TÜBİTAK sal personeel werf

tubitak sal personeel werf
tubitak sal personeel werf

TÜBİTAK sal personeel werf; Hoof van wetenskaplike en tegnologiese navorsing van die Raad van Turkye (TUBITAK) het advertensies vrygestel te werf personeel. In die provinsie Kocaeli sal voorgraadse personeel gewerf word.

TÜBİTAK het vanaf Desember 'n nuwe aankondiging gepubliseer. Luidens die aankondiging wat in die provinsie Kocaeli vir TÜBİTAK BİLGEM gepubliseer is, sal 2 mense saam met vakante personeel gekoop word. Kandidate moet oor die spesifieke kwalifikasies beskik voordat hulle kan aansoek doen.

AANSOEKPROSES BEGIN!

Turkye wetenskaplike en tegnologiese navorsing instelling biis en Inligting Security Advanced Technologies begin die aansoekproses vir die werwing Research Center. Kandidate moet hul aansoeke nie later nie as 27 Desember 2019 indien. Aansoeke word gedoen deur die amptelike webadres van TÜBİTAK, Job Application System (kariyer.sage.tubitak.gov.t is) Dit word uitgevoer.

AANSOEKPROSES

a) Om aansoek te doen vir die advertensie İlanwww.bilgem.tubitak.gov.t is'U moet by die werksaansoekstelsel registreer. (Wanneer u 'n CV vir die aansoek skep, moet alle dokumente elektronies by die stelsel gevoeg word en 'n aansoek moet gedoen word deur die verwysingskode te kies). Behalwe vir toepassings deur die werksaansoekstelsel
die aansoek sal nie aanvaar word nie.

b) Aansoeke moet nie later nie as 27 / 12 / 2019: 17: 00 ingedien word.

c) Aansoeke word geëvalueer aan die hand van die verwysingskode vir advertensies. Kandidate kan aansoek doen deur die verwysingskode in die werksaansoekstelsel te kies. Aansoeke sonder om 'n verwysingskode te kies, sal nie oorweeg word nie.

d) Kandidaatonderhoude word genoem as 10-veelvoude van die aantal personeellede wat gevorm gaan word vanaf die hoogste punt volgens die (e) afdeling van die Koşullar Algemene Voorwaardes waarna gesoek moet word. Volgens die (f) -gedeelte van die Koşullar Algemene Voorwaardes waarna gesoek moet word na kandidate, onder die kandidate met 'n PhD-graad in die veld,
Daarbenewens sal 10 keer die aantal personeellede wat in die ranglys gewerf word, na die onderhoud genooi word. As daar ander kandidate is met dieselfde telling as die laaste kandidate, word hulle ook genooi vir 'n onderhoud.

e) Artikel (e) van Koşullar Algemene Voorwaardes waarna kandidate moet soek, vir kandidate wat hul voorgraadse opleiding in die buiteland voltooi het, en (e) en (f) van Genel Algemene Voorwaardes om kandidate Doktora te soek vir aansoekers wat hul Ph.D. kandidate sal ook geëvalueer word.

f) Kandidate sal geëvalueer word volgens die verklaring wat hulle tydens hul aansoeke by die werksaansoekstelsel aangegaan het,

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar