Last Touches by Bülent Ecevit Köprülü kruising

laaste aanraking by die afknopbare aansluiting by die ecevit-breker
laaste aanraking by die afknopbare aansluiting by die ecevit-breker

Die laaste toesprake word gemaak by die Bülent Ecevit Köprülü-kruising in Salihli, wat deur die Metropolitaanse Munisipaliteit Manisa gebou is. Gestig in die studie op die moderne kruising, het die sekretaris-generaal van Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit Ali Öztozlu en Zeki Kayda, burgemeester van Salihli, benadruk dat die verkeerstekens en beligtingsinstallasies op die sypaadjies voortgaan en onderstreep dat die werke aan die kruising tot 'n einde gekom het.


Laaste reëlings word getref op die syaansluitpaaie van die kruising Bülent Ecevit Köprülü, wat deur die Munisipaliteit Manisa gebou is om die lewensverlies en eiendom in Salihli te voorkom en om die inwoners veilig te reis. Die sekretaris-generaal van Manisa Metropolitaanse munisipaliteit, Ali Öztozlu, die burgemeester van Salihli, Zeki Kayda, die Salisa-munisipaliteit, Salihli Mukhtar, takbestuurder, Orçun Abalı, en tegniese personeel het die werke ondersoek. Met die verklaring dat die beligting en verkeersplaatwerk aan die syaansluitingspaaie voortduur, het Ali Öztozlu, adjunk-sekretaris-generaal van Manisa Metropolitaanse munisipaliteit, en Zeki Kayda, burgemeester van Salihli, gesê dat hierdie werke in die komende dae voltooi sal wees. Na die ondersoeke het Ali Öztozlu, adjunk-sekretaris-generaal van Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit, en sy begeleidende mense 'n besoek aan Salihli-burgemeester Zeki Kayda besoek.Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar