Muğla Sıtkı Koçman Universiteit Akademiese Personeel

mugla sitki kocman akademiese personeel wat universty
mugla sitki kocman akademiese personeel wat universty

Muğla Sıtkı Koçman Universiteit sal akademiese personeel werf; Muğla Sıtkı Koçman Universiteit Rektoraat vir die volgende vakante poste 2547 genommer Regte, Bevordering en Aanstelling van Akademiese Personeel en Muğla Sıtkı Koçman Universiteit Aanstellings- en Bevorderingsrichtlijn vir aanstelling (www.personel.mu.edu.t is) 67 fakulteitslede.

a) Kandidate wat by professore sal aansoek doen; Die naam van die belangrikste navorsingswerk word aangedui op www.personel.mu.edu.tr adres van die Fakulteitslid Aansoek om petisie (onderteken), medeprofessordokument, lys van publikasies, wetenskaplike publikasies (in hul toepassings, een van die publikasies as die hoofnavorsingswerk), kongres- en konferensierigte 6 (ses) PDF's, met verwysings na hulle, hul kunswerk, opvoerings en verwante dokumente, hul opleidings- en opleidingsaktiwiteite, hul doktorsgraad, vaardigheid in kuns of nagraadse studie, hul diensdokument en die aansoekvorm in die bogenoemde richtlijn. formaat, CD of draagbare geheue en 1 (een) gedrukte publikasielêers by die Rektoraat Personeelafdeling.

b) Kandidate wat aansoek doen vir medeprofessore; www.personel.mu.edu.t is Deur 4 (vier) PDF of draagbare geheue, voorberei in vier PDF-formate, wat die aansoekvorm in die richtlijn by bovermelde adres bevat, by te voeg tot die Toepassingsvoorbeeld (onderteken) van die aansoek, wat die mede-professoraat-sertifikaat, publikasielys, wetenskaplike studies en publikasies insluit. en 1 (een) gedrukte publikasielêers saam met die Rektoraat Personeelafdeling.

Kandidate wat die medeprofessorale eksamen geslaag het en die titel medeprofessor ontvang het, maar nie die mondelinge eksamen afgelê het nie; mondelinge eksamens sal deur die jurie afgeneem word wat deur die Interuniversiteitsraad (UAK) bepaal word nadat die aansoek sperdatum voltooi is. (Artikel 4 van die richtlijn oor aanstelling en bevordering van toepassing op fakulteitsposisies van Muğla Sıtkı Koçman Universiteit)

c) Kandidate moet aansoek doen by die fakulteitslede van die dokter; www.personel.mu.edu.tr adres van die aansoeker se petisie (onderteken), curriculum vitae, doktorsgraad, dienssertifikaat, uitslagdokument vir vreemde tale (Muğla Sıtkı Koçman Universiteit Fakulteitslede Aanstelling en bevorderingsrichtlijn 4. en die aansoekvorm in die richtlijn by bogenoemde adres, insluitend die lys van publikasies, wetenskaplike studies en publikasies, insluitend die CD of draagbare geheue wat in vier PDF-formaat voorberei is, en met die 4 (een) gedrukte publikasielêer. word vereis. Persone met 'n 1-maande of meer Staatsdiensverpligtinge kan nie op die fakulteitslede van die Fakulteit Geneeskunde aansoek doen nie, en daar word van die aansoekers verwag om te bevestig dat hulle nie die verpligtinge van die Staatsdiens is nie of dat hulle minder verpligtinge het as die 6-maande.

NOTA: Aanhangsel 2547 van Wet No. 38. Daar is geen personeellid wat kan aansoek doen binne die bestek van die% 20-kwota wat in ooreenstemming met artikel bepaal is nie.

BESKRYWING:

1) Alle kandidate moet oor die kwalifikasies beskik om die Staatsdiens te betree.

2) Aansoeke sal binne 15 dae vanaf die datum van publikasie gedoen word en vertragings deur die poskantore sal nie aanvaar word nie.

3) Die gelykwaardigheid van die diplomas wat uit die buiteland ontvang word, moet deur die Interuniversiteitsraad goedgekeur word.

4) Professore en medeprofessore kan nie by die fakulteitslede van die dokter aansoek doen nie.

5) Dienssertifikaat word vereis vir diegene wat van buite die Universiteit aansoek doen.

6) (*) Daar moet aan die vreemde taalvereiste voldoen, gespesifiseer in die toepaslike artikels van die İlişkin-verordening oor die beginsels waaraan voldoen moet word in die onderrig van vreemde taal en onderrig in vreemde taal in instellings vir hoër onderwys.

7) As die administrasie dit gepas ag, kan elke fase van die aankondiging gekanselleer word.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Huidige spoorwegtenders

Sun 05

NRC-konferensie en REMSA-beurs

Januarie 5 @ 08: 00 - Januarie 8 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar