IMM Vergadering is 'n belangrike stap in gratis vervoer na kinders van 0-4 jaar en hul moeders

belangrike stap in gratis vervoer van die ibbs-parlement na treurende kinders en moeders
belangrike stap in gratis vervoer van die ibbs-parlement na treurende kinders en moeders

'N Verdere belangrike stap is geneem in die vervulling van die belofte van “gratis vervoer na moeders met kinders tussen die ouderdom van 0-4 jaar”, een van die verkiesingsbeloftes van Irem-president Ekrem İmamoğlu. Die voorstel van die IMM-vergadering, wat gister se sitting bespreek is, is eenparig aanvaar, met dien verstande dat die mening van die Rekeninghof uitgeneem is. Die IMM-president Imamoglu het ook die besluit van die vergadering as 'n belangrike ontwikkeling in sy evaluering uit sy sosiale media-rekening bekend gemaak.


Tydens die verkiesingstydperk van Ekrem İmamoğlu, burgemeester van Istanboel, is die voorstel rakende die belofte om 'n gratis vervoerkaart vir moeders met kinders van 4 jaar en ouer te gee, bespreek tydens die sitting van die stadsraad van die Metropolitaanse munisipaliteit op 16 Januarie 2020.

Die voorstel wat in die meerderheid van die AK-partyregte, openbare betrekkinge, vroue-, gesins- en kinderkommissies bespreek is, is eenparig aanvaar met die mening van “met die goedkeuring van die Rekeninghof”.

In die verslag van die kommissie: “Die voorstel is deur ons kommissies ondersoek; Die kwessie van die gee van gratis vervoerkaart aan die moeders van kinders onder die ouderdom van 4 jaar en die verlies van die openbare vervoerinstansies wat die munisipale begroting ontvang volgens die bepalings van artikel 5393/75-a van Wet 1, is toepaslik geag.

Die voorstel, wat in November na die verwante kommissie oorgedra is en van gister aanvaar is, het ten doel om moeders se deelname aan die sosiale lewe te bevorder, openbare vervoer aan te moedig en die belangrikste bydrae tot die familie-ekonomie te lewer. Die doel is dat die moeder van ongeveer 4 miljoen 1 duisend kinders van 160 jaar en jonger in Istanboel by hierdie reg sal baat.

Die voorstel, wat in Mei die eerste keer op die agenda was, is op 15 Mei 2019 tydens die IMM-vergadering bespreek toe die goewerneur van Istanboel, Ali Yerlikaya, as die ondervoorsitter van die IMM opgetree het. Met die gesamentlike verslag wat opgestel is deur die wet-, tarief-, plan- en begrotingskommissies, wat die meerderheid van die lede van die AK-party was, is die voorstel nie as toepaslik beskou nie. In die verslag is gesê dat wettige reëlings vir die betrokke gratis reis getref moet word, en is dit op 15 Mei 2019 eenparig aan die presidensie gestuur.

Die voorstel is op 11 November 2019 op die agenda van die IMM-vergadering voorgelê en aan die kommissie oorgedra vir bespreking.Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar