TCDD het alle aantygings beantwoord! Privatisering is nie die probleem nie

Die tcdd word verkoop, dit is nie onderhewig aan aanpassing nie.
Die tcdd word verkoop, dit is nie onderhewig aan aanpassing nie.

Die Republiek van Turkye Staat Spoorweë (TCDD) het gereageer op die bewerings in 'n verklaring op sy webwerf aangepas. In die verklaring word gesê dat “die openbare diensverpligting van TCDD Tasimacilik AS aan die einde van hierdie jaar beëindig word, en die diens sal uitgevoer word deur die treinoperateur wat teen 2021 deur die tenderprosedure toegeken is. Daar bestaan ​​nie iets soos die beëindiging van passasiers- en vragvervoeraktiwiteite binne TCDD of privatisering van TCDD nie.


In die skriftelike verklaring wat deur TCDD gemaak is; “Daar was 'n behoefte om openbaarmakings te maak oor UNRIGHT NEWS wat in sommige geskrewe en internetmedia gepubliseer is onder die opskrif“ hulle verkoop TCDD ”.

Soos bekend is, in werking getree het op 1 Mei 2013 "Turkye, No. 6461 Wet op die liberalisering van die spoorweg vervoer" is uitgevoer met die liberalisering van die spoorweg sektor. Soos in die lugvaart, is die spoorwegsektor ook in 2017 effektief bevry, en die spoorwegondernemings in die privaatsektor, tesame met TCDD, was bedoel om mededingend te werk onder toesig van die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur.

Met die inwerkingtreding van die wet op spoorwegliberalisasie, genommer 6461, het 2 treinoperateurs in die privaatsektor, anders as TCDD, ook hul vragvervoerbedrywighede begin deur hul goedkeuring vir vragvervoer te verkry. Magtigingsprosedures vir treinbedrywighede in die privaatsektor duur voort vir passasiersvervoer.

Op die lyne waar passasiersvervoer per trein nie moontlik is nie, word kommersiële vervoer per kontrak as 'n “Staatsdiensverpligting” uitgevoer. Die staatsdiensverpligting van TCDD Tasimacilik AS, wat nog steeds hierdie diens lewer, sal einde hierdie jaar eindig, en die diens word uitgevoer deur die treinoperateur, wat teen 2021 deur die tenderprosedure toegeken is.

Ons beleggings in die spoorweginfrastruktuur duur voort om 'n hoë gehalte, veilige en ekonomiese spoorwegbedrywighede in ons land te bied. Benewens infrastruktuurbeleggings, word ons beleggings vir die verskaffing van High Speed ​​Train sets, Electric en Diesel-stelle ook voortgesit om die spoorvervoerdienste deur TCDD voort te sit.

Daar is nie iets soos die beëindiging van passasiers- en goederevervoeraktiwiteite binne TCDD of privatisering van TCDD nie. ”Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar