Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur om Assistent-inspekteur te koop

assistent-ministerie van vervoer en infrastruktuur
assistent-ministerie van vervoer en infrastruktuur

Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur sal assistentinspekteurs werf; 8 in die klas Algemene administratiewe dienste wat in die Ministerie van Inspeksiedienste vir Vervoer en Infrastruktuur werksaam sal wees. Ten einde 'n oop opdrag aan 5 (vyf) assistentinspekteurs te doen, word die toelatingseksamen vir assistentinspekteurs gehou volgens die bepalings van die verordening oor die inspeksiedienste van die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur.

Die toelatingseksamen is soos volg;

1- TOELATINGSEKSAMENVEREISTES

a) Om te voldoen aan die voorwaardes vermeld in artikel 657 van die Wet op Staatsamptenare No. 48, (Aansoekers wat geregtig is om die mondelinge eksamen af ​​te lê, sal gevra word om hul kriminele rekords te registreer.)

b) Ten minste vier jaar voorgraadse opleiding; Fakulteite Regsgeleerdheid, Politieke Wetenskappe, Ekonomie, Bedryfsadministrasie, Ekonomiese en Bestuurswetenskappe en minstens vier jaar voorgraadse onderwys en ekwivalensie aan hierdie skole wat deur die Raad vir Hoër Onderwys in Turkye of in die buiteland aanvaar is om een ​​van die hoëronderwysinstellings te voltooi,

c) In die aansoeke wat onder die kandidate gemaak moet word wat die minimum 2018 (Sewentig) punte of hoër behaal het uit die tipe A KPSS P2019-tellingtipe eksamenpersoneel (KPSS) wat deur die Meet-, Keurings- en Plasingsentrum (ÖSYM) in 48 en 70 gemaak is; om in die eerste 100 (Honderd) kandidaat te wees volgens die rangorde met die hoogste telling, (As die aantal aansoekers wat behoorlik aan die eksamenvereistes voldoen en meer as 100 persone meer is as 100 persoon), sal die eerste kandidaat van die 100 wat as gevolg van die rangorde van die hoogste punt bepaal word, na die toelatingseksamen en XNUMX geneem word. Kandidate / kandidate met gelyke punte word uitgenooi na die eksamen)

d) 01 / 01 / 2019 vanaf die ouderdom van 35, (1 Januarie 1984 en latere geboortes)

e) Met die karakter en kwalifikasies van die Inspektoraat,

f) Wat gesondheidstoestand betref, om na alle dele van die land te gaan, om in alle klimaat- en reisomstandighede te kan dien, om die voortsetting van die taak van liggaamlike of geestesongesteldheid of liggaamlike gestremdheid en gestremdheid te voorkom, (die kandidate wat in aanmerking kom om die mondelinge eksamen af ​​te lê, word geneem uit die volwaardige opleidings- en navorsingshospitale Verslag van die mediese raad sal gevra word)

g) Voltooiing, vrystelling of uitstel van militêre diens vir manlike kandidate (manlike kandidate wat geregtig is om die mondelinge eksamen af ​​te lê, moet 'n militêre statusbewys indien).

h) Om geen diensverpligting aan enige instansie te onderneem nie (Getekende verklaring wat aandui dat hulle nie onder die diensverpligting val nie, sal geneem word van die kandidate wat geregtig is om die mondelinge eksamen af ​​te lê.)

i) Die eksamen vir die eerste of tweede keer aflê,

2- AANSOEKVORM EN PLEK

Aansoekers wat wil deelneem aan die toelatingseksamen, te begin vanaf die dag na die bekendmaking van die eksamenaankondiging in die Amptelike Staatskoerant, met dien verstande dat hulle voldoen aan die voorwaardes hierbo vermeld, op die laatste tot die datum van 16 / 12 / 2019;

"Die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur Ministerie van Oudit Dienste Direktoraat (Blok, 6 vloer.) Basiese Turayliç Caddesi No: 5, Poskode: 06338, Emek Çankaya / Ankara / TURKEY"

Die adres kan persoonlik of per geregistreerde pos gedoen word. Vir aansoeke per pos moet die datum 16 / 12 / 2019 die adres bereik wat op Vrydag voor die einde van die werksure gespesifiseer is. Aansoeke wat nie aan die Presidensie gestuur word nie weens vertragings deur die pos en ander redes of wat nie aan die voorwaardes in die aankondiging voldoen nie, sal nie behandel word nie.

Die lys van diegene wat geregtig is om die skriftelike toelatingseksamen af ​​te lê, kan op die webwerf gevind word uab.gov.tr/duyuru op) Dit verklaar.

Kandidate sal aansoek doen vir die skriftelike eksamen;
a) Kandidaat-aansoekvorm,
b) KPSS-resultaat dokument (Valideringstydperk en akkuraatheid van die eksamen en tjeks sal gedoen word.),
c) Oorspronklike of gesertifiseerde afskrif van die diploma of gradeplegtigheidssertifikaat vir hoër onderwys,
d) Paspoortfoto's van 6 stukke wat in die afgelope 1 (ses) maande geneem is,
e) Afskrif van identiteitsdokument en steekproef van die geregistreerde bevolking

Hulle voeg. Die kandidaat-aansoekvorm is aangeheg by die aankondiging wat op die webwerf van die Ministerie verskyn. Kandidate is verantwoordelik vir die akkuraatheid van die dokumente wat in hul aansoeke ingedien is. Kandidate wat later agterkom dat hulle nie aan die aansoekvereistes voldoen nie, kan geen regte opeis nie. As daar bevind word dat die dokumente bedrieglik of bedrieglik is, sal die nodige regsproses teen die kandidaat begin word.

3 - EKSAMEDATUM EN PLEK

Die toelatingseksamen word in twee fases in Ankara gehou, eers geskryf en dan mondeling in die meervoudige keusetoets.

Die geskrewe deel van die eksamen word Sondag op 29 / 12 / 2019 gehou op 10: 00 “Ankara Yıldırım Beyazıt Universiteit Fakulteit Regsgeleerdheid 15 July Building Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Cad. 150. Street Etlik / Ankara ”en die kandidate wat geregtig sal wees om die skriftelike eksamen af ​​te lê, word op die 18 / 12 / 2019-datum op die webwerf van die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur (uab.gov.tr/duyurular) op die XNUMX / XNUMX / XNUMX-adres aangekondig. inskrywingsdokumente vanaf hierdie bladsy. Daarbenewens sal die aansoekers geen kennisgewing gee oor die skriftelike toelatingseksamen nie.

Daar word van kandidate verwag om die skriftelike eksamen met hul inskrywingsdokument (uab.gov.tr/duyurular) af te lê, tesame met hul identiteitskaart met ID-nommer of paspoorte met 'n geldigheidsperiode wat gebruik moet word vir identifikasie.

Die name, datum en plek van die mondelinge eksamen sal op die Ministerie se webwerf (uab.gov.tr/announcements) bekend gemaak word.

4- VORM EN KWESSIES VAN GESKREWE EKSAMEN

Die skriftelike eksamen word aangebied met 5 (vyf) opsies volgens die meervoudige keusetoetsprosedure. In die skriftelike eksamen sal kandidate altesaam vyf vrae vra, waarvan vier punte vir die eksamengroepe Regte, Ekonomie, Finansies en Rekeningkunde is, en 20 (twintig) vyf vir elke eksamengroep vir vreemde tale. Die totale geskrewe eksamentyd is 120 minute.

Die onderwerpe van die geskrewe eksamen word hieronder gelys.
1. DIE WET
a) Staatsreg,
b) Algemene beginsels van administratiefreg, administratiewe regbank, administratiewe organisasie,
c) Strafreg (Algemene Beginsels en Misdade teen die Staat),
c) Burgerreg (algemene beginsels en saaklike regte),
d) Verpligtingsreg (Algemene Beginsels),
e) Handelsreg (handelsreg, ondernemings en onderhandelbare instrumente-reg),
f) Maritieme handelreg (algemene beginsels, wettige regime van seegebiede, wetlike status en regulasies van Turkse strate, vragkontrakte, passasiersvervoerkontrakte)
g) Arbeidsreg (Algemene beginsels, vakbonde, kollektiewe arbeidsooreenkomste),
f) Wet op die uitvoering en bankrotskap (Algemene Beginsels),

2. EKONOMIE
a) Mikro-ekonomie,
b) Makro-ekonomie,
c) Internasionale ekonomie,
c) Bedryfsekonomie,

3. FINANSIES
a) Fiskale beleid,
b) Openbare inkomste en uitgawes,
c) begroting,
c) Algemene beginsels van Turkse belastingwetgewing,

4. Rekeningkunde:
a) Algemene rekeningkunde
b) Balansstaatanalise en -tegnieke,
c) Handelsrekening,

5. BUITELANDSE TAAL:
a) Engels,

5) EVALUERING

Toelatingseksamen; skriftelik en mondeling. Die skriftelike eksamen is meerkeusevry. Aansoekers wat nie suksesvol is met die skriftelike eksamen nie, is nie geregtig op die mondelinge eksamen nie. Die volle graad in die toelatingseksamen is 100, wat apart is van die skriftelike eksamengroepe en die enigste in die mondelinge eksamen. Om suksesvol te wees in die skriftelike eksamen, moet elkeen van die tellings behaal uit ander skriftelike eksamengroepe as vreemde tale nie minder as 60 wees nie en die gemiddelde moet nie minder as 70 wees nie. Graad in vreemde tale word nie by die gemiddelde ingesluit nie en sal as 'n rede vir voorkeur beskou word. Toelating tot die eksamen word bereken deur die rekenkundige gemiddelde van die mondelinge eksamenpunt en die geskrewe eksamenpunt te neem van die kandidate wat in die mondelinge eksamen suksesvol was. By die bepaling van die mate van sukses van die kandidate, as die toelatingseksamen tel, is die kandidaat met 'n hoë geskrewe eksamenpunt, en as die toelatingseksamen gelyk is aan die geskrewe eksamentellings, het die kandidaat wat KPSS-telling toegepas het prioriteit. 'N Telling van 70 of hoër in die toelatingseksamen word nie beskou as 'n reg wat verdien word vir die kandidate wat buite die aantal personeellede is wat benoem word nie.

20-kandidate word uitgenooi om die mondelinge eksamen te begin van die kandidaat wat die hoogste punt behaal het in die geskrewe eksamen. Kandidate met dieselfde telling as die laaste kandidaat wat genooi word, word na die mondelinge eksamen genooi.

Naam van kandidate wat kwalifiseer vir die mondelinge eksamen, datum en plek van mondelinge eksamen (uab.gov.tr/duyuru op) Sal binnekort bekend gemaak word.

In die mondelinge eksamen, die kandidate; Oor die algemeen sal die vlak van kennis en intelligensie, oordragsnelheid, uitdrukkingsvermoë, redeneringskrag, meriete, voorstellingsvermoë, gedrag en geskiktheid vir die beroep, selfvertroue, oorredingsvermoë en geloofwaardigheid, algemene vermoë en algemene kultuur, openheid vir wetenskaplike en tegnologiese ontwikkelings geëvalueer word.

Om as 'n mondelinge eksamen suksesvol te wees, moet die rekenkundige gemiddelde van die tellings wat deur elke voorsitter en lede van die eksaminator gegee is, nie minder as 100 wees nie.

Die toelatingseksamenpunt moet nie minder as 70 wees om as assistent-inspekteurseksamen oorweeg te word nie.
Die lys van plaasvervangerskandidate sowel as die oorspronklike en oorspronklike nommer van die geskrewe en mondelinge gedeeltes van die toelatingseksamen is beskikbaar op die webwerf van die Ministerie (uab.gov.tr/duyuru open die uitslae van die toelatingseksamen sal per geregistreerde pos aan die kandidate in kennis gestel word.

6) ANDER KWESSIES

Dokumente wat benodig word vir die eksamen en ander gedetailleerde inligting (uab.gov.tr/announcements) kan verkry word van die Ministerie van Inspeksiedienste vir Vervoer en Infrastruktuur (0312) 203 10 84- (0312) 203 18 81 telefoonnommers.

Kandidate kan hul besware teen die eksamenvrae of die eksamenuitslae uiterlik binne 7 (sewe) dae nadat die skriftelike eksamenuitslae bekend gemaak is, indien. (Honderd Turkse lira), die bankkwitansie ontvang deur die indiening van 'n beswaarfooi, die onderwerp van die beswaar en die adres van die kommunikasie wat duidelik in die versoekskrif aan die Ministerie van Inspeksiedienste vir Vervoer en Infrastruktuur geskryf is.

Besware wat gemaak word na die verstryking van die termyn en petisies wat nie die identiteitsnommer, handtekening, adres en bankbewys van die aansoeker het nie, sal nie in aanmerking geneem word nie.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar