Turkye Logistieke Roemenië Ons werk Jy

Turkye Roemenië logistiek is ons studies
Turkye Roemenië logistiek is ons studies

Ons maatskappy, wat sedert die eerste dag dat dit die logistieke sektor betree het, sy plek beklee het met die omvattende werke op die gebied van vervoer en doeanedienste, het belangrike werke in Roemenië sowel as in baie Europese lande gedoen. Dit vind in baie projekte plaas.


As gevolg van ons onderlinge uitruilings met Roemenië, waar ons die intensiefste werke het onder lande wat per pad vervoer word, gaan uitvoer- en invoeraktiwiteite dieselfde tempo voort. Die logistieke ondernemings wat tussen die twee lande vervoer, is ongeveer dieselfde ondernemings, aangesien ons kommersiële geskiedenis met Roemenië, waar ons logistieke aktiwiteite voortgaan binne die raamwerk van die huidige omstandighede en geleenthede, nogal oud is. Roemeense rederye in plaas vol en vervoer, gereelde gedeeltelike vervoer, swaar vervoer, verkoelde trekker met aandele in alle gebiede soos vervoer en houer vervoer, ons maatskappy Arina Logistics uitvoere, invoere en Turkye via aansluitingsvlugte van derde lande om Roemenië uit produk en het die vermoë om vervoer te verskaf in die vorm van direkte diens .

Ons maatskappy, wat 'n logistieke diensnetwerk opgerig het met baie binnelandse en buitelandse vervoervoertuie binne die bestek van sy bevoegdhede, gaan voort met die weg sonder om die beginsels, visie en die missie waarna hy mik te verswak en het sy plek ingeneem as 'n voorbeeld van logistieke onderneming sonder om terug te keer van sy kliënttevredenheidsgeoriënteerde werke. .

Roemenië gestuur In die lig van sy ervaring en winste op sy gebied, bied Arındır Lojistik, wat die voorkeur-vervoermaatskappy is van al ons uitvoerders en vervaardigers, ook hawedienste, doeane-afhandeling, berging en agentskapdienste, sowel as vervoerbedrywighede, en vir die oorsese doeane-opruiming en opvolg van die produkte wat na Roemenië vervoer word. lewer steundiens. Ons maatskappy, wat in 'n draagbare posisie is en die vervoer van alle soorte gebindte vraggroepe kan vervoer wat binne die bestek van uitvoer of vervoer is, sonder om die 24 ton-limiet te oorskry, sowel as die vervoer van swaar vervoervragte binne die bestek van sy maat en gewig, met ferm stappe, gaan voort met sy vaste stappe in die rigting van institusionalisering.

Nuus: Mehmet Ali BAL
Nuusvoer: Iran Vervoer MaatskappyeSpoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar