Zonguldak Bülent Ecevit Universiteit sal akademiese personeel werf

zonguldak bulent ecevit universiteit sal akademiese personeel werf
zonguldak bulent ecevit universiteit sal akademiese personeel werf

Zonguldak Bülent Ecevit Universiteit sal akademiese personeel werf; Die verordening oor die prosedures en beginsels rakende die sentrale eksamens en toelatingseksamens wat toegepas moet word vir afsprake by fakulteitspersoneel, behalwe die akademiese personeel wat in die Amptelike Staatskoerant van 09.11.2018 en 03.10.2019 gepubliseer is, word toegepas vir die akademiese personeel wat deur die Zonguldak Bülent Ecevit Universiteit aangekondig is.

EKSAMENSKEDULE
Aankondiging se begindatum: 05.12.2019
Sperdatum vir aansoek: 19.12.2019
Voor-evaluering Resultate Kennisgewing Datum: 25.12.2019
Toelatingseksamen Datum: 30.12.2019
Resultaat Beskrywing Datum: 07.01.2020

Die aansoekperiode is 15 dae vanaf die datum van publikasie van die advertensie.

Volgens die algemene en spesiale voorwaardes van die aansoek, moet die aansoekers wat by die fakulteitspersoneel aansoek doen, die volgende dokumente by die petisies wat by die Dekaanskantoor of die Skool vir Hoër Onderwys ingedien moet word;

1- Petisie

2- Fotokopie van identiteitskaart,

3- Fotokopie van baccalaureus-, magister- en doktorale gradeplegtigheidsertifikate of e-regeringsuitsette (gelykwaardigheid van diplomas wat in die buiteland ontvang word, moet goedgekeur word.)

4- Voorgraadse, magister- en doktorale fotokopieë,

5- Fotokopie van sertifikaat vir vreemde tale

6- Een foto,

7- Hervat,

8- Sentrale eksamensertifikaat (ALES),

9- Sertifikaatregistrasiesertifikaat (nuutste 1 (een) maandeliks)

10- 'n Dokument waarin verklaar word dat militêre diens gedemobiliseer, opgeskort of vrygestel is vir manlike kandidate,

11- Goedgekeurde diens- / ervaringsertifikaat,

12- Aansoekvorm (http://personel.beun.edu.tr/icerik/14/cesitli-formlar.html Sal voorsien word van die adres.) Sal aangekondig word om aansoek te doen.

- Aansoeke moet persoonlik of per pos gedoen word.

- Vertragings in die pos word nie aanvaar nie of aansoeke sal nie aanvaar word as een van bogenoemde dokumente ontbreek nie.

- Internetadres waar die uitslae bekend gemaak sal word: http://w3.beun.edu.tr

- 1 (een) persoon kan nie terselfdertyd by meer as een personeel aansoek doen nie. Alle aansoeke van kandidate wat by meer as een personeel aansoek doen, word gekanselleer.

- Diegene wat in die vereiste dokumente vals verklarings afgelê het, sal ongeldig geag word en nie aangestel word nie. Al word hulle aangestel, word hulle gekanselleer en kan hulle geen regte opeis nie.

- Ons universiteit behou die reg voor om veranderinge in die eksamenkalender aan te bring en elke stadium van die aankondiging te kanselleer. Alle aankondigings wat op die universiteitswebwerf gemaak word, word in kennis gestel. Geen persone se skriftelike kennisgewing sal gedoen word nie.

ALGEMENE VOORWAARDES
(1) In die aanstellings wat binne die bestek van hierdie regulasie aan die akademiese personeel gemaak moet word;

a) Om te voldoen aan die voorwaardes gespesifiseer in artikel 657 van die Wet op Staatsamptenare nr. 48,

b) 'n Minimum punt van 70 van ALES, 'n minimum punt van 50 van die sentrale eksamen in die vreemde taal wat deur die Raad vir Hoër Onderwys aanvaar is, of 'n gelykwaardige telling van 'n gelykwaardige eksamen. ALES-telling word as 70 beskou in die voor-evaluerings- en eindevalueringsfases van diegene wat voordeel wil trek uit die sentrale eksamenvrystelling.

(2) Met die beslissing van die Senaat, mag universiteits- en hoëtegnologie-instellings 'n punt bo die ALES en die damme vir vreemde tale bepaal wat in hierdie verordening as minimum punte gedefinieer word, behalwe vir die onderwyspersoneel in die spesialiseringsrigtings wat deur die Raad vir Hoër Onderwys van beroepskole bepaal word.

(3) Word gebruik in die berekening van die voorgraadse grade in die voor-evaluerings- en finale evalueringsfases
Die ekwivalensie van die 4- en 5-graderingstelsels aan die 100-graderingstelsel word bepaal deur die besluit van die Raad vir Hoër Onderwys. Die ekwivalensie van die ander graderingstelsels aan die 100-graderingstelsel word bepaal deur die senate van hoëronderwysinstellings.

(4) Kandidate, in die taal van onderwys- en opleidingsprogramme in die onderwyspersoneel in die afsprake wat vir die onderwyspersoneel in die program gemaak moet word; In die aanstellings wat aan die onderwyspersoneel gemaak moet word ooreenkomstig die subparagraaf (i) van die eerste paragraaf (i) van die 4 genommer Wet op Hoër Onderwys gedateer 11 / 1981 / 2547; In internasionale betrekkinge en aanstellings van inrigtings vir hoër onderwys, moet die instrukteur wat in die toegepaste eenhede van vreemde taal aangestel word, minstens een 5-telling hê van die sentrale eksamen in die vreemde taal wat deur die Raad vir Hoër Onderwys aanvaar word, of 'n gelykwaardige telling van 'n aanvaarde eksamen.

In die toepassings van die nie-tesis gegradueerdes is gegradueerdes op die onderwyspersoneel; Die bepalings van die Dair-verordening oor die wysiging van die verordening oor die prosedures en beginsels rakende die sentrale eksamens en toelatingseksamens wat toegepas moet word op personeel anders as akademiese personeel wat in die Amptelike Koerant van 03.10.2019 gepubliseer is, word toegepas.

SPESIALE VOORWAARDES
(1) Diegene wat aangestel sal word tot die spesialiseringsrigtings wat deur die Raad vir Hoër Onderwys van die beroeps kolleges bepaal word, moet oor 'n magistergraad beskik of ten minste twee jaar ervaring in die veld hê, mits hulle gradueer en sertifiseer.

VRYSTELLINGS
(1) Sentrale eksamentoelating is nie nodig vir diegene wat hul doktorsgraad of medisyne, tandheelkunde, farmasie en farmaseutiese kundigheid of vaardigheid in kuns voltooi het nie, wat toegewys sal word aan die spesialiseringsareas van die beroepsskole wat deur die Raad vir Hoër Onderwys bepaal is en wat in die akademiese personeel van hoëronderwysinstellings gewerk het of gewerk het.

(2) Beroepskolleges sal aan die onderwyspersoneel gemaak word, behalwe vir die onderwyspersoneel in die vierde paragraaf van artikel 6 van hierdie verordening.
vreemde taalvereiste is nie nodig vir aansoeke nie.

DEPARTEMENT Dit is instrukteur. YDS OF GELYKE WAARDE BESKRYWING
ÇAYCUMA BEROEPSKOOL
BESTUUR VAN SIVIELE LUGVERVOER 1 Sal gegradueer word aan die departement burgerlugvaartbestuur of die departement lugvaartbestuur. Na 'n meestersgraad in verwante veld
REKTOR
1 50 Rekenaar- en Sagteware-ingenieurswese, Rekenaarwetenskapingenieurswese, Rekenaaringenieurswese, Rekenaar- en Informatika-ingenieurswese, Inligtingstelselsingenieurswese, Rekenaarwetenskap en Ingenieurswese, Sagteware-ingenieurswese, Elektroniese Ingenieurswese, Elektries-Elektroniese Ingenieurswese, Elektroniese Kommunikasie-ingenieurswese, Rekenaaropvoeding, Rekenaaropvoeding en Onderrigtegnologie Om aan een van die voorgraadse programme te slaag en ten minste 'n magistergraad in die verwante veld te hê (word aangestel binne die bestek van die fakulteitslid wat in toegepaste eenhede binne die rektoraat sal werk)
1 50 Om 'n gegradueerde van Turkse taal- en letterkunde of Turkse taalonderrig te wees en 'n magistergraad in verwante veld te hê (Turkse onderwyssentrum (TÖMER)).
ÇAYCUMA VOCATIONALE SKOOL VIR VOEDSEL EN LANDBOU
LABORATORIESE TEGNOLOGIE 1 Gegradueer aan die Departement Biologie. Nagraadse graad in Molekulêre Biologie of Molekulêre Biologie en Genetika en PhD in Molekulêre Biologie en Genetika. Om te sertifiseer dat die kursusse Biochemie en Fisiologie ondervind is in laboratoriumtoepassings en dat hulle opgelei is in goeie laboratoriumpraktyke, die bevoegdheid van eksperimentele en kalibreringslaboratoriums.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar