TÜBİTAK SAGE Deeltydse projekpersoneel

TÜBİTAK SAGE Deeltydse projekpersoneel
TÜBİTAK SAGE Deeltydse projekpersoneel

TÜBİTAK SAGE sal deeltydse werwing van projekpersoneel doen; TUBITAK SAGE Instituut vir Navorsing en Ontwikkeling vir Verdedigingsbedryf 44 Deeltydse kandidaatnavorser sal in diens geneem word.

TÜBİTAK bou sy basiese strategie vir die toekoms op gekwalifiseerde kennis en gekwalifiseerde mense wat op nasionale doelstellings fokus in die ekosisteem van navorsing, tegnologie-ontwikkeling en innovasie.

TUBITAK moedig en ondersteun mense in elke ouderdomsgroep vanaf 'n vroeë ouderdom op grond van die begrip dat die belangrikste bron van 'n land mense in die algemeen en wetenskaplikes in die besonder is. In hierdie rigting is dit belangrik om vroeg in die tegnologieproduksie jong breine aan te skaf sodat die nasionale en huishoudelike tegnologiese beweging van ons land kan slaag.

Daar sal dus deeltydse kandidaatnavorsers in diens geneem word.

Deeltydse kandidaat navorsers werk met die navorsingsinfrastruktuur, bekwaamheid en kapasiteit van ons instelling by die voorgraadse studente in universiteite deur deeltydse diens te neem om gekwalifiseerde O & O-personeel namens ons land op te lei, terwyl hulle voortgaan met hul opleiding en voltydse praktyk in ons instelling bied Die doel van hierdie kursus is om kandidate aan te bied wat as navorser kan werk terwyl hulle studente is.

Aantal elemente: 44
Amptelike publikasie van die Staatskoerant: 09.12.2019
Sperdatum vir aansoek: 23.12.2019

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar