Die eerste vroulike busbestuurders van Eskişehir Metropolitan Work het begin

Die eerste vroulike bestuurders van Eskisehir het begin werk
Die eerste vroulike bestuurders van Eskisehir het begin werk

Aan die begin van Desember het die eerste vroulike bestuurders in die Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit begin werk, wat aangekondig het dat hulle as 'n vroulike busbestuurder gehuur sal word, luidens die aankondiging in hul sosiale media-rekeninge. Die vergadering met die eerste vroulike bestuurders van Eskişehir, Ayse Ünlüce, die sekretaris-generaal van die Metropolitaanse Munisipaliteit, het gesê dat vroue se indiensneming in vervoer en ander gebiede sal toeneem.


Met die aankondiging dat dit 'n vroulike busbestuurder en 'n vroulike parkomaat in diens sal neem met aankondigings op sosiale media, het vroulike busbestuurders na die parkomate in die Metropolitaanse Munisipaliteit begin werk. Na die CV-evaluerings en -onderhoude het vroulike bestuurders, wat verskillende opleidings deurgemaak het, met die sekretaris-generaal Ayşe Ünlüce vergader. Met die vermelding dat vyf vrouebestuurders in die eerste plek begin werk het, het Ayşe Ünlüce verklaar dat hulle, as Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit, baie waarde heg aan die werk van vroue en dat hulle hul werk in verskillende gebiede soos busbestuurder en parkomatbeampte in die komende dae wil verhoog.

Vroulike busbestuurders het gesê dat hulle baie bly is om in die Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit te begin werk, en dat hulle glo dat vroue enige werk kan doen waar moontlik. Burgers wat hul trots uitgespreek het om vroulike bestuurders in busse te sien nadat ESTRAM Metropolitaanse Munisipaliteit bedank het vir die ondersteuning van vroue in alle gebiede.

Die eerste vroulike bestuurders van Eskisehir het begin werk
Die eerste vroulike bestuurders van Eskisehir het begin werk


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar