Balikesir Kiziksa Bridge is in orde

Kizilsa Bridge is in orde
Kizilsa Bridge is in orde

Balikesir Kiziksa-brug OK: Die burgemeester van Balikesir, Yucel Yilmaz, het sy belofte gehou, Manyas County Manyas op die konstruksie van die Kocasay, Gönen-Kızıksa Road Bridge Bridge is voltooi.

Balıkesir Metropolitaanse Munisipaliteit werk aan moderne paaie en brûe deur die hele provinsie. Balıkesir Metropolitaanse Munisipaliteit, wat die klem lê op vervoerprojekte in die middestad, besef projekte wat die vervoer van die inwoners in landelike gebiede vergemaklik en gemakliker en moderne vervoerdienste bied. Bouwerk aan paaie en brûe in alle distrikte, sowel as die instandhouding en herstel van bestaande paaie en brûe binne die bestek van die Metropolitaanse Munisipaliteit in Manyas, Kocasca County, Manyas, Gönen-Kızıksa Road Bridge Bridge, is voltooi.

In 1977, toe die 43-jarige brug, wat gebou is met die steun van die mense van die streek en die steun van die staat, nie die nuttige lewensduur voltooi het nie en nie in die behoefte kon voorsien nie, is dit deur die Balıkesir Metropolitaanse Munisipaliteit gesloop vir 'n nuwe een. Die brug is geleë op die alternatiewe pad wat die vervoertyd tussen Çanakkale en Balıkesir verkort, en ook op die pad wat toegang bied tot die buurt Manyas en Kızıksa; Dit is herbou met 'n lengte van 240 meter en 'n breedte van 11 meter. Ten einde 'n vinnige en veilige verkeersvloei vir voertuie en voetgangers te bied, is 1,5 meter breë stoep vir voetgangers aan weerskante van die uitgebreide brug aangebring. Traliewerk is aan die kante van die brug geïnstalleer, wat 'n meer moderne voorkoms as tevore het. Die brug, wat gesloop en herbou is, en 'n asfaltpaadjie van 500 meter is op 'n 110 meter pad ingesluit, met ingang en uitgang.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar