Algemene Direktoraat Landregister en Kadaster aan Kontrakpersoneel

algemene direktoraat van grondregister en kadaster
algemene direktoraat van grondregister en kadaster

Die Algemene Direktoraat Landregister en Kadastre het aangekondig dat 657 personeel gewerf sal word volgens die Wet No. 125 op Staatsamptenare wat in die provinsiale dienseenhede aangestel sal word. KPSS (B) -kandidate word op die ranglys geplaas en sal in die skriftelike eksamen afgelê word.

In die aankondiging wat deur die Algemene Direktoraat Landregister en Kadaster gemaak is: Genel Die Algemene Direktoraat Landregister en Kadaster sal in diens wees in die provinsiale dienseenhede en word aangestel in ooreenstemming met artikel 125 (B) van artikel 657 van die Wet op Staatsamptenare genommer 4 in die posisie van 06 Kontrakteursargiefkundiges gespesifiseer in die aangehegte lys en provinsie. Met betrekking tot die indiensneming van gekontrakteerde personeel gepubliseer in die Amptelike Koerant van 06/1978/7 en genommer 15754 aangeheg by die Besluit van die Raad van Ministers van 28/6/1978 en genommer 16330/XNUMX wat gedek moet word deur die kapitaalbegroting
Volgens die subparagraaf (c) van die eerste paragraaf van die artikel 2 van die Aanhangsel-4 van die Beginsels, word die gekontrakteerde personeel geneem op grond van die uitslag van die skriftelike eksamen onder die kandidate wat tot XNUMX (vier) keer opgeroep moet word van die aantal poste wat aangekoop moet word, mits die KPSS (B) -groep in die volgorde van punte puan geplaas word.

VOORWAARDES WAT GELD: 1 - Sommige van die voorwaardes waaraan die applikante moet voldoen, is soos volg: amak Behoudens die bepalings van artikel 657 van die Wet no.

2-Selfs as die tydperke wat in artikel 53 van die Turkse Strafwet bepaal is, verby is; misdrywe teen die veiligheid van die staat, oortredings teen die grondwetlike bestel en die werking daarvan, misdrywe teen nasionale verdediging, misdrywe teen staatsgeheime en spioenasie, verduistering, omkopery, omkopery, selfs al is hulle tot een jaar of meer gevonnis vir 'n opsetlike oortreding of amnestie. , diefstal, bedrog, vervalsing, misbruik van vertroue, bedrieglike bankrotskap, kwaadwilligheid in die tender, die uitvoering van die daad van kwaadwilligheid, witwasse van die waardes van bates wat voortspruit uit misdaad of nie skuldig bevind word aan misdade van smokkel nie.

Drie-manlike kandidate het niks met militêre diens te doen nie.

KPSS moet ten minste 60 wees:Aan die ander kant word daar van die kandidate verwag om spesiale voorwaardes te dra. Spesifieke vereistes is soos volg: Inligtings- en dokumentbestuur, dokumentasie en inligting, argivering, bibliotekarisme, of Ottomaanse paleografie, Arabiese en Persiese kursusse in hoëronderwysinstellings. (Kandidate wat aangestel kan word, sal gevra word om 'n transkripsie te maak wat wys dat hulle een van die Ottomaanse Paleografie-, Arabiese of Persiese kursusse gesien het.)

2016 KPSS (B) groep KPSS-P3-telling tipe 60 (sestig) of meer
Nadat behaal.

PLEK EN TYD VAN AANSOEKE: Grondregister en Kadastre-streek in Ankara, Istanboel, Izmir, Bursa, Konya, Antalya, Diyarbakir, Erzurum, Trabzon, Samsun, Kayseri, Hatay, Gaziantep, Edirne, Van, Elazig, Eskisehir, Denizli, Kastamonu, Sivas, Sanliurfa en Yozgat 06 Aansoekvorm vir gekontrakteerde personeel (13 / B) wat verkry word vanaf die webwerf van ons Algemene Direktoraat (www.tkgm.gov.tr) tussen 2018-4 April XNUMX tot die einde van die werksure en die dokumente wat in hierdie vorm gespesifiseer is, moet voorgelê word persoonlik gedoen word.

As meer as een streekdirektoraat toegepas word, word alle aansoeke ongeldig geag en selfs as die kandidaat aangestel word, word die aanstelling gekanselleer.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar