25 9 bedryfsaktiwiteite beplan om te begin Logistics Centre in Turkye

Turkiyede die beplande logistieke sentrum begin bedryfsaktiwiteite om u
Turkiyede die beplande logistieke sentrum begin bedryfsaktiwiteite om u

Turkye, logistiek sentrums op te rig die $ 1 uitvoer infrastruktuur in die projek het aan die gang. 25 van die 9 logistieke sentrums wat beplan is, het begin bedryf. Die twee logistieke sentrums, waarvan die konstruksie voltooi is, is gereed gemaak vir opening.


Die minister van vervoer en infrastruktuur Cahit Turhan het aangekondig dat ongeveer 2019 miljoen ton vrag in 1.7 vanaf logistieke sentrums vervoer word. Minister Turhan het ook benadruk dat intermodale infrastruktuur opgerig sal word vir spoed wat waarde toevoeg tot e-handel met logistieke sentrums.

Turkye, oor 1 dollars in die lang termyn doelwitte om 'n nuwe deurbraak te vestig op die gebied van logistieke infrastruktuur om ondersteuning uitvoer. Binne hierdie raamwerk het logistieke sentrums 'n belangrike missie onderneem in die uitvoergerigte logistieke infrastruktuur. In die beplande vervoerbeleggings het die spoorweë die prioriteit onder die modusse geword. Minister van vervoer en infrastruktuur Cahit Turhan het spesiale redes aan Istanbul Ticaret gegee oor die huidige status van logistieke sentrums, volgens watter kriteria hulle gestel is en hul teikens.

INTEGRASIE TOT DIE INTERNASIONALE STELSEL

sy werk op logistiek sentrums van die Ministerie van Vervoer en infrastruktuur, Republiek van Turkye in 2007, het die Turkse staat Spoorweë (TCDD) die kanaal begin. Wat is die huidige situasie en doelwitte nou?

As 'n kruispad op die roete tussen die wêreld se ekonomiese sentrums en grondstofbronne, het ons beduidende beleggings op die gebied van vervoer en logistiek gemaak om ons land ekonomiese, politieke en kulturele winste te put uit die potensiaal wat die geografiese ligging bied. Net so het ons land 'n beduidende ervaring op die gebied van internasionale padvervoer en het hy die mag bereik om met ander lande op die wêreldmarkte mee te ding, parallel met die vinnige ontwikkeling en groei wat dit die afgelope jaar behaal het met sy vlootstruktuur, die aantal vervoer wat dit voer en die effektiewe integrasie daarvan in die internasionale stelsel. dit geword het. Turkse vervoerders werk vandag in 'n breë geografie, waaronder Kazakstan en Mongolië in die ooste, Portugal en Marokko in die weste, Soedan, Oman en Jemen in die suide, Noorweë, Swede en Finland in die noorde en dra by tot ons handel.

GEKOMBINEERDE VERVOERAKTIWITEIT

As ons na die algemene prentjie kyk, het die vervoer- en logistieke sektor een van die basiese boustene van die wêreldekonomie en internasionale handel geword, wat vandag al hoe meer geglobaliseer en geïntegreer word. Op hierdie punt het ons 'n doelwit vir ons land gestel om 'n belangrike handelsentrum in internasionale handel te word. Begin uit China deur Kazakhstan en Azerbaijan in Turkye en van daar af gekoppel aan Europa, het ons na die kantoor het ons probeer om die Sentraal-Korridor te verbeter sedert die eerste dag. Met megaprojekte verhoog ons die voordeel en belangrikheid van die vervoerkorridor wat deur ons land beweeg. Boonop versamel ons alle vervoermodusse onder een dak om te reageer op die vervoervraag van Anatolië, die Kaukasus, Sentraal-Asië en China. Met gekombineerde vervoer verseker ons dat die vrag in 'n enkele vervoereenheid vervoer word deur minstens twee vervoermetodes te gebruik sonder om te herlaai. Byvoorbeeld, pad + spoor of pad + seevaart ... Deur waarde toe te voeg tot die ekonomie van die land met gekombineerde vervoer, kry ons goedkoper en veiliger vervoer. Ten einde hierdie soort vervoer te ontwikkel en al die dienste te lewer wat deur die logistieke industrie benodig word, implementeer ons logistieke sentrums.

9 LOGISTIEKSENTRUMS GEOPEN

As ons na ons doelwitte kyk; Halkalı (Istanboel), Yesilbayir (Istanboel), Tekirdag (Çerkezköy), Köseköy (İzmit), Filyos (Zonguldak), Bozüyük (Bilecik), Hasanbey (Eskişehir), Gökköy (Balıkesir), Çandarlı (İzmir), Kemalpaşa (İzmir), Uşak, Kaklık (Denizli), (Kahramanmaraş), Palandöken (Erzurum), Yenice (Mersin), Kayacık (Konya), Kars, Boğazköprü (Kayseri), Karaman, İyidere (Rize), Tatvan (Bitlis), Sivas, Mardin, Habur. Die oprigting van die sentrum was beplan. Vanaf 25 is daar 2019 logistieke sentrums; Uşak, Samsun (Gelemen), Denizli (Kaklik), Izmit (Köseköy), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kahramanmaraş (Türkoğlu), Erzurum (Palandöken) en Istanboel (Halkalı) in werking gestel is. Die konstruksie van Mersin / Yenice en Konya / Kayacık logistieke sentrums is voltooi en gereed gemaak vir opening. Die bouwerk aan die logistieke sentrums van Kars en Izmir / Kemalpaşa duur voort.

Daar is 80 persent vordering gemaak met die bouwerk aan die logistieke sentrum van Kars. Die konstruksiewerk van die logistieke sentrum Izmir / Kemalpaşa word ook deur die Algemene Direktoraat vir infrastruktuurbeleggings uitgevoer. Ongeveer 9 miljoen ton vrag is vervoer in 2019 logistieke sentrums wat in 1.7 geopen is. Met die bekendstelling van alle logistieke sentrums sal ongeveer 35.6 miljoen ton ekstra vervoer aan die Turkse logistieke bedryf voorsien word. Daarbenewens sal 12.8 miljoen vierkante meter oopruimte, voorraadarea, houervoorraad en hanteringsarea verkry word.

MEDEDINGENHEID SAL VERHOOG

Kan ons ook die voordele van logistieke sentrums vir die land se ekonomie aangaan? Waarom is logistieke sentrums nodig? Watter missie onderneem hulle tydens e-uitvoer en e-handel?

Tesame met die ekonomiese groei in die wêreldhandel, is daar gesien dat die tydsfaktor prominent geword het in die vloei van goedere van produsent na verbruiker, en die bestuur van sentrums vir vervoer, berging en verspreiding geleidelik toegeneem het deur die produksiesektor van globalisering te beïnvloed. In hierdie konteks het logistieke sentrums, wat gesien word as die hart van moderne goederevervoer en wat gekombineerde vervoer ontwikkel met alle vervoerstelsels ontwikkel, belangrik geword. Die belangrike ontwikkeling van elektroniese handel vergroot veral die belangrikheid van hierdie sentrums. Hierdie sentrums dra ook by tot die ontwikkeling van gekombineerde vervoer deur 'n bydrae te lewer tot die kommersiële potensiaal en ekonomiese ontwikkeling van die streek waarin hulle gevestig is, wat die mededinging tussen die ondernemings in die streek verhoog. Logistieke sentrums verhoog die mededingendheid van vervoer- en logistieke ondernemings deur doeltreffender logistieke stelsels te gebruik, terwyl dit die vervoer- en personeelkoste verlaag. Veral op die snelheidspunt wat waarde tot elektroniese handel toevoeg, sal die intermodale infrastruktuur gevestig word, en dit sal ook verseker dat die vervoer van die snelweg na die spoorweg en die seevaart oorgedra word.

Dit sal die logistieke ketting, vragmotorgebruik, pakhuisgebruik en mannekragorganisasie moontlik maak. Dit sal ook 'n beduidende toename in die totale sakevolume van vervoeroperateurs meebring. Dit sal ondersteuning bied vir die verskuiwing van goederevervoer uit die stad, die verligting van die verkeer in die stad en die vermindering van verkeersopeenhopings en ongelukke. Dit sal ook 'n belangrike bydrae lewer om die vermindering van omgewings- en verkeersbesoedeling te ondersteun.

STIGTINGSKRITERIA VAN LOGISTIEKSENTRUM

Watter kriteria word in ag geneem by die bepaling van logistieke sentrums?

Ons doen belangrike studies terwyl ons faktore bepaal, soos die oppervlakte en grootte van die logistieke sentrums wat gevestig moet word. Eerstens identifiseer ons die grond en infrastruktuur wat geskik is vir tegnies geskikte uitbreiding. Ons ondersoek die geografiese ligging, die natuurlike struktuur en die grondgebruiksituasie. Ons kyk na die nabyheid van die spoorlyn en die verbindings met die see en die lugweë, indien enige. Ons kyk na die kombinasie van verskillende maniere van vervoer en intermodale vervoergeleenthede. Die nabyheid van die OIZ's (georganiseerde nywerheidsgebiede) in die streek en die aantal nywerhede is ook vir ons van groot belang. Ons ondersoek ook verstedelikings- en beplanningsbesluite, plaaslike industriële ontwikkelingsplanne en die ekonomiese ontwikkeling van die onmiddellike omgewing. Ons direktoraat-generaal vir vervoerdienste-verordening is tans besig met die voorbereiding van 'n konsep "Verordening oor die keuse van liggings, vestiging, magtiging en werking van logistieke sentrums". Met hierdie regulasie bring ons nou 'n verordening oor die prosedures en beginsels rakende liggingkeuse, vestiging, magtiging en bedryf van logistieke sentrums.

Groei behaal met liberalisering op die spoorweg

Treinoperateurs in die privaatsektor het in 2018 2.7 miljoen ton vrag per spoor vervoer. Die privaatsektor, wat sy vrag per trein in 2019 tot 4.2 miljoen ton verhoog het, het die vragvolume met 55.5 persent verhoog. Dus het die deel van die privaatsektor in die vrag van treine tot 12.7 persent gestyg.

Die minister van vervoer en infrastruktuur, Cahit Turhan, het ook belangrike uitsprake gemaak oor die transformasieprogram van vervoer na logistieke en liberaliseringspraktyk in spoorvragvervoer. Minister Turhan het sy antwoorde op die vrae van Istanbul Ticaret soos volg voortgesit:

TEIKENS IN DIE TRANSFORMASIE

Watter rol het logistieke sentrums gespeel in die transformasieprojek van vervoer na logistiek?

Soos bekend is, beïnvloed die vragprys van die produk of grondstof in die industriële sektor die beleggingsbesluit en mededingendheid van die ondernemings. Die verhoging van die potensiaal vir beleggings in die vervaardigingsbedryf is slegs moontlik deur logistieke geleenthede te verhoog en die vlak van logistieke koste te bereik wat met die wêreld kan meeding. Ons het hierdie program, uitvoer Turkye se verbintenis tot die bereiking van groei en doelwitte van volhoubare ontwikkeling, om die bydrae tot ons groeipotensiaal te verhoog in die logistieke n vinnige groei in die afgelope jaar en ons streef daarna om daaroor gevoer word nie Logistics Performance Index onder die top 15 lande. Daarom het ons in die program gefokus op wetgewing, opleiding, doeane, infrastruktuur en die verhoging van die mededingendheid van ondernemings wat in die sektor bedrywig is ten einde effektiewe en doeltreffende beplanning op die gebied van logistiek te maak. die bevordering van die internasionale posisie van Turkye in die logistieke Met hierdie program, die vermindering van logistieke koste in die totale koste van die vrag van industriële produkte en verbruik van die finale produkte op die mark, probeer ons om die vervoer te verkort. Logistieke sentrums is die belangrikste faktor in die verwesenliking van hierdie doelstellings.

BELEGGINGSPLANNE

Spoorweg het 'n belangrike plek in beleggings in logistieke sentrums. Watter pad sal in die komende periode in spoorwegbeleggings gevolg word? Wat sal gedoen word om die tarief vir spoorvervoer in goederevervoer te verhoog?

In werklikheid is die belangrikheid van spoorweë op hierdie punt groot en prioriteit. Net so, die Logistiek meesterplan om hierdie rede Turkye is een van die prioriteite van die spoorweë in die beleggings wat ons verwag modus. Ons het egter 'n beleggingsplan gemaak om ander maniere te dek. Op hierdie punt maak ons ​​benewens Ankara-Sivas Ankara-Izmir YHT-lyne ook Gaziantep-Mersin, Eskişehir-Antalya-spoorlyn, Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli-lyne. Ook binne hierdie bestek Halkalı-Kapıkule-spoorweg, Konya-Karaman-Yenice-spoorweg, Gebze-Istanbul-lughawe-Halkalı Die derde Bosphorus-brug (Yavuz Sultan Selim-brug) sal op die roete gebou word. Kars Exchange Station, Air Cargo Operations Centre, Filyos Port, die uitgangshek van die Swartsee, kapasiteitsverbeterings, elektrifisering, seinvorming en kapasiteitsverbeterings, sowel as OIZ's, deur lyne aan hawens en kritieke fasiliteite in die spoorweë te verbind. ons voeg.

AANDEEL VAN PRIVATE SEKTOR VERHOOG TOT 12.7 PERSENT

In 2017 is die 'liberaliseringsmodel' in spoorweë geïmplementeer om die bestuur van die private sektor effektief te benut. Wat is die huidige situasie in vragvervoer? Hoe evalueer u die belangstelling van die private sektor?

Die Algemene Direktoraat van Vervoer van TCDD, wat na liberalisering tot stand gekom het, het in 2019 'n totale vrag van 29.3 miljoen ton gehad, terwyl die totale vragvervoer van ander treinoperateurs as 4.2 miljoen ton aangeteken is. Altesaam 33.5 miljoen ton spoorvrag is vervoer. Terwyl die private sektor vir spoorwegvragte in 2018 2.7 miljoen ton bedra het, was dit in 2019 4.2 miljoen ton. Die aandeel van die private sektor in die totale spoorvrag het van 9.5 persent tot 12.7 persent gestyg. Hierdie koers sal na verwagting in die komende jare toeneem. Terwyl die aandeel in die spoorwegsektor in vragvervoer 2017 persent in 4.3 was, het hierdie koers in 2018 gestyg. Met die resultate van die vervoer van 5.15, sal die deel van die spoorwegsektor verder styg. Dit is 'n proses en sal 'n belangrike bydrae lewer tot die enorme sprong van die sektor, net soos in die lugvaart. Hierdie bydrae sal nie net die hoeveelheid vrag en passasiers verhoog nie, maar ook die kwaliteit van ons spoorweë. (İtohab is)

Turkye Railway logistiek sentrums Map


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar