President Sarı Arifiye Karasu vra ondersteuning van Ankara vir die spoorweg

President Sarı Arifiye Karasu vra ondersteuning van Ankara vir die spoorweg
President Sarı Arifiye Karasu vra steun van Ankara vir die spoorweg

Die burgemeester van Karasu, İshak Sarı, het tydens sy besoek aan Ankara Arifiye Karasu om ondersteuning vir die spoorweg gevra. Burgemeester Sarı het ook vergader vir studies oor stedelike transformasie

Die burgemeester van Karasu, İshak Sarı, het sy besoek aan Ankara sonder enige vertraging voortgesit en vergesel deur onderburgemeester Hilmi Erbatan. Yalçın het Eyigün ontmoet. Gedurende die vergadering is Karasu-spoorwegkonstruksie, die status van vervormings wat mettertyd vervorm het, vervoer- en infrastruktuurkwessies in die distrik in algemene terme bespreek.

“Spoorweg is neergelê Mas

President İshak Sarı het sy besoek aan Ankara met die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur voortgesit. Tydens die vergadering is vervoer- en infrastruktuurprojekte van Karasu bespreek. Die belangrike onderwerp van die vergadering was die Karasu Arifiye-spoorlyn, waarvan die konstruksie begin is, maar weens verskillende redes nie kon voltooi word nie. Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur Algemene Direkteur van Infrastruktuur Yalçın Eyigün het met president İshak Sarı vergader, Yalçın Eyigün het inligting gegee oor die projekte wat Karasu betref en gevra vir ondersteuning veral vir die spoorwegprojek wat na die distrik verkry moet word.

Sıcak Ons warm kontak met Ankara duur voort, het Kar, burgemeester Karasu, İshak Sarı, gesê: "Ons doen baie moeite om die burgers se wense te vervul." President Sarı het 'n verklaring gemaak oor die Ankara-gesprekke; 'Ons besoek aan Ankara duur voort. Vandag, onderburgemeester Hilmi Erbatan met die direkteur van infrastruktuur, ministerie van vervoer en infrastruktuur. Ons het 'n besoek aan Yalçın Eyigün gereël. Ons het die projeklêer wat voorberei is vir vervoer in ons distrik aangebied en gevra vir hul ondersteuning vir die spoorlyn wat weens verskillende probleme onafgehandel was. Ek glo dat ons 'n belangrike stap vir ons distrik geneem het. Ons sal onvermoeid werk totdat ons Karasu tot by die punt kry wat dit verdien. Vervoer, onderwys, toerisme, indiensneming en infrastruktuur, baie van ons projekte word een vir een geïmplementeer, ontwikkeling en verandering in ons distrik sal almal getuig. '

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar