184 mense is toegepas op die aankoop van 744 busbestuurders van die Mersin Metropolitaanse Munisipaliteit

Die persoon het aansoek gedoen om die aankondiging van die groot stad Mersin
Die persoon het aansoek gedoen om die aankondiging van die groot stad Mersin

Die Metropolitaanse Munisipaliteit, wat op 184 Februarie aangekondig is vir die aankoop van 10 busbestuurders om binne die bestek van die Mersin Metropolitaanse Munisipaliteit se departement van vervoervervoer te werk, is daarop gemik om die gehalte van die openbare vervoerdiens te verbeter en bied ook werk vir die werk wat burgers soek.


744 mense is ondervra deur aansoek te doen vir 'n busbestuurder van die Metropolitaanse Munisipaliteit. Kandidate wat bepaal sal word as gevolg van die onderhoude in die Kongres- en Uitstallingsentrum, is ook geregtig op die stuureksamen.

Metropolitan 184 busbestuurder aangekondig vir aankoop

Met die aankondiging dat die Metropolitan Munisipaliteit 184 bestuurders in die advertensie gaan koop, het die kandidate die ouderdom van 26 jaar geneem en ervaring op die gebied gehad. Metropolitaanse Munisipaliteit, ou tipe E-klas of 'n nuwe ry D-klaslisensie, sielkundige bevoegdheidsertifikaat, SRC-1 of SRC-2 beroepsbevoegdheidsertifikaat, sowel as die afwesigheid van kriminele rekords of kriminele rekords vir oneerlike misdade, en gesoek na die voorwaardes om werkbeginsels te hê.

Altesaam 744 mense het aansoek gedoen om busbestuurders te word

717 mense, 27 mans en 744 vroue, het aansoek gedoen om die aankondiging van die Metropolitaanse Munisipaliteit. Kandidate wat aan die voor-keuringsvereistes voldoen, kwalifiseer vir 'n onderhoud. By die Metropolitan Municipality Convention and Exhibition Centre het adjunk-sekretaris-generaal van die Metropolitaanse munisipaliteit Olcay Tok, hoof van die departement van vervoer Ersan Topçuoğlu, hoof van die departement van Mukhtar-aangeleenthede Ceren Derkuş en Mersin Metropolitaanse kultuur, kuns, wetenskap, vervoer, handel en nywerheid, Inc. Die beoordelaars, waaronder die bestuurslid Saim Gül, het die kandidate aan die 7 tafels wat opgestel is, gevra.

Tydens die onderhoud is vrae oor hul CV's, werkservarings, werkvereistes, stresweerstandvlakke, passasiersensitiwiteit en gesondheidstatus bestuur. Kandidate wat as gevolg van die evaluering bepaal sal word, is geregtig op die stuureksamen.

'Ek is so bly as ek 'n vrou aan die stuur sien'

Onder die 27 vroulike kandidate het Buse Tipi verklaar dat hulle in alle soorte werk, ook as 'n bestuurder, as vrou kon werk en daarom aansoek doen. Tipi het gesê:

'Op die oomblik, in ons land, wanneer vroue so verwaarloos word, word moord op vroue vergroot en vroue so gemarginaliseer, hoor ons sinne soos' Vroue kan nie doen nie, hoe om vrouens te bestuur, vroue kan dit nie doen '. Ons doen die werk van mans baie beter. Ek is so bly as ek 'n vrou aan die stuur sien. Hoe mooi is hulle om hul werk te doen. Ek sal een van hulle wees. Dit is ideaal vir ons president om so 'n stap te neem en hierdie geleenthede te bied. ”

“As jy daarvan hou om werk te doen, sal jy werk”

Serkan Uyanmış het verklaar dat hy voorheen 'n bestuurder van openbare voertuie in Mersin was en aansoek gedoen het as 'n ervare bestuurder. Uyanmış het benadruk dat hy van sy werk hou, en het gesê: 'Die persoon wat hierdie werk gaan doen, moet 'n bestuurder van openbare vervoer wees. Anders as dit, kan dit nie moeilik wees nie. Ek het ervaring. Dit is 'n onontbeerlike ding, ek doen dit graag. As u reeds van 'n werk hou, sal u werk. As u nie daarvan hou nie, kan u nie op een plek werk nie. Ek wil my President bedank dat hy hierdie geleenthede aangebied het, of ek nou in diens geneem is of nie. ”


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar