Beroepsskool kom vir huishoudelike motors

kom na die professionele skool vir huishoudelike motors
kom na die professionele skool vir huishoudelike motors

Die beroeps- en tegniese anatoliese hoërskool Araç-tak vir elektriese voertuie Alan open vir die eerste keer op die gebied van tegnologie vir motorvoertuie. Volgende jaar begin die opleiding van Bursa Automotive Industry Exporters Association Vocational and Technical Anatolian High School.

Turkye se bekendstelling van sy eerste binnelandse motor na die wêreld. Terwyl die voorbereidings vir die fabriek in Bursa aan die gang is, het die Ministerie van Nasionale Onderwys stappe gedoen om die gekwalifiseerde arbeidsmag op te lei om betrokke te wees by die vervaardiging van 'n volledig elektriese motor.

In hierdie projek, wat met binnelandse en nasionale produksie verwesenlik word, word die 'tak vir elektriese voertuie' vir die eerste keer geopen op die gebied van motorvoertuigtegnologie in die beroeps- en tegniese anatoliese hoërskool van die vereniging van motorvoertuigindustrie in Bursa, waar die fabriek geopen sal word om die nodige tegniese personeel op te lei. Onderwyseropleidings word uitgevoer in ooreenstemming met die kurrikulum wat in 'n kort tydjie opgestel word, en studente word in die volgende akademiese jaar tot die vakgebied toegelaat met die eksamen binne die bestek van die High School Transition System (LGS).

Bursa Automotive Industry Exporters Association Beroeps- en tegniese bastervoertuie, elektriese voertuie, waterstofaangedrewe voertuie, batterytegnologie, elektriese motors, sensors, beeldverwerking, geleide tegnologie, CCTV (Closed Circuit Camera Systems), meganiese stelsels, , laaistasies-tegnologie, elektrolise-tegnologieë.

Die minister van nasionale onderwys, Ziya Selçuk, wat die goeie nuus van ondersteuning aan tegniese personeel aan die plaaslike motor gegee het, het gesê: imiz Ons deel die opwinding van ons studente, onderwysers en die hele samelewing. ” Turkye sal 'n motor wat die opleiding van geskoolde arbeid begin om spoedig werk om aan te kondig Selcuk Minister voortgegaan produseer:
Olarak As Ministerie neem ons die behoeftes van ons land in ag terwyl ons beroeps- en tegniese onderwys herstruktureer. In hierdie konteks het ons die afgelope jaar baie nuwe projekte suksesvol geïmplementeer.

Byvoorbeeld, ons het ASELSAN Beroeps- en Tegniese Hoërskool Anatolian gestig met werkswaarborg in Ankara om te voorsien in die behoefte aan tegniese personeel wat benodig word op die gebied van die verdedigingsbedryf en ons het vir die eerste keer studente van 1% van beroeps- en tegniese onderwys ontvang. Op dieselfde manier, vir die eerste keer in 150 jaar, het Bursa Tophane Beroeps- en Tegniese Anatoliese Hoërskool begin met 'n werkgewaarborgde beroepsopleiding op die gebied van mikromeganika, wat op baie terreine soos motor-, nywerheids-, biotegnologie-, lug- en ruimtevaart- en horlosie-sektor gebruik word en vorm die basis van gevorderde tegnologie.

In Kırıkkale stig ons 'n nuwe beroeps- en tegniese hoërskool Anatolian vir die verdedigingsbedryf met die instelling vir meganiese en chemiese industrie (MKEK). Vir die eerste keer open ons 'n tak vir elektriese voertuie in die tegnologie-omgewing vir motorvoertuie om tegniese personeel op te lei wat benodig sal word in Bursa, waar die plaaslike motorprojek vervaardig sal word. Vir hierdie doel het ons die Bursa Vocational High School of Automotive Industry Exporters Association gekies.

Onder die koördinering van adjunkminister Mahmut Özer het die Direktoraat Beroeps- en Tegniese Onderwys met die aktiwiteite begin. Ons neem ons eerste studente op hierdie gebied vanaf die volgende akademiese jaar. ”

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar