Ordu Metropolitan Building Modern Roads

Ordu Metropolitan Building Modern Roads
Ordu Metropolitan Building Modern Roads

Met die padwerk wat deur die Ordu Metropolitaanse Munisipaliteit in die oorblywende nege maande uitgevoer is, is burgers moderne vervoer aangebied. Benewens warm asfalt-, gestabiliseerde en betonwerk aan die pad, het die spanne, wat nuwe studies vir die openings- en uitbreiding van paaie gedoen het, die paaie met hul kunsstrukture beskerm.

HUMMALI WERK IN 19 DISTRIKE

Dursun Ali Kırmızıtaş, die hoof van die departement van wetenskapsake van die Ordu Metropolitaanse Munisipaliteit, het inligting gegee oor die werk wat sedert April 2019 uitgevoer is. Departementshoof Kızıltaş het gesê, 19 Ons spanne het 112 km warm asfalt, 63,48, 1285 km gestabiliseerde en 32 km betonweg in die groep 24,85 in 11,75 distrikte van die Ordu Metropolitaanse Munisipaliteit uitgevoer. 89,00 km nuwe padopening, 600 km se paduitbreidingswerk is gedoen. Aan die ander kant was ons paaie beveilig met 110 kubieke meter klipmure, 600 meter gewapende betonmure, 4600 meter dakke en XNUMX vierkante meter sypaadjie om die lang lewensduur van ons werke te verseker. Solank die seisoenale toestande dit toelaat, sal ons as die Departement van Wetenskapsake voortgaan met ons koorsaktiwiteite. ”

GROEN PADWERKE Gaan voort

Aan die ander kant gaan die Akkuş District Mountain Road-woonbuurt in die Kabadüz District Çambaşı Plateau tot 239,79 kilometer se groen padwerk voort. Grondkunsstrukture, bouwwerke en betonwerk is teen 129,32% voltooi in die Salman-Çaldırı Mevkii van die provinsie Samsun, waar 35 km onder die gesag en verantwoordelikheid van die Ordu Metropolitaanse Munisipaliteit is. Terwyl die konstruksie van betonpaaie en slote op 21 km van die 9 km-pad in Perşembe Plateau en Korgan İncedere Mevkii voltooi is, word daar voortgegaan met die 24 km-roete tussen Topçam en Çambaşı Plateau.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar