Bestuurders van openbare vervoer is in Akhisar opgelei

Akhisarda-opleiding is aan die opleiers gegee
Akhisarda-opleiding is aan die opleiers gegee

Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit het in Akhisar opleiding georganiseer vir openbare vervoerbestuurders. In die hoogs doeltreffende opleiding het bestuurders inligting ontvang oor sake soos verkeersorde, verkeersreëls, verkeersfoute en die gevolge.


Die departement van vervoer, Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit, het opleiding georganiseer vir bestuurders met openbare vervoer wat in Akhisar in die Akhisar-munisipaliteit se saal aangebied word. Akhisar Kamer van Chauffeurs Voorsitter Halil İbrahim Doğan, Akhisar Plaaslike Koöperatiewe President Fethi Tunç, Akhisar Buurt Samewerkende President Emir Öz, Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit Gölmarmara Mukhtar Dienste Takbestuurder Kağan Tunçelli, Gölmarmara Travel President Tanju Okan, Ozanca Koöperatiewe President Ahmet Zeybek President President, Azim Çolak en bestuurders het dit bygewoon. Mustafa Çetin, hoof van die Akhisar Vervoerhoof van Akhisar, het tydens die vergadering wat deur ongeveer 200 mense bygewoon is, inligting ontvang oor sake soos verkeerspatrone, verkeersreëls, verkeersfoute en gevolge. Laastens is die nuwe reëling wat UKOME getref het vir gestremde passasiers en passasiers ouer as 65 jaar bespreek in die vergadering, wat ook metodes bevat vir effektiewe kommunikasie met die burgers. Die program is afgesluit met die luister na die probleme van die bestuurders.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar