İmamoğlu kondig die inhoud van die Istanbul Channel-brief aan Erdoğan aan

imamoglu channel istanbul ced verslag Ek sal my reg om te dagvaar gebruik
imamoglu channel istanbul ced verslag Ek sal my reg om te dagvaar gebruik

Na die OIB-verslag wat op Kanal Istanboel opgestel is, het Ekrem İmamoğlu, president van die IMM, 'n versoekskrif ingedien vir die “Verandering van die Europese plan vir die omvang van die skaalgebied van die 1 / 100.000 skaal”.


Imamoglu, voor die beroep van joernaliste van die feton op die proses om aangenaamsteen te aanvaar as 'n plek van aanbidding, het hy baie vrae beantwoord. Imamoglu het die president gevra oor die inhoud van die brief van vier bladsye wat hy aan Erdogan in Ankara afgelewer het: Nie soos sommige mense in die koerant geskryf het nie. Ek gaan nie die kanaal in 'n brief van 4 bladsye uitlê nie. Ek wil persoonlik daaroor praat. Ek wil gesig praat met gesig, ek wil 'n inligtingsessie, Istanbul vandag en môre gee, het ons wou hulle oor te dra deur 'n baie vriendelike taal, Istanbul as die Hoof van die Metropolitan, Turkye se grootste ooit stem, gekies om die getal as burgemeester van gesprekke met President Turkye in Istanbul Ek het my versoek ingedien. Die daaropvolgende waardering, die gewete en die regsgevoel sal aan die President gegee word. Ek wag namens die inwoners van Istanboel met nuuskierigheid op my antwoord, en eerlikwaar, ek het nog nie 'n antwoord gekry nie. '

Na die OIE-verslag wat opgestel is vir Kanal in Istanboel, het Ekrem İmamoğlu, die burgemeester van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanboel (IMM), appèl aangeteken vir die “Verandering van die Europese skema vir omgewingsplan 1 / 100.000-skaal”. Imamoglu het, voordat hy 'n versoekskrif ingedien het om die vrae van joernaliste voor die Ministerie van Omgewingsake en Stedelikheid voor die Besiktas Provinsiale Direktoraat te appelleer, beantwoord. Die vrae wat Imamoglu gevra het, en die antwoorde wat die IMM-president gegee het, was soos volg:

“ONS WERK OM Verraad teen Istanboel te voorkom”

'U het 'n ruk gelede appèl aangeteken. Toe het u beroep op die OIS-verslag gedoen. Ten spyte van al die besware, is die verslag vandag deur die Ministerie van Omgewing aanvaar. Nou is jy weer hier. Hoe sal u evalueer en waarom is u vandag hier? ”

Soos u weet van die OIB-verslag, het tienduisende mense aansoek gedoen. Die Ministerie het vandag besluit om die OIE te aanvaar. Dit is nie 'n verrassende besluit vir ons nie. Ons sal voortgaan om die prosesse van oomblik tot oomblik te volg. In die eerste plek die rede vir die ontwikkeling van vandag; Ek sal beswaar maak teen die planne wat opgeskort word. Die 100.000 planne is deur die Ministerie namens die inwoners van Istanboel gemaak, sonder enige openbare deelname, sonder om die menings van die samelewing en die belanghebbendes in ag te neem, en sonder om die bydraes van die nuut aangekome Istanboel-administrasie tot die proses te bespreek. Die proses om die 100.000-plan, die stad se grondwet, die invariante reëls van die stad genoem, te verander, is gedoen met die styl om alles na gemorskos te gooi. Daar is 'n opskortingsproses teen die einde van hierdie maand, en ek sal vandag teen hierdie plan beswaar maak. Ek gaan beswaar aanteken ingevolge die burgerlike reg. Ons sal appelleer; maar ons voltooi nie die proses hier nie. In die OIE-verslag het IMM, ander instellings en nie-regeringsorganisasies die reg om 'n hof te open binne die raamwerk van die wetgewing van die samelewing, individue en landsburgers. Ek sal persoonlik my reg om 'n hof te open, uitoefen. Ek weet dat die samelewing dit op die hoogste vlak sal gebruik. bv Aan die einde van hierdie maand voel ek dat alle Istanboeliete hul reg tot appèl teen hierdie plan sal opoffer. Hulle sal ook die verteenwoordigers van die Ministerie van Urbanisme nader en hul besware lewer. Nadat die skorsingsproses voltooi is en die beslissing geneem is, is daar 'n hofproses as dit negatief is. tot aan die einde van die wetlike pad, met 'n groter betrokkenheid by en ondersteuning van Istanbul, wat is 'n belangrike probleem van Istanbul en wat geheel en al sal beïnvloed die toekoms, vir my, sal die grootste verraad konsep in Istanbul gehou word, (wat die konsep van Turkye verraai, die agenda wat ons pas U weet wie gesê het: "Ons het verraai", maar hierdie verraad is baie keer meer as hulle s'n. Ons probeer ook diegene help wat hierdie besluit neem en die geskiedenis 'n groot fout maak. In hierdie opsig sal hulle beide die appèl- en regsprosesse, al ons wetlike regte, sien, en sal ons voortgaan om miljoene mense tot die einde toe te gebruik.

Ğ Ek sal voortgaan met leiding ”

Yüzlerce Daar was honderde besware teen die OIB-verslag ... ”

Honderde, nie tienduisende besware nie. Ek dink nie dat hulle moeite doen om die gees van die werk te begryp nie, laat staan ​​nog die eksamen. Dit is waarheen u wil gaan. As u êrens met die samelewing wil gaan, sal u elke geluid van die samelewing hoor. Dit gaan daaroor dat u persepsie duidelik is. In die proses weet ek van die begin af, ek doen dit, of u dit wil hê of nie, dit is die vorm van die uitvinding. In hierdie opsig dink ek nie dat hierdie besware, laat staan ​​nog ondersoek, sien, voel nie. Ten spyte van alles dink ek dat die advokate wat in die universiteite van hierdie land opgelei is, op so 'n gevaarlike proses sal reageer, selfs met die lastige regstelsel en dat ons ons reg deur die wet kan verdedig. Ek het hierdie besluit in die OIE verwag. Ek is nie baie hoopvol in die plan nie; maar ek hoop dat daar tienduisende besware sal wees. Van vandag af sal vrywilligers van Istanboel, vroue, mans en jeugdiges hier aansoek doen om die burgerskapwetgewing. Maar die volgende regsproses is baie belangrik. Ek sal aanhou om my in daardie sin te lei. Dit is die ekwivalent van die plig wat die Istanbul-reg my gee.

“Ons het besluit om perde DA te koop

“Die hoogte van die bedrag wat uit die omhulsel van IMM oor die waens vrygestel moet word, word ook bespreek. Wat is die nuutste op die waens? En wat gaan u die kritici oor hierdie geld vertel? ”

Istanbul het baie probleme opgedoen. Dit is een van die opgehoopte probleme. Met ander woorde, die kwessie van vervoer is nie 'n probleem wat sedert gister plaasgevind het nie. Die vervoer is 'n kultuur wat ook volgens die tradisie van die eilande is. Laat ons dit onderstreep. Ons ignoreer dit nie. Maar hierdie proses, wat dekades lank swak bestuur is, het die punt bereik waar ons ongelukkig nie in die gewete van enigeen van ons of enige deel van die samelewing kan inpas nie. Ongelukkig is hierdie proses negatief op die Prinsesseilande gebruik. Dit maak mense seer. Ons probeer al maande om 'n oplossing vir hierdie probleem te vind. Hier kan u ons subtiliteit en noukeurigheid verstaan. Hou 'n reuse-aangeleentheid rakende die hele Istanboel ter syde, sonder om in 'n openbare ruimte bespreek te word, voor die land as 'pat'. ons pogings om demokratiese metodes te mobiliseer en te gebruik is eintlik voorbeelde. Aan die einde van die dag; die holistiese besluit wat ons geneem het - uiteraard hartseer gebeure het plaasgevind in die dood van perde en hul siektes van uitsterwing - ons het tot die punt gekom in die parlement om 'n besluit te neem om 'n skuldigbevinding te bewerkstellig. Die waens het 'n reg van die verlede tot die hede. Dus het die waens daar vandag 'n markwaarde. Ons, in hierdie markwaarde van die mense wat hul inkomste verdien as 'n arbeider, moenie 'n besluit neem oor die slagoffer nie; die volgende vervoerproses sal gedoen word as hul eie dienste, Istanbul Metropolitan Municipality en IETT-vervoerdienste, sowel as die regte van die verdwyn Ons maatskappy het sy mening uitgespreek oor die gee van 250 TL elk aan die waens. Ons parlement het verklaar dat dit korrek sou wees om 300 TL per vervoer per besluit te gee deur alle politieke partye. Ons gaan nou na hierdie aansoek. Ons het 'n besluit oor die aankoop van perde. Ons ontmoet hulle ook met die goewerneur, die Ministerie van Landbou en die betrokke mense. Ons werk saam met die instandhouding en proses hiervan op die toepaslike terreine van die Ministerie van Landbou. Om te verseker dat die perde op 'n baie sensitiewe manier vervoer word, dat die regte van die waens betaal word en dat die nuwe vervoerstelsel geskik is vir die eilande, wat nie die omgewing besoedel nie, en dat verskillende elektriese voertuie toeristies ontwerp is, het ons 'n kompetisie in hierdie verband. Ons sal hierdie oorgang van diens na ontwrig maak. Ek weet ook dat daar 'n massa in die Prinsesseilande is wat lief is vir die phaetons sonder om iemand te irriteer of seermaak. En ek weet dit is 'n tradisie. Ek voel dit ook, maar dit is die praktyk waaraan ons op hierdie stadium verbind is. Laat ons dit met die publiek deel.

S Ons wou nie so word nie ”

Iniz U het 'n vergadering met die President versoek. U het dit in die brief gegee. Is daar 'n antwoord? '

Ek wens daar was 'n onmiddellike reaksie. Ons het ook die eerste vergadering van ons president in Ankara aangevra, maar hy was van plan om met 30 metropolitaanse munisipaliteite te vergader. Dit was 'n vergadering van die Unie van Munisipaliteite. Ongelukkig was die eerste een 'n vergadering met 'n stukkende stoel, en die tweede 'n onbeleefde vergadering. Ons wou dit nie hê nie. Irriterende. Maar laat ek dit vir u sê: die nuttigste vir my was om ons vier bladsy-brief daar te gee. In ons brief het ek geskryf dat daar mense is wat wil hê dat die kanale tussen die IMM en die sentrale regering moet beskadig word, dat dit reggestel en nie toegelaat moet word nie. Ek het 'n paar dinge genoem. Nie soos sommige mense in die koerant geskryf het nie. Ek gaan nie die kanaal in 'n brief van 4 bladsye uitlê nie. Ek wil persoonlik daaroor praat. Ek wil gesig praat met gesig, ek wil 'n inligtingsessie, Istanbul vandag en môre gee, het ons wou hulle oor te dra deur 'n baie vriendelike taal, Istanbul as die Hoof van die Metropolitan, Turkye se grootste ooit stem, gekies om die getal as burgemeester van gesprekke met President Turkye in Istanbul Ek het my versoek ingedien. Die daaropvolgende waardering, die gewete en die regsgevoel sal aan die President gegee word. Ek wag namens die inwoners van Istanboel met nuuskierigheid op my antwoord, en eerlikwaar, ek het nog nie 'n antwoord gekry nie.

“AL DIE INLIGTING DEUR MINISTERS VERKEERD”

Hangi Watter onderwerpe is opgeneem in die brief wat u aan die President aan Istanbul gegee het? ”

Die elemente wat ons gesonde verhouding in hierdie konteks voorkom, meen sommige in die veld, meen ek dat die stellings die heer President mislei. As u die monster bel; 'Imamoglu het die metro gekanselleer. Of ons het geen waterprobleme nie. Of daar was nie 'n enkele eeuse beweging in die proses van Kanal Istanboel nie Al die inligting wat hierdie ministers gegee het, was verkeerd. Ek gebruik 'n swaarder uitdrukking, en dit pas nie. Dit was 'n brief waarin die gebrek aan dit alles uiteengesit is en hoe hierdie verhoudings gevoer moes word. Die kanaal is nie 'n brief nie. Maar ek wou hom ook al die probleme van Istanboel van aangesig tot aangesig vertel.

“President Erdoğan het gesê: ayrıca Dit is ook nie reg om in die brief te sê dat daar ander dinge is nie.”

Ek het jou al gesê wat ek gesê het. Die brief is natuurlik privaat. Hy was reg. Ons wag vir 'n spesiale, spesiale vergadering: Ekrem İmamoğlu. Burgemeester van Istanbul Metropolitaanse munisipaliteit.

“PRESIDENT KAN ANTWIKKELING VAN GRONDBEWEGINGS”

'Daar was berigte dat baie mense, waaronder die moeder van die Emir van Katar, land op die Canal Istanbul-roete geneem het. Nou is dit nie waar dat president Erdoğan die land van die moeder van die Emir van Katar ingeneem het nie; maar sommige mense van CHP het gesê dat hulle die plot van die roete af geneem het 'het 'n eis in die vorm van ...'

Ons is bly om die President in kennis te stel. Omdat die Minister 'Daar was geen landbeweging' nie, het hy gesê. Maar ons wat van daar af gestem het vir die komplot van die CHP, wat vir die AK-party gestem het; AK Party, wat nie kan weet wie CHP is nie. Ek gee nie om vir Qatari of iets nie. Die huur wat daar geskep word, word vantevore in 'n landbeweging omskep en weet waar om dit te kry ... Ek dink dat die heer dit moet ontleed. Wie is party, wie AK party, wie is nie die CHP nie.

MI Is die teoloë wat die besluit neem om 'n plek van aanbidding te maak ??

“'N Besluit is gister aanvaar. Die versoek van die CHP-groep om aanbidingsstatus aan Cemevleri toe te ken, is nie gepas gevind nie. Cemevleri'nin besluit om voordeel te trek uit skoonmaak en soortgelyke dienste. Sal u hierdie besluit teen veto instel? ”

Laat ek jou een keer vertel; Of hierdie besluit uitgereik word al dan nie, dit is natuurlik die werke wat IMM kan doen. Die mense van Istanboel soek na spiritualiteit en 'n gevoel van gelykheid. Die proses dat Cemevler 'n plek van aanbidding is, kan nie soveel as geestelike bevrediging wees in die wet van Istanbuliete wat sê 'Ja, dit is' nie. Met ander woorde, ek wou die lede van die IMM laat leef en voel. 'Meneer, waarom word nie hierdie versoekskrif Imamoglu gesê nie. Laat die Vergadering dit doen. As Imamoglu dit gegee het, 'Kyk hier gebruik'. Politiek is 'n instrument 'Ons het nie' waarom het hy nie? ' Dit is baie snaakse agendakwessies. 'Die teoloë besluit of 'n plek van aanbidding al dan nie' Watter teoloë? Teoloë wat die besluit van belang geneem het? Watter? Plus, hoe reg is 'n teoloog met die een geloof om 'n besluit oor 'n ander te neem? Wat anders sal die vorm bepaal van die plek waar miljoene Alevi-burgers al eeue lank aanbiddingsplekke aanvaar het? Diegene wat na die wet verwys, het hierdie besluite op alle regsgebiede geneem. Ek was baie ontsteld, ek was baie ontsteld oor die besprekings. Die BESTE Party-vise-president het my herinner aan 'n baie mooi Hadith. Ja, ons glo aan 'n profeet wat sê: 'Die hele aarde is 'n plek van aanbidding.' Ek was baie jammer vir die twee partye wat nie die kans kon waag om dit op hierdie manier te doen nie. Maar ek sal aanhou sukkel.

'Wat gaan jy doen?'

U sal hom betyds sien ...Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar