Gaan voort met opleidingseminare vir ORBEL-personeel

gaan voort met die opleiding van seminare vir orbelpersoneel
gaan voort met die opleiding van seminare vir orbelpersoneel

ORBEL A.Ş. 'N Opleidingseminaar oor kwaliteitsbestuur, kommunikasie, motivering, korporatiewe kultuur, lyftaal, klanttevredenheid en tydsbestuur is gereël vir werknemers wat meer effektief en produktief sou wees in sowel die sakelewe as in die sosiale lewe.

“TARGET ONDERWYSDE PERSONEEL”


Volgens die prioriteit is burgertevredenheid in elke diens gelewer deur ORBEL A.Ş., 'n filiaal van Ordu Metropolitaanse Munisipaliteit, ORBEL A.Ş Hoofbestuurder Muhammet Günaydın het gesê: 'Kwaliteit en klanttevredenheid is belangrik in ons aktiwiteite. Dit is moontlik om klanttevredenheid te bewerkstellig deur goedere en dienste te produseer in ooreenstemming met die wense en behoeftes van die klante. Ons doel is om die kwaliteit van die diens wat ons lewer te verhoog deur die eise en verwagtinge van kliënte in ons dienste te prioritiseer. ”

“ELKE ORBELPERSONEEL IS ONS SPEELGOED”

Günaydın, hoofbestuurder Günaydın, het benadruk dat ORBEL-personeel 'n spieël is van elke werknemer, 'produktiwiteit is noodsaaklik op die gebiede wat ons bedien. Dit is moontlik om ons doelwitte te bereik en om 'n kwaliteitvisie met 'n bewuste span te hê. Ons weet dat elkeen van ons personeel ons, ons maatskappy, ORBEL A. represents. Hulle is ons spieël buite. Om hierdie rede probeer ons om die nodige opleiding vir elkeen van ons personeel te bied en probeer hulle hul tekortkominge voltooi. Opgeleide personeel is baie belangrik ten opsigte van diensgehalte. Ons streef daarna om ons werknemers meer bekwaam, kundig, ervare en doeltreffend te maak deur die nodige opleidings daarvoor te bepaal. ”

“ONS SAL ONS OPLEIDINGSWERKE SONDER ONDERBREKING voortgaan”

ORBEL A., hoofbestuurder Muhammet Günaydın, het bygevoeg dat hulle hul opleidingsaktiwiteite sonder onderbreking sal voortgaan, het gesê: 'Die belangrikste doel van die ondernemings is om hul kliënte tevrede te stel. Onder intense mededingingsomstandighede kan toepassings en tegnologiese ontwikkelings van ondernemings maklik nageboots word. Aangesien dit egter relatief moeilik is om klanteverhoudinge na te boots, blyk dit 'n faktor te wees wat mededingers meerderwaardig maak. Daarom is onderwys altyd nodig. Ons sal sulke opleidings sonder onderbreking voortgaan, gebaseer op die bydraes van opgeleide personeel tot die instellings. ”

Die opleidingseminaar wat deur ORBEL A.Ş. vir sy personeel gereël is, is aangebied deur UGG ERSOY, bekwaam in TSE Voormalige verteenwoordiger, Internasionale ISO 9000 kwaliteitsbestuurstelsel-sertifisering.Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar