele posterior sternoklavikulêre ontwrigting te werk.
Fakulteit Geneeskunde Chirurgiese Mediese Wetenskappe Urologie 1 Dr. Dosent. lid 5 Mediese uitsettende behandeling van ureterale klippe.
Skool vir Toegepaste Wetenskappe Nuwe media Nuwe media 1 Dr. Dosent. lid 4 Ph.D. in radio, televisie en film. Om produksie-ervaring te hê op die gebied van kinematografie, reekse en dokumentêre films.
Beroepsskool vir gesondheidsdienste Mediese dienste en tegnieke Narkose 1 Dr. Dosent. lid 5 Om die effek van die sirkadiese ritme-gene / proteïene op oksidatiewe spanning deur narkose te beïnvloed.

kandidate;

1 - 657 Wet No. 48 Staatsamptenare, die algemene vereistes van artikel XNUMX,

2 - Ons Universiteit http://www.kmu.edu.tr Nadat hulle hul aansoeke in elektroniese omgewing by die adres ingedien het, doen hulle aansoek met die drukstuk van die vereiste dokumente (Aansoek-petisie, verbintenis, CV en lys van akademiese en administratiewe aktiwiteite),

3 - Hul status is in ooreenstemming met die Değerlendirme Evalueringsrichtlijn rakende toepassing, bevordering en aanstelling van Karamanoğlu Mehmetbey Universiteit Akademiese Personeel,

4 - 2547 (vier) kopieë van die wetenskaplike studies en publikasies van die kandidate wat volgens die artikel 23 van die wet 4 op die fakulteitspersoneel sal aansoek doen, benewens hul versoekskrifte wat hul vreemde taal aandui, hervat, voorgraadse, gegradueerde, doktorsertifikaat, publikasielys en YDS-, ÜDS- of KPDS-uitslagdokumente, twee paspoortfoto's en diegene wat gewerk het of tans in openbare instellings werk (behalwe dié wat aan ons Universiteit werk) moet die diensdokumente persoonlik of per pos aan die verwante eenhede voorlê.

5 - Medeprofessore is van permanente status en bevat 2547 (vier) kopieë van die wetenskaplike werke en publikasies van kandidate van medeprofessore wat voldoen aan die voorwaardes vermeld in artikel 24 van die wet No. 4, benewens hul versoekskrifte wat die departement, voorgraadse, gegradueerde, doktorsgraad aandui. sertifikate, medeprofessorsprestasiedokumente, publikasielys, twee paspoortfoto's en diensdokumente van diegene wat werk of tans in openbare instellings werk (behalwe dié wat aan ons Universiteit werk) moet dit persoonlik of per pos aan die Personeelafdeling van ons Rektoraat voorlê.

6 - Personeel van professore is van permanente status en bevat 2547 (ses) eksemplare van die wetenskaplike werke en publikasies van voornemende professore wat voldoen aan die vereistes soos uiteengesit in die artikel 26 van die wet genommer 6, benewens hul versoekskrifte wat die departement en die belangrikste navorsingswerk aandui. , magister-, doktorsertifikaat, medeprofessordokumente, lyste van publikasies, hoofnavorsingswerke deur die Rektoraat Personeelafdeling van die Personeel of e-pos by te voeg.
Diegene met verpligte diensverpligtinge moet dokumente voorlê wat verband hou met hul eggenoot en verskonings vir gesondheid soos gespesifiseer in paragraaf 2547 van artikel 35 van wet 3.

Die aansoekperiode is aan die einde van die werksdag op die vyftiende dag van die publikasie van die aankondiging in die Amptelike Staatskoerant. As die 15de dag saamval met die naweek en / of openbare vakansiedag, is die volgende dag die einde van die werksdag en die sperdatum www.kmu.edu.t is word aangekondig om. Aansoeke wat nie binne die sperdatum en posvertragings ingedien word nie, sal nie aanvaar word nie.

Daar is geen personeellede van doktorfakulteitslede wat aansoek kan doen met die% 2547-kwota wat bepaal is in ooreenstemming met die artikel 38 van die wet genommer 20 nie.

Word aangekondig.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar