Ministerie van Vervoer werwingstekeninge vir werknemers en aankondiging van mondelinge eksamens

ministerie van vervoerwerkers om lotings te trek en mondelinge aankondiging van die eksamen
ministerie van vervoerwerkers om lotings te trek en mondelinge aankondiging van die eksamen

Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur Ministerie van die provinsiale kantore (Istanbul en Antalya provinsie) uit te voer, 4857 en openbare instellings om in die geneem Beginsels en Turkye in ooreenstemming met Regulasie op Beginsels bepalings van die Employment Agency (TEO) via oop werkers 16-20 toegepas Desember 2019 datum As gevolg van die aansoeke wat op posadvertensies gedoen is, is 'n dokumentkontrole gedoen en die trekking vir kandidate in die finale lys is op Woensdag 08.01.2020 om 10:00 in die teenwoordigheid van 'n notaris gedoen.

Die lyste van die hoof- en plaasvervangerskandidate (gestremdes) wat bepaal is as gevolg van die trekking, word in die bylae gepubliseer. Daarbenewens het die voormalige gevangenes van Istanboel, wat die voorwaardes gestel het vir die werwing van permanente werkers, wie se name genoem in Aanhangsel 5 geregtig was om die mondelinge eksamen af ​​te lê sonder om loting te trek.

Die kandidate wat by die aangekondigde lys van kandidate opgeneem is, word op Donderdag 16 Januarie 2020 om 10:00 by die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur Blok A: Vloer 4 'n mondelinge eksamen afgelê (Hakkı Turayliç Cad. Emek Mah. No: 5 Çankaya / ANKARA). kandidate moet teenwoordig wees op die aangeduide dag en tyd.

Kandidate wat geregtig is om die mondelinge eksamen af ​​te lê, word nie skriftelik hiervan in kennis gestel nie.

Ek

1- Kandidaat vir gestremdhede vir die provinsie Istanboel lys

2- Kandidaat vir gestremdes in die provinsie Istanboel lys

3- Hoofkandidaat vir gestremde provinsie Antalya lys

4- Kandidaat vir persone met gestremdheid in Antalya lys

5- Voormalige kandidaat van Istanboel lys

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar