Elektrisiteitsopwekking Inc. Algemene Direktoraat sal die aankoop van 'n assistent-inspekteur koop

elektrisiteitsproduksie
elektrisiteitsproduksie

Elektrisiteitsopwekking Inc. (EÜAŞ) Adjunkinspekteur Algemene Direktoraat hou die toelatingseksamen. EÜAŞ sal tien assistentinspekteurs uit 200 kandidate ontvang wat volgens die KPSS-rangorde bepaal sal word. Die sperdatum van die aansoek vir hierdie werwing is op 10 Februarie 03 aangekondig.


Elektrisiteitsopwekking Inc onder die Ministerie van Energie en Natuurlike Hulpbronne. Aansoeke vir die eksamen wat in Ankara afgelê word vir die (EÜAŞ) Algemene Direktoraat Assistentinspekteur-toelatingseksamen het begin ontvang. Aansoeke kan tot op 3 Februarie 2020 gedoen word. Kandidate wat aansoek wil doen vir die werwing van sodanige personeel, kan persoonlik na die kantoor van die inrigting in Ankara of per pos via die adres in die advertensie geskied.

Die vereistes vir kandidate om aansoek te doen volgens die aankondiging in die amptelike koerant van die instelling is soos volg:

(1) Om 2018 of hoër tellings te behaal in die P-2019-tellingtipe uit die Openbare Personeel-keuringseksamen (KPSS) wat deur ÖSYM in 48 of 80 afgelê is en om onder die eerste 200 mense te wees volgens die rangorde wat gemaak is deur te begin met die hoogste telling onder die aansoekers (Gelyke tellings) As die aantal kandidate in die laaste ry meer as een is, word alle kandidate met hierdie punt na die skriftelike eksamen genooi).

(2) Om te voldoen aan die algemene voorwaardes uiteengesit in artikel 657 van die Wet op Staatsamptenare No. 48.

(3) Om jonger as 01 jaar te wees vanaf 01/2020/35 (gebore op 01/01/1985 en later).

(4) Afstudeer aan die fakulteite regsgeleerdheid, politieke inligting, ekonomie, bedryfs-, ekonomiese en administratiewe wetenskappe van hoëronderwysinstellings wat ten minste vier jaar onderwys lewer, of instellings vir hoër onderwys waarvan die gelykheid deur die Raad vir Hoër Onderwys aanvaar is.

(5) Moet nie met militêre diens geassosieer word vanaf die geskrewe eksamendatum vir manlike kandidate nie.

(6) Daar is geen gesondheidsprobleme wat hulle verhoed om voortdurend hul pligte uit te voer nie.
(7) Om nie 'n diensverpligting aan enige ander instansie as EÜAŞ te maak nie.

(8) Om die vereiste dokumente saam met die kandidaatvorm in te dien by die adres wat in die afdeling "II-EKSAMEN-AANSOEK" gespesifiseer word

Plek en tyd van die aansoek:

(1) Aansoeke om die toelatingseksamen af ​​te lê, begin op 14/01/2020 en eindig om 03:02 op 2020/17.00/XNUMX.

(2) Aansoeke word voltooi deur die aansoekvorm wat op die webwerf van die Algemene Direktoraat van EÜAŞ (www.euas.gov.tr) gepubliseer is, in te vul en die ander dokumente met die nodige dokumente in te vul. nr: 2 1 Balgat-Çankaya / ANKARA ”adres persoonlik of per pos.

(3) Aansoeke wat ná hierdie datum ingedien word, aansoeke wat ná hierdie datum ontvang is weens vertragings in die pos en aansoeke wat met ontbrekende of ongeldige dokumente gedoen word, sal nie in aanmerking geneem word nie.

Onderwerpe vir toelating tot die eksamen:

wet; a) Grondwet, b) Strafreg (boek 1 van die Strafwetwet met die titel "Algemene bepalings"; Boek 2, hoofstuk 2, afdeling 10, "misdade teen eiendom"; boek 2, hoofstuk 3, 4 Hoofstuk “Misdade teen openbare vertroue”; hoofstuk 2, hoofstuk 4, hoofstuk 1 “Misdade teen die betroubaarheid en funksionering van die openbare administrasie”), c) burgerlike reg (behalwe familiereg), ç) verpligtingsreg (algemene verpligtingsreg) Afdeling Voorsienings, huur, diens, werk, borgkontrakte),
d) Handelsreg (die 'aanvanklike' deel van die handelswetboek en die eerste boeke met die titel 'Kommersiële onderneming' en die derde titel 'Waardevolle dokumente'), e) ondernemingsreg.
Ekonomie; Ekonomiese teorie en beleid, geld, bank, krediet, sakesiklus, nasionale inkome, internasionale ekonomiese betrekkinge en instellings, besigheidsbeheer en finansiële bestuur, huidige ekonomiese probleme.
finansier; Fiskale teorie en fiskale beleid, beginsels van die Turkse belastingstelsel en wette, beginsels van openbare uitgawes en uitgawes, begrotings en begrotingsoorte, openbare skuld.
Rekeningkunde, Wiskunde; a) Algemene boekhouding, b) Balansstaatanalise en -tegnieke, c) Handelsrekening en statistiek.
Vreemde taal (een van Engelse, Franse, Duitse tale).
Eksamen plek en datum:

(1) Die geskrewe eksamen word op Saterdag, 07/03/2020, tussen 10:00 - 13.00 uur (180 minute) in 'n enkele sessie, tussen 15:XNUMX - XNUMX:XNUMX (XNUMX minute), aangebied deur die Ankara University Continuing Education Centre (ANKÜSEM) in Ankara. Geen kandidate wat na die eerste vyftien minute na die aanvang van die eksamen na die gebou kom, sal na die eksamen afgeneem word nie.

(2) Die dag, tyd en plek waar die kandidate die eksamen gaan aflê, word in die 'Kandidatiedokument' gespesifiseer.

Eksamenbesonderhede:

(1) Daar is twee fases: toelatingseksamen, skriftelike eksamen en mondelinge eksamen.

(2) Geskrewe eksamens word in die meervoudige keusetoets (5 opsies) gehou, met slegs een korrekte antwoordopsie. Verkeerde antwoorde sal nie die regte antwoorde beïnvloed nie.

(3) Diegene wat die skriftelike eksamen druip, word nie na die mondelinge eksamen genooi nie.

(4) Die volledige punt is 100 punte in skriftelike en mondelinge eksamens.

(5) In die skriftelike eksamen word in totaal 25 vrae gevra, 125 uit elke vakgroep.

(6) Om geag te word dat dit met die skriftelike eksamen geslaag het, moet die eksamen in vreemde tale nie minder as 50 wees nie, elk van die grade wat uit ander eksamengroepe ontvang word, moet nie minder nie as 60 wees en die gemiddeld onder 65. Die eerste 20 kandidate wat die hoogste geskrewe eksamenpunt behaal het onder die kandidate wat as suksesvol beskou word, word na die mondelinge eksamen genooi.

(7) As die 20ste aantal kandidate meer as een is omdat hulle 'n gelyke punt in die skriftelike eksamen behaal het, word alle kandidate met hierdie punt na die mondelinge eksamen genooi. Vir ander is geskrewe eksamenuitslae nie in aanmerking nie.

(8) Geskrewe eksamenuitslae en die lys van diegene wat na die mondelinge eksamen genooi sal word, http://www.euas.gov.tr Dit word op die internetadres bekend gemaak. Kandidate wat geregtig is om die mondelinge eksamen af ​​te lê, word ook skriftelik in kennis gestel.

(9) Die mondelinge eksamen word afgeneem uit die geskrewe vakgroepe. In die mondelinge eksamen word ook die algemene kennis van die kandidate oor die eksamenvakke en die persoonlike eienskappe van die kandidate soos intelligensie, snelheid van oordrag, ekspressiewe vermoë, houding en beweging in ag geneem.

(10) Om geag te wees dat die mondelinge eksamen geslaag het, is dit noodsaaklik dat die gemiddelde punt van die punte wat die lede van die eksamenraad met meer as 100 volle punte behaal het, nie minder as 70 punte moet wees nie.

(11) Toelating tot die eksamen; Dit word bereken deur die gemiddeld van skriftelike en mondelinge eksamenpunte te neem.

(12) As die getal van diegene wat sukses behaal, groter is as die aantal assistentinspekteurs wat geneem moet word (indien die aantal mense wat sukses behaal meer is as 10), word diegene met 'n hoë toelatingseksamenpunt verkies. As die toelatingseksamenwaardes gelyk is, kry die kandidaat wie se vreemde taalgraad beter is, voorrang. Vir ander word eksamenuitslae nie as gevestigde regte beskou nie.

(13) Kandidate moet binne drie werksdae skriftelik beswaar teen die eksamens en die toepassing van die eksamen by die Presidensie van die Raad van Inspekteurs indien. Besware wat na hierdie periode ontvang word, word nie oorweeg nie. Appèlle word binne vyf werksdae geëvalueer en skriftelik aan die betrokkenes in kennis gestel. Besware teen die skriftelike eksamenuitslag, besware teen die bekendmaking van die uitslae en mondelinge eksamens word binne 3 dae na die kennisgewing van die uitslae, binne die 5 dae na die kennisgewing van die uitslag, by die Presidensie van die Raad van Inspekteurs ingedien. Besware word binne die afgelope 7 dae deur die eksamenkomitee geëvalueer en skriftelik aan die betrokke persoon in kennis gestel.

(14) 'n Lys kandidate wat die toelatingseksamen geslaag het http://www.euas.gov.tr Dit word op die internetadres aangekondig en die nodige kennisgewing word aan hulle gemaak.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIERSpoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar