Ministerie van Handel om gekontrakteerde IT-personeel te werf

ministerie van handel het IT-personeel gekontrakteer om te huur
ministerie van handel het IT-personeel gekontrakteer om te huur

Artikel 31 van die “Verordening oor beginsels en prosedures vir die indiensneming van gekontrakteerde personeel in inligtingstegnologie in die grootskaalse inligtingverwerkingseenhede van openbare instellings en organisasies” gepubliseer in die Amptelike Koerant van 12/2008/27097 en genommer 8 om in diens te wees van die Ministerie van Handelsinligtingstegnologie. In ooreenstemming met die plasing wat deur die Ministerie uitgevoer moet word volgens die sukses van mondelinge en toegepaste eksamens, sal 22 gekontrakteerde IT-personeel gewerf word.


Ministerie van Handel (www.ticaret.gov.t is) die aansoekvorm op die webwerf volledig en korrek, tesame met die dokumente, persoonlik aan die Direktoraat Personeel van Koophandel voltooi tot aan die einde van die werksure tussen die datums van 10.02.2020-21.02.2020, of per e-pos om ons Ministerie te bereik op die sperdatum van die aansoek. gedoen moet word. Aansoeke wat na hierdie datum ontvang word weens vertragings in die pos en om ander redes, en diegene wat die ontbrekende dokumente indien, sal nie aanvaar word nie.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIERSpoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar