Ankaragans het gesê die waens se sitplekke moet verander

Volgens Ankaray-waens van die hoofstad het die sitplekke verander
Volgens Ankaray-waens van die hoofstad het die sitplekke verander

Die Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit sal die sitplekreëling van die waens in Ankaray verander met die ligspoorstelsel wat tussen Dikimevi en AŞTİ dien. Ankaray-waens in die bestaande tweesitplekstelsel of om na die bestaande dubbele sitplekke in die tweekeuse-opname te beweeg met 'n 'verandering'-besluit

Volgens die resultate van die opname, voordat die bestaande sitplekke in die waens met rysitplekke vervang is, is die helfte van die treinwa A13 geskep vir die passasiers om na te gaan en is die nuwe halfry-reëling in die ander helfte tot stand gebring.

OPNAME UITSLAE WAGON SEATVERANDERING

70.4 persent van die setels wat deur die munisipaliteit gereël is om die uitleg van die stemming met 'verandering' te verander, was die besluit. 29.6 persent van die respondente wou by die huidige setelreëling bly. Volgens die resultate van die opname sal die setels in Ankaray herrangskik word. U eerste wa sal oor 20 dae begin dien. Alle waens sal oor 6 maande na die nuwe ry sitplekke deurgegee word. Die munisipaliteit sal die nuwe sitplekke heeltemal met sy eie middele en met hul eie werkers reël. Sitplekke in die waens sal aan die ekspedisie gegee word sodra dit verander word.

Voordele van nuwe setels

EGO-amptenare het benadruk dat die ry-sitplekreëling 'n homogene verdeling in passasiersdigtheid sal toon, en dit sal baie voordele inhou en die volgende inligting gee:

“Danksy die nuwe ry-sitplekreëling sal die passasierskapasiteit in elke wa-reeks van 240 na 270 styg. Die wa-binneruim sal ruimer wees. Die samesmelting van deurareas sal veral vermy word. Dit sal makliker wees vir passasiers wat na of van AŞTİ ry om op of van die treine te klim. Passasiers wat met hul tasse reis, sal ook die geleentheid hê om hul tasse in die gebiede aan die sykante van die deure te plaas. As gevolg van die uitbreiding in die deurareas, sal gestremde passasiers (veral die wat met rolstoele reis) makliker kan beweeg tydens landing en instap.

Ankaray het 11 stops en bedien elke dag meer as 100 duisend passasiers tussen Dikimevi en die busbusterminal van Ankara. Ankara se eerste ligte-spoorstelsel, Ankaray, is 'n belangrike vervoerstelsel wat universiteitstudente verkies, sowel as passasiers wat met die interbus in die hoofstad gaan of gaan.

ANKARAY-KAART

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar