Werk is begin vir Çark Creek Bridge en Double Road

Daar is gewerk aan nuwe brug- en dubbelpad in Sakarya
Daar is gewerk aan nuwe brug- en dubbelpad in Sakarya

President Ekrem Yüce, wat aangekondig het dat die nuwe dubbelweg- en brugwerk wat die oorgang van Sebahattin Zaim Boulevard na Serdivan sal maak, begin is, sal opgelos word met die brug wat ons op Çark Creek sal bou en dan dubbelwegwerk wat met Süleyman Binekstraat sal verbind. Sterkte. ”


Ekrem Yüce, burgemeester van Sakarya, het die begin van die voertuigbrug en dubbele padwerke aangekondig wat die oorgang van Yenikent na Serdivan moontlik sal maak. Met die nuwe brug en dubbele pad, wat 25 meter lank en 18 meter breed is, sal die gange makliker wees. President Ekrem Yüce het aangekondig dat die werk van die brug wat op die Sebarkhat Zaim-boulevard gebou sal word en wat op die waaierreek gebou sal word om met Hasır Sokak verbind te word, begin het.

Dit sal 'n nuwe asem skep vir vervoer

President Ekrem Yüce het inligting gegee oor die werke, en gesê: 'Ons gaan voort met ons pogings om die vervoernetwerk van ons stad te versterk. Vorder ons in ooreenstemming met die eise en eise van ons burgers, bring ons ons nuwe en moderne paaie na ons stad. Met nuwe beleggings sal ons die toekomstige vervoer van Sakarya waarborg. Ons sal die voertuigdigtheid by die Summer Crossroad kan oplos met die brug wat ons op Çark Creek sal bou en dan dubbelwegwerk wat aansluiting by Süleyman Bineklaan sal bied. Die grondverbeteringswerke is begin met 25 boorpale met 'n voorbalkstraal van 18 meter lank en 80 meter breed. ”


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar