Algemene Direktoraat van snelweë het nuwe voertuie geloods

nuwe voertuie van die algemene direktoraat snelweë is in gebruik geneem
nuwe voertuie van die algemene direktoraat snelweë is in gebruik geneem

Minister Turhan, hoofdirektoraat hoofweë (KGM), vanjaar weens die inbedryfstelling van sneeustryd- en padinstandhoudingsmasjiene, het tydens 'n seremonie gesê.

Turkye se vervoer gebied "laat wiele draai, beteken jy loop" weg met die begrip agter die deurlopende pad bouwerk spreek Turhan, nou voldoen aan internasionale standaarde, rygerief en paaie, het hy gesê strukture wat veiligheid bied tot die maksimum mate.

Turhan verklaar dat dieselfde situasie geld vir die instandhouding van paaie, "ons het die afgelope 17-jaar 469 miljard pond in snelweë belê. Ons het ons gesplete padlengte oor die 4-vloer verhoog tot 27 duisend 123 kilometer. Ons het al ons stede op verdeelde maniere verbind. Ons het die lengte van die pad met BSK verhoog van 8 duisend 650 kilometer tot 27 duisend 761 kilometer. Berge, valleie, seestrome, seë, brûe en tonnels het gekruis. ”

Turhan, verhoogde verkeersveiligheid en reisgemak as gevolg van die vermindering van noodlottige ongelukke, en let daarop dat die landbou, handel, toerisme en die ontwikkeling van die vervoerinfrastruktuur wat benodig word deur die ontwikkeling van die groot vordering wat behaal is met die ontwikkeling van interregionale gerapporteer.

Turhan merk op dat die bedryfsuitgawes van die voertuig ook in 'n beduidende mate gespaar is, en voeg by dat hulle danksy slegs verdeelde paaie jaarliks ​​meer as 18 miljard lira aan die nasionale ekonomie voorsien het as arbeid en brandstofbesparing.

Yüzde 66 persent van nuut aangekoopte masjinerie en toerusting is huishoudelik ”

Turhan het daarop gewys dat dit belangrik is om paaie bruikbaar te hou sowel as om paaie oop te maak. Die geografie en klimaatstoestande van ons land is bekend. Miljoene voertuie regoor die land is elke dag aan die beweeg. Enersyds, terwyl ons ons infrastruktuur vir snelweë ontwikkel, andersyds 365-dag sneeu, verseker die wintervoertuie die veilige reis.

Turhan, die paaie van die dorp is maande lank gesluit weens sneeu, wag dae lank aan die kant van die padbus, en vragmotor-toue word in die geskiedenis begrawe, en verduidelik:

“Binne hierdie bestek sluit ons die masjiene in wat ons paaie sal oopmaak en ons paaie oop hou sonder om sneeu, winter en storm te sê, binne die struktuur van die Algemene Direktoraat snelweë. Ons voeg voortdurend benodigde masjiene en toerusting by die inventaris van ons Algemene Direktoraat vir sneeubestryding en padinstandhouding. 2019 148 miljoen dollar aan die 258-masjien en 133'ı-toerusting, insluitend die totale 391-masjien en toerusting wat ons meer snelweë gebring het. Dit sluit in 97-sneeu-lemme en soutverspreiders, 10-rotsvragmotors, 18-opleggers, 9-vragmotors, 3-graafmachines, 9-sleepvoertuie, wat 'n belangrike rol speel in die stryd teen sneeu. Dit is baie belangrik dat die 66 van die masjinerie en toerusting wat aangekoop word, binnelandse vervaardiging is. Die koste hiervan is £ 98 miljoen. Met die nuutste aankope kon ons Algemene Direktoraat dienste lewer met 5 duisend 12 masjiene en toerusting, insluitend 822 duisend bewegende masjiene. ”

“Voertuie word na die nodige gebiede gestuur”

Ingevoerde masjinerie en toerusting het veral die belangrikheid van die wintermaande, veral vir die stede van Turhan, beklemtoon danksy die betrokke voertuie, veral in stede en streke waar die wintertoestande erg is, sal paaie regoor die land oop gehou word, het hy gesê.

Turhan wou hê dat die nuwe voertuie wat as versterkings na die nodige gebiede gestuur moet word, voordelig sou wees, en wou hê dat die personeel in moeilike wintertoestande moet werk.

Na sy toespraak het Turhan die masjinerie en toerusting ondersoek.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar