BTS se stryd teen ballingskap in TCDD bring resultate

Die stryd teen BT in tcdd het resultate opgelewer
Die stryd teen BT in tcdd het resultate opgelewer

TCDD Personeel Ünal Karadağ se besluit om uit sy posisie in Izmir te verwyder en na Malatya te verban is teruggetrek as gevolg van die stryd van die bestuurders en lede van die United Transport Emploepers Union.


Die stryd om Ünal Karadağ, 'n lid van die United Transport werknemers-unie (BTS), wat na Malatya verban is deur sy diens in Izmir deur die TCDD te beëindig, het resultate opgelewer. Die polisie, wat BTS van die TCDD-hoofkwartiergebou weggestoot het, moes van sy beslissing terugkeer en het die opmerking gedeel dat Ünal Karadağ, wat in ballingskap is, gesê het dat hy na 3 maande sy diens in Izmir, wat sy hoofkantoor is, sal voortsit.

Die Verenigde Transport werknemers-unie het vandag 'n persverklaring afgelê voor die TCDD-hoofkantoor ná die onderhandelinge, persverklarings en sit-in vir Ünal Karadağ, wat uit sy pos in Izmir uit ballingskap verban is en na Malatya gestuur is. In die persverklaring wat gehou is met die deelname van CHP İzmir, Adjunk Selin Sayek Böke, KESK se medevoorsitter Aysun Gezen, Eğitim Sen-president, Feray Aytekin Aydoğan, en lede van die uitvoerende komitees van KESK, BTS-president Hasan Bektaş, Hy het gesê dat hy bekend was vir sy ongekompromitteerde aanstellings en politieke kaders en gesê: 'Hierdie besluit wat in stryd met die wet geneem is, moet so gou as moontlik laat vaar word. Hierdie onregverdige en onwettige ballingskap sal met ons georganiseerde stryd teruggetrek word. ”

Na 'n paar uur na die aankondiging het TCDD die inligtingsbrief gedeel en gesê dat Ünal Karadağ na 3 maande van tydelike diens na Izmir sal terugkeer.

“TCDD BESLUIT MET ONGEVALLE, ONGEVOLG”

Hasan Bektaş, voorsitter van die BTS, het gesê dat vakbondlede Ünal Karadağ uit Malatya, waar hy op 10 Februarie 2020 gewerk het, sonder enige rede verban is, en dat hulle gister 'n sittende aksie gehad het toe daar geen positiewe resultate was uit die onderhandelinge met TCDD nie. Bektaş het gesê dat die vakbondlede en -bestuurders met geweld uit die TCDD-generaal-gebou in Ankara geneem is, en gesê: 'Vandag word ons vriende wat na die vloer wil gaan om met die TCDD-hoofbestuurder te vergader, nie belemmer nie. "Die eise van die lede van 'n vakbond om met die hoofbestuurder te vergader, nadat hulle 'n eerste in die geskiedenis van TCDD beleef het, is na die veiligheidsmagte geroep en die omgewing en vloere van die instelling waarin ons werk, is geblokkeer."

Lede van die United Transport werknemers-unie maak 'n persverklaring voor die gebou van die TCDD-hoofkwartier om te reageer op die besluit om Exal Karadağ te verbied.
Foto: BTS

Bektaş het die afgelope twintig jaar aan die publiek gesê dat TCDD bekend is vir ongelukke, onaangestelde aanstellings en politieke kaders, en gesê: 'Ons weet baie goed dat die amptenare wat saam met die beamptes wat openbare werkers by die TİS-kantoor aan die instelling aangestel het, agter die ballingskap besluit het. Dit was nie verbasend dat die TCDD-hoofbestuurder en die pro-unie die ballingskapbesluit geneem het deur vandag in die hande van die TCDD-hoofbestuurder te kom nie, sowel as die onderhandeling met die regeringsamptenare op die TİS-banke in plaas daarvan om die regte en belange van die openbare werkers te beskerm.

Bektaş het gesê: 'Ons doen weereens 'n beroep op hierdie persoon om 'n persoon wat geen ander verskoning het as 'n vereniging, hardwerkend, ervare en 'n spoorwegversameling met sy gesin, in ballingskap te bring nie. Hierdie besluit, wat in stryd met die wet geneem is, moet so gou as moontlik laat vaar word. Hierdie onregverdige en onwettige ballingskap sal met ons georganiseerde stryd teruggetrek word. ” Na die aankondiging, volgens die inligting wat aan die vakbond van TCDD oorgedra is, is die opmerking "Unal Karadag is tydelik vir 3 maande na Malatya gestuur, waarna daar ooreengekom is dat dit sal voortgaan om te werk in Izmir, wat die belangrikste werkplek is, en die nodige operasies is deur die Algemene Direktoraat van TCDD gedoen." dit is gedeel.

BTS-LEDE IS UIT TCDD-GEBOU MET NAG POLISIE

BTS-lede is omstreeks 23.30:13 snags uit die algemene direktoraatgebou verwyder deur die polisie ná die inwonende aksie teen die ballingskap gister by die TCDD. Op 2020 Februarie XNUMX is die direktoraat-generaal van die TCDD, ná die persverklaring met die FMC en sy taklede, nadat die vakbondlid Ünal Karadağ van Izmir na Malatya verban is, onder die naam van rotasie, op dieselfde dag na die negatiewe resultaat van die vergadering met die TCDD-hoofbestuurder en die hoof van die betrokke departement. 'n sit-in is op die vloer begin. (UNIVERSAL)


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar