Metro Istanbul om treindryweraankope te koop

metro istanbul treindrywer
metro istanbul treindrywer

Metro Istanbul treindrywer om te koop; Metro Istanbul AŞ, 'n filiaal van Istanbul Metropolitan Municipality, sal nuwe treindrywers by die span voeg om sy personeel te versterk. verwysings kariyer.ibb.istanbul begin om. Dit is daarop gemik om die indiensneming van vroue te ondersteun deur poste te plaas wat oop is vir almal wat aan die vereistes voldoen.

Istanbul Metropolitaanse Munisipaliteit van Istanbul filiale van Metro Inc., 154,25 13 km lyn in diens van die afsonderlike stelsels in grootste stad spoor operateur posisie Turkye. Die maatskappy het daagliks meer as 158 miljoen passasiers op die 844-stasie en met die 2-voertuig het die maatskappy 2 duisend 690 mense in diens.

Opdrag van Ekrem Imamoglu, burgemeester van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanboel, het die treinstelselbeleggings in die nuwe tydperk momentum gekry. Metro Istanbul, wat hierdie spoorstelsels namens die Istanbul Büyülşehir-munisipaliteit bedryf, het besluit om nuwe treindrywers by sy personeel te voeg.

Ondersteuning vir indiensneming van vroue ...

Met ingang van Desember 2019 werk METRO ISTANBUL om veilige en gemaklike diens aan inwoners van Istanboel te bied met 614-treindrywer en 70-bestuurderlose noodreaksiepersoneel.

Aansoeke word aanlyn gedoen

Kandidate wat wil werk in voorstedelike treinstelsels soos metro en tram, kan hul aansoeke indien tot 20 Desember 2019 Vrydag kariyer.ibb.istanbul sal kan. Suksesvolle kandidate sal aan die Train Drivers Training Program deelneem. Kandidate wat 4 maandelikse opleiding suksesvol voltooi, waar tegniese en teoretiese kursusse aangebied word, is geregtig daarop om hul sertifikate te ontvang.

In Istanboel, die uitbreidende metro, tramweg en so aan. die kandidate wat die stedelike treinvervoervoertuie sal gebruik; Hy is lief vir Istanbul en sy werk en glo in spangees.

Ander vereistes vir toepassing is:

  • Ten minste Tegniese Hoërskool gegradueerdes of beroepsskole wat formele opleiding aanbied; Gegradueer aan die departemente Elektriese - Elektronika, Motor, Motor, Inligtingstegnologie, Rekenaar, Spoorstelsels, Megatronika, Automasie en Masjinerie,
  • Om ten minste B-bestuurslisensie en psigotegniese sertifikaat te hê,
  • Nadat hy sy militêre diens vir manlike kandidate voltooi het,
  • Daar is geen hindernisse in die werk van skofte nie,
  • Koshuis aan die Europese kant van Istanboel.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar