TÜVASAŞ 20 Aankondiging van mondelinge ondersoeke vir voortdurende werwing

tuvasas permanente werker werwing mondelinge eksamen aankondiging
tuvasas permanente werker werwing mondelinge eksamen aankondiging

Turkye Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) 20 Deurlopende resultate Die lotery notaris vir Arbeid inname van die aansoekers met die kandidate en prioriteit dokumente in edele lys wat in aanmerking kom om die mondelinge eksamen en verdien die kandidaat aan die mondelinge eksamen met 'n lys van wat nie kandidate kwalifiseer om die kandidate op die reserwe lys sal plaas word genoem Die verwante aankondiging word hieronder gegee.

Binne die raamwerk van die bepalings van die verordening oor prosedures en beginsels wat toegepas moet word by die werwing van werkers by openbare instellings en organisasies, 18.12.2019. 23.12.2019/20/30 tussen 12 (twintig) vir die werwing van Turkye Business Association (TEO) aangekondig dat die aanloop tot en deur die loting gedoen word voor 'n notaris op 2019/31/12 vir beroepe wat in die aankondiging. As gevolg van die loting is die kandidate wat geregtig is op die mondelinge eksamen as primêr en plaasvervanger bepaal en op 2019/XNUMX/XNUMX op die webwerf van die Owerheid gepubliseer.

As gevolg van die loting is die dokumente wat aan die kandidate op die hooflyste voorgelê is, aan die einde van die werk op 03/01/2020 voltooi. Die lys van kandidate wat geregtig is om die mondelinge eksamen af ​​te lê as gevolg van die dokumenteksamens wat deur die eksamenraad gedoen is, en diegene wat nie aan die vereiste voorwaardes voldoen nie, en diegene wat nie in aanmerking kom om die eksamen af ​​te lê nie omdat hulle nie dokumente ingedien het nie, is op Vrydag 17/01/2020 (vandag) in die aanhangsel gepubliseer.

4 (vier) keer van die vakante poste wat in die beroep aangekondig word onderworpe aan die trekking, word na die mondelinge eksamen afgeneem. As gevolg van die beheer van dokumente deur ons instelling; Vir diegene wat nie aan die aansoekvereistes voldoen nie en nie dokumente indien nie, word die kandidate wat minder as 4 (vier) keer minder is as die verklaarde vakante personeel, wat minder as XNUMX (vier) keer van die verklaarde vakante poste is) verminder met die kandidaat in die eerste reël van die reservelys. 'N Aantal kandidate word na die mondelinge eksamen afgeneem. Op hierdie manier word 'n dokumentkontrole deur ons Instansie uitgevoer voor die eksamen vir die identifikasie van die vervangende kandidate wat tot die mondelinge eksamen afgeneem sal word.

Reserwekandidaatlyste en dokumente wat versoek word, is beskikbaar op die Interet-bladsy van ons instelling (www.tuvasas.gov.t is) Dit is opgeneem in die aankondiging getiteld As gevolg van 31 deurlopende werkstekeninge en vereiste dokumente in die afdeling Nuus van 12/2019/20. Die bepaling van die kandidate wat geregtig is om die mondelinge eksamen af ​​te lê vanaf die reserwelyste en die werke en prosedures wat met die mondelinge eksamen verband hou, sal volgens die onderstaande kalender uitgevoer word. Hierdie aankondiging is 'n kennisgewing en geen afsonderlike kennisgewing sal aan die individue gemaak word nie.

Vir die kandidaatlys wat gekwalifiseer het en die mondelinge eksamen nie met die aankondiging afgelê het nie KLIK HIER


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar