Fighting Icicles in Ankara

veg teen die ys in Ankara
veg teen die ys in Ankara

Die Ijskegee is skoon, veral onder die brûe en tonnels wat gevorm word deur die smelt van sneeuwater.

Metropolitaanse munisipaliteit se afdeling vir skoonmaakafdelings by die stad se estetiese takspanne, bestuurders in die hele hoofstad, selfs op 'n sekere punt wat voetgangers dreig om die ysblokkies te verwyder wat aanhou werk.

MOBIELE SPANE OP SITE

Vyf belangrike slagare in Ankara (Istanbul, Eskisehir, Konya, Samsun en Airport Road), veral onder die brug en tonnels wat in die tonnel onder die ys voorkom, word onmiddellik deur mobiele spanne ingegryp.

ALO 153 Blue Table, met inagneming van die spanne, beïnvloed die veiligheid van bestuur en lewensveiligheid van die drywers van die ysters wat gevaarlik is vir die veiligheid van die verkeer, sonder om die beheerde skoonmaak te ontwrig.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar