Musikantkeuse is begin vir Istanbul Ferry Istanbul Lines

Die keuse van musikante is begin met die ferry van Istanbul-stadslyne
Die keuse van musikante is begin met die ferry van Istanbul-stadslyne

AŞ voeg nuwes by die stemme wat musiek maak op veerbote. Kent Hatları AŞ, wat 'n kompetisie reël om die kwaliteit van musiek op veerbote te verbeter, het die toepassings wat op die Wit Tafel gedoen is, begin evalueer. Op die eerste dag het 13 groepe en soliste voor die jurie verskyn en opgetree.

3 PERSOON Jurie geëvalueer


Şehir Hatları AŞ İdari ve Sosyal İşler Sorumlusu ve Vapur Müzisyenleri Koordinatörü Tunç Baydar, Üsküdar Üniversitesi öğretim görevlisi Nazım Çınar ve keman sanatçısı Batuğhan Çakmak’tan oluşan jüri, Yeni Kadıköy Vapur İskelesi’ndeki eğitim salonunda müzisyenleri dinledi. Beyaz Masa’ya kayıt yaptıran 31 müzisyenden, 13 grup ve solist hem enstrüman çalma hem de şarkı söyleme yeteneklerini jürinin karşısında sergiledi.

DEDETAŞ: ONS gee geleenthede aan musikante

City Lines Inc., hoofbestuurder Sinem Dedetaş, het gesê daar is 82 musikante in die stoom-musiekswembad, het gesê dat hulle meer musikante geleenthede wil gee. Dedetaş het gesê: 'Ons beoog om die reis van ons passasiers aangenamer te maak deur die kwaliteit van die musiek op die veerbote te verhoog. Terselfdertyd wil ons musikante die geleentheid gee om hul musiek aan te kondig. ”

MUSIEKKWALITEIT SAL VERHOOG

Daar word ook na 82 musikante in die stoommusikantpoel geluister in die kompetisie wat geopen word met die doel om musiek van hoër gehalte te bekom. Die stoommusikante-koördineerder Tunç Baydar het gesê dat hierdie musikante op Maandag (24 Februarie) deur die jurie beoordeel sal word. Die jurie sal ook voortgaan om die volgende maand se aansoeke wat aan die Wit Tafel voorgelê is, te evalueer. Kandidate wat ouer as 20 jaar is, 'n meester van riete, konservatoriums of studente het, sal die voorkeur geniet. Na afloop van die oudisies, word die musiekswembad van Şehir Hatları AŞ hernu.

RYE WORD BEPAAL MET 'N KURSUS IN DRIE MAANDE

Die musikante, wat die passasiers die geleentheid bied om die musiek te voel en na Istanbul te kyk, KadıköyBesiktas, Kadıköy-Eminö die Kadıköy-Karaköy en Üsküdar-Eminönü bote vertoon hul optredes. Die musikante, wat spesiale identiteite het deur die City Lines, speel en sing 09.00 uur per dag op reëls wat elke drie maande tussen 24.00 en 3 verander.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar