Die kommersiële taxi-opname van Ankara word georganiseer

ankara buyuksehir organiseer kommersiële taxi-opnames
ankara buyuksehir organiseer kommersiële taxi-opnames

Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit, wat daarop gemik is om veilige en gehaltevervoerdienste in die hoofstad te lewer, organiseer 'n “Kommersiële Taxivraelys” om die taxibestuurders se probleme op te los en hul menings oor die voorbereide richtlijn te kry.


Metropolitaanse Munisipaliteit, 7 701 taxi-eienaars het SMS-boodskappe na hul selfone gestuur en hulle gevra om aan die opname deel te neem. In die vraelys wat uit 9 vrae bestaan; Daar is onderwerpe wat verband hou met die beskerming van die lewens- en eiendomsveiligheid van passasiers sowel as bestuurders, om te verseker dat die werk in 'n sekere volgorde verrig word, en die integriteit van verkeersveiligheid in die stad. In die laaste deel van die opname word taxibestuurders ook gevra om hul menings en voorstelle oor die richtlijn en ander kwessies te gee.

In die opname word ook die menings van die vakmanne oor die regte en verpligtinge van taxi-houers en bestuurders, die ontwerp van taxistandplaas, die integrasie van tegnologiese toepassings in die voertuie ontvang.

EINDE VAN ONGEREGISTREERDE PASSASIERVERVOER IN DIE KAPITAAL

In Ankara, waar daar die meeste getal taxi's volgens bevolking is, sal die voertuie informeel werk, word beëindig ten einde die verkeersorde te verseker en die beeld van die taxibestuurders reg te stel, met die opdrag van die Metropolitaanse burgemeester Mansur Yavas om 'n aansoek te rig wat geen las op die vakmanne sal plaas nie.

Fatih Eryılmaz, hoof van die departement van vervoer van die Metropolitaanse munisipaliteit, Fatih Eryilmaz, het daarop gewys dat die voorvalle van onverskilligheid en onbeheerde persone, wat benadeel is, die reputasie van taxibestuurders voor die burger beskadig het.

“Ons het 'n richtlijn opgestel wat alle partye bevredig. Ons het waargeneem dat Ankara aan die plaaslike voorwaardes moet voldoen. Ons doel is om die menings van die burgers en taxibestuurders te kry. Daar was in die verlede baie terroriste-voorvalle in Ankara. As gevolg van die ondersoek is daar bepaal dat hierdie mense taxi's gebruik het. Dit was nodig om voorsorg te tref. Die doel van die richtlijn is om die beeld te herwin van ons taxibestuurders wat probeer agteruitgaan en ons mense in staat stel om hierdie voertuie veilig te gebruik. Aangesien daar tot vandag toe nie taxi's geregistreer is nie, heers daar 'n verwarring oor hierdie kwessie. Reëlings sal ook vir ons taxibestuurders baat. Daar is baie omsendbriewe wat deur die Ministerie van Binnelandse Sake gepubliseer word. Al hierdie elektroniese stelsels is ingesluit in ons richtlijn vir die veiligheid van die stad en die volgorde van die taxi's. 'N Verdere voordeel van ons reëling is om ons taxibestuurders teen die Uber-voertuigstelsel te beskerm. Aangesien daar geen verbetering is in die gemak van taxi's nie, het taxi's die burgers van hulle verkies. Hier wil ons hê dat ons taxibestuurders vandag en môre beskerm moet word, en ons sal dit verseker. As munisipaliteit moet ons 'n tegnologiese verbetering daarvoor maak. Uber of 'n ander maatskappy moet hierdie gebied betree en nie met iemand se brood speel nie. Wie werk in watter taxi vir ons burgers belangrik is? Het dit die nodige kwalifikasies en die voorwaardes om 'n taxibestuurder te word? Ons moet hulle net soveel as burgers ken. ”

TAXI-STOPPELS WORD AANGEBIED DEUR EEN

Eryılmaz het gesê dat hulle ook inligting aan taxibestuurders en burgers gee om hul siening te kry, en het gesê:

'Tot op hede het ons die kontinuïteit van ons taxibestuurderregte gewaarborg en ons ontvang dit steeds. Ons het die wettige regte van ambagsmanne wat tot dusver in Ankara gevorm is, sowel as die taxistaanplekke en taxiborde wat as 'n lokasie gevorm is, in ag geneem, en ons het verseker dat hulle onder wettige veiligheid is. Dit is miskien diegene wat ons taxibestuurders twyfel wil wek. Laat ons absoluut seker wees In die rigting van ons President Mansur Yavas, is daar geen sprake in hierdie richtlijn om bykomende las op ons taxibestuurders te plaas nie. Ons doel is om die taxibestuurder te help om sekere standaarde te stel en om die publiek te help om veilig en gemaklik as 'n munisipaliteit te beweeg. Terwyl ons hierdie richtlijn voorberei het, het ons die opinies van alle staatsinstellings ontvang. Ons stel ons taxibestuurders in kennis deur hulle per boodskap in te lig. Indien nodig, sal ons die opinies van ons burgers neem en ons riglyne optimaliseer. ”Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar