Die skool om aan die behoefte aan tegniese personeel vir huishoudelike motors te voorsien, is bepaal

die skool om aan die behoefte aan tegniese personeel vir huishoudelike motors te voorsien, is bepaal
die skool om aan die behoefte aan tegniese personeel vir huishoudelike motors te voorsien, is bepaal

Die skool om die tegniese personeel te ontmoet wat benodig word vir die vervaardiging van die huishoudelike motor TOGG, is bepaal. Hoërskool Automotive Industry Exporters Union Beroeps- en tegniese anatoliese skole het opgetree met die aankondiging dat die huishoudelike motor in Bursa vervaardig sal word en het sy amptelike goedkeuring ontvang om sy studente in hierdie veld op te lei.


Turkye is die eerste keer aan die wêreld van plaaslike en nasionale motor. Die Automotive Industry Exporters Union, wat opleiding bied in Bursa, waar die fabriek geopen sal word om die tegniese personeel op te lei wat benodig word in hierdie projek, wat met 'n plaaslike en nasionale produksie uitgevoer sal word, om die gekwalifiseerde arbeidsmag op te lei wat sal deelneem aan die produksie van die motor, wat ten volle elektries sal wees terwyl voorbereidings vir die fabriek in Bursa aan die gang is. 'Tak vir elektriese voertuie' word vir die eerste keer op die gebied van tegnologie vir motorvoertuie geopen by die Hoërskool Beroeps- en Tegniese Anatolië. Op kort termyn word die kurrikulum opgestel, opleiding vir onderwysers aangebied en studente word in die volgende akademiese jaar toegelaat tot hierdie vakgebied binne die bestek van die oorgang na hoërskole (LGS).

Beroeps- en tegniese anatoliese bestuur van die Hoërskool Automotive Industry Exporters Association in Bursa het begin om die nodige tegniese personeel te voorsien nadat hulle aangekondig het dat president Recep Tayyip Erdogan beplan om die fabriek van die plaaslike motor TOGG in Bursa te stig.

Die skoolbestuur en studente verwelkom die aanvaarding van hul aansoeke deur die Ministerie van Nasionale Onderwys en daar word beplan om 'n tak met die naam 'Elektriese voertuigproduksie' in die akademiese jaar 2020-2021 onder die dak van motorvoertuie te open. Studente wat wil inskryf in die Automobile Industry Exporters Union Vocational and Technical Anatolian High School en aan huishoudelike motorproduksie wil werk en een van die tegniese personeel word, sal 'n eksamen aflê. Studente wat met die eksamen slaag, kan ook in verwante departemente studeer.

Metin Sezer, direkteur van die vereniging vir beroeps- en tegniese anatoliese hoërskool vir uitvoerders van motorbedrywe, het gesê dat daar ses verskillende beroepe in hul skole is en het soos volg voortgegaan: 'Ons bedien 75 studente met 950 onderwysers. Alhoewel al sy beroepe in die hoofsentrum geleë is, wat gebaseer is op die vervaardiging van motors, bestaan ​​dit uit masjintegnologie, metaaltegnologie, elektriese elektronika, industriële outomatisering en IT-velde wat dit ondersteun. ”Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar