Marmara Universiteit kontrakteer IT-personeel

marmara universiteit ingeligte personeel
marmara universiteit ingeligte personeel

Yönetmelik-verordening oor die beginsels en prosedures vir die indiensneming van gekontrakteerde personeel in grootskaalse dataverwerkingseenhede van openbare instellings en organisasies, gepubliseer in die amptelike koerant gedateer 31 / 12 / 2008 en voltyds in diens geneem word by die Marmara Universiteit Rekenaarsentrum. Ingevolge artikel 27097 word 8 (vyf) gekontrakteerde IT-personeel gewerf.

Tipe KPSS-telling en geldigheidsjaar: KPSSP2018 (B) -telling geneem deur die Openbare Personeel Seleksie-eksamen (KPSS) wat deur OSYM in 3 gehou word en die gelykwaardige telling wat deur die Raad vir Hoër Onderwys (YDS) of gelykwaardig in die Engelse taal aanvaar word, word as basis geneem.

Aantal elemente: 5
Amptelike publikasie van die Staatskoerant: 28.11.2019
Aansoekperiode: Word gedoen binne 15 (vyftien) dae vanaf die datum van aankondiging.

Posbeskrywing Aantal mense eksamen
die çağırılacakadaysayı
Werktyd Maandelikse bruto
Plafon vir kontrakfooi koëffisiënt
Sagtewareprojek
Bestuurder
1 10 Tam
tyd
Tot en met 4
Senior sagteware-ontwikkeling
kenner
1 10 Voltyds Tot en met 4
Senior stelsel
kenner
1 10 Tam
tyd
Tot en met 3
Ontwikkeling van websagteware
kenner
1 10 Voltyds Tot en met 2
Sagteware-ontwikkeling
kenner
1 10 Voltyds Tot en met 2

ALGEMENE VOORWAARDES (KWALIFIKASIES)

1) Personeel wat in diens geneem sal word in grootskaalse dataverwerkingseenhede wat in die sentrale organisasies van openbare instellings en organisasies gevestig is,

a) 657 Wet No. 48 Wet op Staatsamptenare het die algemene voorwaardes wat in artikel genoem word,

b) Fakulteite moet vier jaar rekenaaringenieurswese, sagteware-ingenieurswese, elektriese ingenieurswese, elektroniese ingenieurswese, elektriese en elektroniese ingenieurswese en departemente vir industriële ingenieurswese of instellings vir hoër onderwys hê waarvan die gelykheid deur die Raad vir Hoër Onderwys aanvaar word,

c) (b) anders as wat gespesifiseer is in die vierjarige onderwysfakulteite van ingenieursdepartemente, fakulteite wetenskap en letterkunde, onderwys- en opleidingswetenskappe, rekenaar- en tegnologie-onderwysdepartemente, statistieke, wiskunde- en fisika-departemente, of ekwivalensie aan hierdie hoër onderwys in die buiteland gegradueerdes van onderwysinrigtings

c) Vir sagteware, sagteware-ontwerp en ontwikkeling en bestuur van hierdie proses of vir die installering en bestuur van grootskaalse netwerkstelsels (RG-2 / 5 / 2012 / 28280 / 3 / 5 / 657 / 4) jare van professionele ervaring (By die bepaling van die professionele ervaring, personeel as vakpersoneel ingevolge die Wet No. 399 of XNUMX Artikel 3 (B) van dieselfde wet of XNUMX-dekreetwet oor die status van die gekontrakteerde dienste onder die statutêre status van werkers in die private sektor diensperiodes gedokumenteer as inligtingspersoneel)

d) (Afgeskaf RG-2 / 5 / 2012-28280)

e) Met dien verstande dat hulle vertroud is met die hardeware van die rekenaar-randapparatuur en gevestigde beveiliging van netwerkbestuur, moet hulle bewys lewer dat hulle ten minste twee van die huidige programmeringstale ken.

2) Openbare instellings en organisasies kan spesiale kwalifikasies in ander persone as dié wat in die eerste paragraaf genoem word, soek.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar