Selcuk Universiteit sal gekontrakteerde personeel in diens neem

selcuk-universiteit sal gekontrakteerde personeel werwing
selcuk-universiteit sal gekontrakteerde personeel werwing

Van die rektoraat van die Universiteit van Selçuk: uit die Staatsamptenare Wet nr. (b) van artikel X (b) van die aanhangsel 657 van die Beginsels vir die indiensneming van gekontrakteerde personeel gepubliseer in die Amptelike Staatskoerant gedateer 4 en aangeheg tot besluit 06.06.1978 / 7 en gedateer 15754 vir indiensneming in ooreenstemming met artikel (B). 'N Totaal van 28.06.2007 (twee) gekontrakteerde personeel sal in die gespesifiseerde poste gewerf word.

TITEL

KODE

TITEL ONDERWYSSTATUS PCS GESKIKTHEID
01 Ander gesondheidspersoneel (perfusionis) Lisensie in perfusie

fakulteit of

Nagraadse of ander baccalaureusgrade

By perfusie in die veld

Om 'n meestersgraad te hê.

1
02 verpleegster Graduering aan verpleegafdeling van sekondêre onderwysinrigtings. 1 * Eerstehulpopleiding en dokumentasie.

* Tricell PRP-CGF om ervare en gedokumenteer te word. * Om minstens 2 jaar in 'n hoëronderwysinstelling vir hoër onderwys te werk en te dokumenteer.

OPMERKING: 'n Dienskontrak word met die kandidate gesluit en die kandidate wat nie aan die voorwaardes in die kontrak vermeld, voldoen nie, word beëindig. Aansoekers wat op bogenoemde spesiale voorwaardes van toepassing is op die 657 No. Wet op Staatsamptenare van die verskillende 48. Artikel (paragraaf 4, 5, 6, 7 en 8.

ALGEMENE VOORWAARDES:

1. 'N burger van die Republiek van Turkye,

2. Om die ouderdom van 18 op die datum van die aansoek te voltooi,

3. Nie van openbare regte ontneem te word nie,

4. Turkse Strafkode 53. Selfs al is die tydperke wat in die artikel gespesifiseer is, verby; doelbewus

misdrywe teen die veiligheid van die staat, misdrywe teen die grondwetlike bestel en die werking daarvan, misdrywe teen nasionale verdediging, misdrywe teen staatsgeheime en spioenasie, verduistering, omkopery, omkopery, selfs al is hulle 'n jaar of langer in die tronk of in die gevangenisstraf gevange geneem vir 'n misdaad diefstal, bedrog, vervalsing, misbruik van vertroue, bedrieglike bankrotskap, kwaadwilligheid, bankrotskap van die daad, beslaglegging van die daad, witwasse van die waarde van bates wat voortspruit uit die misdaad of nie skuldig bevind is aan misdaadsmokkelary nie,

5. Van die militêre status vir mans; om nie betrokke te wees by militêre diens, nie in militêre ouderdom te wees nie, om aktiewe militêre diens te dien of uit te stel as die militêre ouderdom uitgestel of aan die reservaatsklas oorgedra is,

6. Van die Wet op Staatsamptenare No. 657. sonder afbreuk aan die bepalings van artikel 2, is daar geen geestesongesteldheid wat kan voorkom dat hy sy pligte deurlopend uitvoer nie,

7. KPSSP94-telling vir gegradueerdes in sekondêre onderwys, KPSSP3-telling vir voorgraadse gegradueerdes word as basis geneem.

8. Die veiligheidsondersoek en / of argiefnavorsing belemmer geen aanstelling nie,

9. Die status van die aansoekers; Artikel 657 / B van die Wet op Staatsamptenare nr. instellings kan nie in gekontrakteerde personeelposte in diens geneem word nie (Al wen diegene wat nie aan hierdie bepaling voldoen nie, sal hulle nie aangestel word nie.)

I. SPESIALE VOORWAARDES:

1. Gradueer aan een van die gespesifiseerde vlakke van onderwys, dra die vereiste kwalifikasies en dokumenteer.

2. Gegradueerdes in sekondêre onderwys en voorgraadse programme het die 2018 KPSS (B) -eksamen afgelê.

3. Geen pensioen of ouderdomspensioen van enige instansie vir maatskaplike sekerheid ontvang nie.

4. Daar word slegs op een titelkode aansoek gedoen. In die geval van meer as een titelkode, sal alle aansoeke ongeldig geag word en nie geëvalueer word nie.

II. DOKUMENTE BENODIG GEDURENDE DIE AANSOEK:

Kandidate moet binne 15 dae vanaf die datum van publikasie van hierdie advertensie in die koerant aansoek doen. (Tussen 06 / 12 / 2019- 20 / 12 / 2019 op amptelike werksdae en werksure (08: 00- 17: 00))

1. Afskrif van geboortesertifikaat (geboortesertifikaat, ID-nommer, waar die Republiek van Turkye in die oorspronklike ingedien moet word.)

2. Afskrif van die diploma en / of afskrif van die gradeplegtigheidssertifikaat. (Die oorspronklike dokumente sal ook ingedien word.)

3. Kriminele rekord. (Daar sal 'n strepieskodedokument oor die E-regering ontvang word.)

4. Dokument wat aandui dat 2018 KPSS (B) geneem is vir sekondêre en voorgraadse gegradueerdes. (KPSS-resultaat dokument)

5. Dokumente wat die vereiste kwalifikasies bewys.

6. SSI Dienskaart (met strepieskode) of goedgekeurde dienskaart vir werknemers onderworpe aan die Wet op Staatsamptenare No. 657 in die titelkodes, wat ondervinding en diensvereistes is.

7. 1 (Een) foto's (http://hastane.selcuk.edu.tr Aansoekvorm kan verkry word vanaf ons webwerf.

8. Militêre status sertifikaat vir manlike kandidate,

9. Aansoeke sal persoonlik gerig word en indien die kandidaat nie in staat is om dit by te woon nie, sal die aansoek aanvaar word indien die persoon wat 'n notariële volmag verleen het, aansoek doen met die oorspronklike afskrif van die volmag persoonlik.

Selçuk Universiteit Fakulteit Geneeskunde Hospitaalhttp://hastane.selcuk.edu.tr vul die aansoekvorm in wat ingevul moet word. (Aansoeke per pos word nie aanvaar nie.)

Nota: 6 / 6 / 1978 gedateer 7 / 15754 No. kontrakwerknemers van beginsels met betrekking tot die Operasie "Bykomende materiaal 7" Volgens die artikel: (Besluit Nommer: Bylae: 12 / 3 / 2012-2012 / 2964) Republiek van Turkye ID-nommer van daardie aansoek adres kennisgewing en skriftelike verklarings van militêre diens. Dit is belangrik om aan te kondig dat daar regstappe gaan wees teen diegene wat vals dokumente of verklarings lewer, en diegene wat nie die voorwaardes in ons aankondiging het nie, as hulle aanstellings gemaak word, sal hul aanstellings gekanselleer word en indien dit deur die administrasie betaal word, sal hierdie bedrag met die regsbelang vergoed word.

III. EVALUERING VAN AANSOEKE EN AANKONDIGING VAN UITSLAE

'N Lys met diegene wat aan die einde van die aansoek aangestel kan word http://hastane.selcuk.edu.tr sal op die webadres geplaas word. Plaaslike kandidate sal twee keer soveel wees as elke personeel. As daar geen aansoeke is om van die hoofwenners benoem te word nie, word die reserwewenners op die webwerf van ons hospitaal aangekondig (http://hastane.selcuk.edu.traangekondig word. Aangesien hierdie aankondiging in die aard van 'n kennisgewing sal wees, word geen verdere kennisgewing gedoen nie.

Kandidate wat aangestel kan word, moet die aangevraagde dokumente binne die 15 dae na die bekendmaking van die uitslae voltooi en dit by die Menslike Hulpbronne-eenheid van die Selçuk Universiteit Mediese Fakulteitshospitaal indien. Die aansoekers wat nie die dokumente binne hierdie tydperk indien nie, sal hul regte verloor.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar