Opleidings vir 109 kandidate vir die leerling het in Istanboel begin

Die opleiding van die vroulike afrigter-kandidaat in Istanboel begin
Die opleiding van die vroulike afrigter-kandidaat in Istanboel begin

METRO İSTANBUL, 'n filiaal van İBB, het begin met die opleiding van 109 vroulike kandidate vir die treinbestuurder. Hoofbestuurder Özgür Soy, wat saam met die kandidate vergader het, het gesê dat hulle daarop gemik is om vroue se werk te verhoog en gesê: 'Die mense se lewe word aan u toevertrou. Daarom is ons onderwysstandaarde baie hoog. ”


grootste operateur van stedelike spoorvervoer stelsels Turkye Istanbul Metropolitaanse Munisipaliteit (IMM), 'n filiaal van METRO INC ISTANBUL, toe te voeg tot die familie van die nuwe treindrywers. Met die doel om vroue se werk te verhoog, het 109 vroulike treindrywers begin oefen.

“ONS WIL VROU MEER PLEK INNEMEN IN BESIGHEIDSLIEF”

Kandidate het tydens die ontbyt met METRO İSTANBUL AŞ hoofbestuurder Özgür Soy ontmoet voordat hulle met die opleiding begin. Özgür Soy het uitgedruk dat opleiding in treinbestuur een van die belangrike terreine van IMM is, en het ook die belangrikheid van vroulike indiensneming beklemtoon. "Ons wil hê dat vroue meer betrokke moet wees in die sakelewe, veral in IMM," het Soy gesê.

“DIE LEWE VAN MENSE IS AAN U TOEGESLUIT ...”

Aangesien treinry 'n belangrike verantwoordelikheid is, het Özgür Soy die kandidate aangeraai: 'Die mense se lewe word aan u toevertrou. U sal duisende mense vervoer wat elke dag die trein neem wat u gebruik. Daarom is ons onderwysstandaarde baie hoog. Om hierdie rede moet ek u almal waarsku en u hieroor waarsku, 'n baie uitdagende opvoedingsproses wag op u. U moet hard werk en goed konsentreer vir 'n baie goeie opleidingsproses. As u hierheen kom, as u uself gee en hierdie werk wil hê, wat ek in u oë sien, daardie lig, dan is die begeerte; daar is geen rede vir u om nie suksesvol te wees nie. Ek wens u alle sukses toe. '

4 MAANDE TEGNIESE EN TEORETIESE ONDERWYS

METRO İSTANBUL AŞ-trein bied intensiewe opleiding deur middel van 'n vinnige en gemaklike vervoer aan meer as 2 miljoen inwoners van Istanboel elke dag. Kandidate wat gekies is uit die aansoeke wat by Kariyer.ibb.istanbul gemaak is, woon die treinprogram vir treindrywers aan, wat vier maande duur. Na afloop van hierdie uitdagende opleiding, waar tegniese en teoretiese lesse aangebied word, sal suksesvolle kandidate met hul kentekens begin.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar