Die eerste stap vir die projek van die Mount Nemrut-spoorwegstelsel word vanjaar gedoen

Die eerste stap vir die projek van die bergspoorstelsel vir nemrut sal vanjaar geneem word
Die eerste stap vir die projek van die bergspoorstelsel vir nemrut sal vanjaar geneem word

Adıyaman, wat die unieke siening van die Geneeskundige kultuur gesien het deur op die toneel van die geskiedenis met sy historiese rykdom, natuurlike en kulturele waardes te plaas, maak gereed vir die Internasionale Nemrutfees.


'N Evalueringsvergadering is gehou op die Internasionale Nemrut-fees, wat met die steun van die munisipaliteit Adıyaman en die Adıyaman-universiteit gehou sal word, onder leiding van die bestuur van Adıyaman.

Burgemeester Süleyman Kılınç, rektor van Adıyaman-universiteit tydens die vergadering wat in die Hilton Hotel onder die presidentskap van goewerneur Aykut Pekmez gehou is om die padkaart van die fees te bepaal wat in Julie of September gehou sal word. Dr. Mehmet Turgut, adjunk-goewerneur Bedir Deveci, AK-provinsiale president, Mehmet Dağtekin, provinsiale spesiale administrasie-sekretaris-generaal Sami Işık, ATSO-president Mustafa Uslu, president van kommoditeitsuitruil Mahmut Fırat, president van OSB, Abdulkadir Çelenk, Adıyaman-kamer vir handelaars en ambagsmanne, Ziya Duranay, Hotel-eienaars, verteenwoordigers van die toerismebedryf, toeroperateurs en amptenare van reisagente het dit bygewoon.

Tydens die vergadering wat onder voorsitterskap van goewerneur Aykut Pekmez gehou is, is die stigting van die feesorganiseringskomitee en die verdeling van pligte onder instellings bespreek vir die fees wat gehou sal word.

Goewerneur Aykut Pekmez het die openingsrede van die vergadering gelewer, en gesê: 'Hierdie fees is baie belangrik in die bevordering van die toeristiese bates van Adıyaman, wat amper 'n opelugmuseum is. Soos u weet, het ons Minister van Kultuur en Toerisme, mnr. Mehmet Nuri Ersoy, vier maande gelede na ons stad gekom en die historiese en toeristiese plekke van Adıyaman besoek. As goewerneurskap het ons ons projekte voorberei om die toerismepotensiaal van Adıyaman te verbeter. Veral met die leierskap van ons Minister word hierdie jaar ondersoek ingestel na die konstruksie van 'n spoorstelsel na die berg Nemrut. Ons het ook 'n projek om die beeldhouwerke op die Nemrut Ören-terrein te beskerm en dit sal hierdie jaar realiseer. Aan die ander kant het ons 'n projek vir omgewings- en landskapreëlings van die Perre Ancient City, wat een van die 4 groot stede van die Commagene Civilization is, 3 km van die middestad af. Ons streef daarna om hierdie plek 'n aantrekkingskragpunt vir binnelandse en buitelandse toeriste te maak en om 'n aantrekkingskragsentrum te word waar die geskiedenis herleef word. Met die bydrae van ons universiteit het ons ministerie hierdie veld teruggeneem na die opgrawingsprogram. Ons sal in die komende dae met opgrawingswerk begin. Om die aantal binnelandse en buitelandse toeriste wat na ons stad toe gaan, te verhoog en te verseker dat toeriste meer tyd in die middestad deurbring, gaan ons restourasiewerk voort in die historiese Tuz Han. Ons Ministerie van Kultuur en Toerisme, mnr. Mehmet Nuri Ersoy, neem deel aan ons Internasionale Nemrut-fees, wat ons veral belangrik ag vir die bevordering van Adıyaman, en dit as 'n bediening sal ondersteun. Ons ministerie sal die deelname van internasionale toeroperateurs, reisagentskappe, koerante, televisie en rubriekskrywers aan hierdie fees nooi. Die fees wat ons van plan is om in September te hou, duur 5-4 dae. Ons beplan kunstenaars wat op nasionale en internasionale basis 'n stem kan uitnooi na die fees. As ons die fees met 'n pragtige organisasie kan uitvoer, hoop ons dat ons pogings en studies het om 5 die jaar van Nemrut te verklaar. Ons het hierdie vergadering gereël om die idees en menings van ons waardevolle verteenwoordigers van die toerismesektor te kry, sodat die fees wat ons vandag gaan organiseer, kleurvol en mooi sal wees. ”

Die burgemeester, Süleyman Kılınç, het gesê: 'Ons hou 'n konsultasievergadering met die waardevolle toerismesektorverteenwoordigers oor die Internasionale Nemrutfees wat ons vandag sal organiseer, sodat ons breinopleiding kan kry. Adıyaman is 'n stad met 'n groot potensiaal ten opsigte van die natuur, kultuur, toerisme, sport en geloofstoerisme. Dit is nodig om die gehalte van toeriste in hierdie stad, wat so 'n ryk potensiaal het, te verhoog. Ons is aan die bokant van die lande wat die meeste toeriste ter wêreld lok, maar ons is op die 13de plek met inkomste-genererende onderhoud. Wat kan ons doen in die nuwe periode eerder as ons historiese kritiek? Met inagneming van al die historiese en toeristiese waardes wat Adıyaman het, sal hulle hierdie fees as 'n munisipaliteit ondersteun. '

Adiyaman Universiteit Rektor. Dr. Mehmet Turgut het gesê: "As Adıyaman-universiteit is ons bereid om alles wat op ons val, op 'n entoesiastiese manier te doen."

NRO-presidente en verteenwoordigers van die toerismesektor het aan die vergadering deelgeneem om die Internasionale Nemrutfees entoesiasties uit te ruil.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar