Die ontwikkelingsagentskap van Suid-Marmara sal personeel werf

ontwikkelingsagentskap South Marmara sal personeel huur
ontwikkelingsagentskap South Marmara sal personeel huur

TC Güney Marmara Development Agency (GMKA) is 'n streeksontwikkelingsagentskap wat in die TR22 vlak 2-streek (Balıkesir, Çanakkale) gevestig is; Die hoofkantoor van die agentskap is in Balıkesir. In ooreenstemming met die bepalings van die "Presidensiële besluit oor die organisasie van geaffilieerde instellings en organisasies verbonde aan ministeries nr. 4 en die organisasie van ander instellings en organisasies" en "personeelregulering oor ontwikkelingsagentskappe"; Om in TR 200 vlak 22-streek (Balıkesir en Çanakkale) bestuur te word; Vrywilliger om die ontwikkeling van die streek en sy land te bedien, oop vir kommunikasie en selfversekerde, analitiese en strategiese denkvaardighede, aan te pas by veranderende werksomstandighede, met sterk menseverhoudinge, selfuitdrukking en kommunikasievaardighede, organisatoriese en bestuursvaardighede, in elke eenheid wat aangewys moet word Die uitvoering van interne ouditaktiwiteite stelselmatig en gedissiplineerd in ooreenstemming met internasionale standaarde en openbare interne ouditstandaarde, met 2 (drie) spesialispersoneel wat die vermoë het om die inligtingstelsel / toerusting wat benodig word deur die ouderdom te gebruik en toe te pas, wat sal aanvaar om onvoorwaardelike plig in twee provinsies uit te voer. 3 (een) interne ouditeur sal gewerf word om te bepaal of hulpbronne op grond van ekonomiese, doeltreffendheid en doeltreffendheid bestuur word om waarde toe te voeg en te verbeter, om onafhanklike, objektiewe versekering te bied, advies en leiding te gee. tr.


Die sentrum van die South Marmara Development Agency is Balıkesir, en die aktiwiteitsgebied van die Agency is Balıkesir en Çanakkale provinsies.
te vorm. Daarom sal diegene wat suksesvol is met die eksamen, werk uit hierdie provinsies in die provinsie wat deur die Agentskap as geskik beskou word. (Interne ouditeur word in die provinsie Balıkesir, waar die sentrale kantoor van die agentskap geleë is, aangewys.)

AANSOEKPLEK: sinavbasvuru.sanayi.gov.t is
TOELATINGSDATUM VAN EKSAMEN: 07/02/2020 - 21/02/2020
EKSAMENMETODE: Mondelinge eksamen
Aankondiging van die deelnemers aan die mondelinge eksamen 28/02/2020
EKSAMENPLEK: Güney Marmara Ontwikkelingsagentskap Paşaalan
Mah. A.Gaffar Okkan Cad. No: 28/1
Raam / BALIKESÝR

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIERSpoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar