Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency sal gekontrakteerde personeel in diens neem

bursa eskisehir bilecik ontwikkelingsagentskap
bursa eskisehir bilecik ontwikkelingsagentskap

Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency (BEBKA), wat werksaam sal wees in die provinsies Bursa, Eskişehir en Bilecik, binne die raamwerk van die bepalings van artikel 4 van die Presidensiële besluit oor die organisering van verwante, verwante instellings en organisasies en ander instellings en organisasies verbonde aan ministeries nr. 200 en Personeelregulering vir ontwikkelingsagentskappe. 6 (ses) kundiges, 1 (een) interne ouditeur en 2 (twee) ondersteuningspersoneel.

BEBKA se hoofkantoor is in Bursa en daar is beleggingsondersteuningskantore in Eskisehir en Bilecik. Die agentskap sit sy aktiwiteite in Bursa, Eskişehir en Bilecik voort. Aansoekers wat suksesvol is met die eksamen, sal in een van die provinsies van die streek (Bursa, Eskişehir, Bilecik) werksaam wees. (Interne ouditeur sal in die Bursa-provinsie, waar die kantoor van die agentskap geleë is, werksaam wees.)

EKSAMENSKEDULE

AANSOEK DATUMS 03/02/2020 – 14/02/2020
AANKONDIGING VIR DIE MONDELINGE EKSAMEN 21 / 02 / 2020
PLEK VAN TOEPASSING https://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
AANKONDIGING PLEK VAN AANKONDIGING EN EKSAMENUITSLAE http://www.bebka.org.tr/

* Die agentskap het die magtiging om die bogenoemde eksamentoepassingskedule te verander en te herbepaal deur dit om enige rede op die webwerf te publiseer.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar