TCDD-assistent-aankoopinspekteur

die assistent-inspekteur sal die aankoop doen
die assistent-inspekteur sal die aankoop doen

TCDD sal assistentinspekteur aanstel; 4 assistentinspekteurs word gewerf om aan die inspeksieraad van die TDOS Algemene Direktoraat opgedra te word.
Die toelatingseksamen word hieronder verduidelik.

Datum en tyd van die eksamen: Die geskrewe eksamen vind op 15 Februarie 2020 (Saterdag) tussen 09.30-15.30 plaas.

Ligging van die eksamen: TCDD Algemene Direktoraat Hacı Bayram Quarter, Hipodrom Street, No: 3, 06050 Altındağ-Ankara Cafeteria Hall.

Voorwaardes vir deelname

1) Om die kwalifikasies te hê soos uiteengesit in artikel 48 van die Staatsamptenaarwet,

2) Nie op 01.01.2020 die ouderdom van vyf en dertig (35) bereik het nie,

3) Een van die fakulteite Regte, Politieke, Ekonomie, Bedryfsadministrasie, Ekonomie en Administratiewe Wetenskappe en een van die opvoedkundige instellings in Turkye of in die buiteland te voltooi, wie se opleiding vir minstens vier jaar deur die bevoegde owerhede aanvaar word,

4) Groep A van die eksamen vir openbare personeelkeuring wat in 2018 en 2019 deur OSYM gehou is, is een van die eerste 48 kandidate wat 70 of meer punte uit die KPSSP80-afdeling ontvang het (as die aantal aansoekers wat behoorlik aan die eksamenvereistes voldoen, meer is as 80, begin met die hoogste punt) Die eerste 80 kandidate word tot die toelatingseksamen toegelaat, en alle aansoekers wat gelyk is aan die 80ste kandidaat, word uitgenooi na die eksamen.

5) Daar is geen hindernis vir die inspektoraat in terme van registrasie en karakter aan die einde van die ondersoek wat uitgevoer moet word nie (hierdie voorwaarde is slegs vir kandidate wat die skriftelike eksamen geslaag het en word voor die mondelinge eksamen deur die Inspeksieraad bepaal).

6) Wat gesondheidstoestand betref, om na alle dele van die land te kan gaan om te kan werk, om die deurlopende werk van die liggaam of geestesongesteldheid of gestremdheid met gestremdes te voorkom,

7) Om die kwalifikasies te hê wat die Inspektoraat vereis ten opsigte van verteenwoordiging,

8)Die eksamen vir die eerste of tweede keer aflê,

Eksamen-aansoek en eksamentoelatingsdokument

Eksamen-aansoeke kan persoonlik of per e-pos aan die TCDD Algemene Direktoraat van die Inspeksieraad, Hacı Bayram Mahallesi, Hipodromstraat, No: 31.01.2020, 3 Altındağ-Ankara gerig word, vanaf die dag na die publikasie van die eksamenaankondiging in die Amptelike Koerant tot aan die einde van die werksure op Vrydag, 06050. aansoeke na die sperdatum sal nie oorweeg word nie. CD TCDD Algemene Direktoraat Assistent Inspekteur Toelatingseksamen Aansoekvorm moet geneem word van bogenoemde adres of www.tcdd.gov.tr ​​Deur Dit sal voltooi word deur die aflaai van die adres. Aansoeke wat nie betyds en met ontbrekende dokumente en inligting gedoen word nie, sal nie verwerk word nie.

Aansoekers wat in aanmerking kom om die eksamen af ​​te lê, word 'n fooi van 10 TL gehef. Fooie word gedeponeer op rekeninge van Halkbank Ankara Corporate Tak TR 710001200945200013000001 of Vakıfbank Labor tak TR 140001500158007262158442. Geen terugbetaling word gemaak nie, en die deposito sal aan die bank in die verduidelikingsgedeelte van die kwitansie met die wettige legitimiteit van die 'Inspektoraateksamen' geskryf word.

Die finale lys kandidate wat in aanmerking kom om aan die eksamen deel te neem, is beskikbaar op 05.02.2020 van die TCDD Inspection Board. Daarbenewens www.tcdd.gov.tr ​​Deur Internet adresse. Die “eksamentoelatingsertifikaat a word vanaf 10.02.2020 deur die TCDD-inspeksieraad uitgereik en die mayan van die eksamentoelatingsdatum wat eers tot op die eksamendatum afgelê word, sal ook in die eksamenlokaal afgelewer word. Tydens die eksamen word hierdie dokument eers aangebied, en 'n geldige en geldige ID-dokument met foto en goedkeuring soos identiteitskaart, rybewys of paspoort, wat vir identifikasie gebruik sal word, bewaar.

Dokumente benodig vir eksaminering

1) Fotokopie van die identiteitsdokument met die verklaring van die TC-identifikasienommer of die TC-identifikasienommer,

2) Aansoekvorm (ontvang vanaf www.tcdd.gov.tr ​​of per hand),

3) Oorspronklike kopie van die KPSS-resultaatdokument waarvan die geldigheidstydperk nie verstryk het nie of 'n goedgekeurde afskrif van die rekenaaruitdruk,

4) Die oorspronklike van die diploma of gradeplegtigheid of die monster wat deur die instelling goedgekeur is,

5) Twee foto's (4,5 x 6 cm) en TCDD is van toepassing op die Raad van Inspekteurs.

Die volgende dokumente word van die skriftelike eksamen voor die mondelinge eksamen vereis.

1) Geskrewe verklaring wat aandui dat daar geen hindernis vir die voortdurende uitvoering van gesondheidspligte is nie,

2) Skriftelike verklaring dat manlike kandidate nie verbonde is aan die weermag nie,

3) Geskrewe verklaring van geen kriminele rekord nie,

4) Die kandidaat se CV,

5) Vier foto's (4,5 x 6 cm),

6) Oorspronklike of notariële fotokopie van die ekwivalensie-sertifikaat vir gegradueerdes van instellings vir binnelandse of buitelandse onderwys, behalwe die Fakulteite Regsgeleerdheid, Politieke, Ekonomie, Bedryfsadministrasie, Ekonomiese en Administratiewe Wetenskappe

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Huidige spoorwegtenders

tsaar 15

Londense vervoer-geleide ontwikkeling

Januarie 15 @ 08: 00 - 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar